Kräftskiva i Brisbane;

Publicerat 2009-08-31 01:38:02

God morgon !

Idag är det första morgonen jag vaknar upp & får se att det faktiskt är lite ruggigt & molnigt ute. Som en tidig höstmorgon i Sverige ungefär. Skönt, det kan ju också behövas tycker jag, men när man planerat att ligga ute vid poolen för första gången känns det ganska segt. Morgonen fick börja på gymmet istället.

Det känns som om datorn är full med bilder nu från Australien. Så när jag sätter mig ner för att välja ut  ett par stycken så upptäcker jag att jag glömt visa vår kräftskiva.

Här kommer lite bilder & sen beger jag mig in i duschen !





Love, M <3

 

 


Allmänt // 0 kommentarer




Paradise in Aussie;

Publicerat 2009-08-30 12:33:39

"- Men vad är det DÄR?! "

Vi kom till Tangalooma vid 10-tiden imorse, efter att ha försovit oss dryga 2 timmar ...
När vi stiger av båten fastnar våra blickar direkt på stranden - och ett 20-tal pelikaner står & glor på oss. Som svensk & mer van vid förvuxna fiskmåsar så utbrister jag:
- " MEN VAD ÄR DET DÄR?" . Robin skrattar till & går fram för att ta ett par kort. Tråkigt liv de måste ha, de där pelikanerna. De stod bara & sov under hela helgen när vi var där ..

Om Tangalooma kan jag bara säga en sak: paradis. Jag älskade det & det kändes segt att åka därifrån. Stränderna var vita, havet genomskinligt & palmerna stod överallt. Vi hade ett hotellrum med utsikt över hela stranden & åt buffé till lunch & middag. Även den godaste chokladen kan du hitta där.
Igår bestämde vi oss för att ta en strandpromenad en bit bort, vilket slutade i öknen - bokstavligt talat.
Vi gick säkert en timme uppför trappor & genom skogen när vi plötsligt fick se en skylt som sa "The Dessert 400 m". Jaha, då var vi igång. Robin ville såklart kolla lite närmare ... Extra 400 m . Tänk kalorier.
DET VAR HÄFTIGT! Det var total öknen. Enormt. På denna lilla ö ? Tjusigt. Vi målade lite i sanden & efter Robins springrunda uppför backen igen så var det bra med lite mat - när vi hade tagit den extra långa vägen tillbaka. Vi stötte på en gigantisk myra också. Säkert 3 centimeter lång & 15 KM bred.

Idag gjorde jag något jag alltid velat göra men aldrig vågat ge mig in längre på; ÅKT HELIKOPTER! Det var det absolut tuffaste jag gjort i hela mitt liv & trots höjdskräcken så tog utsikten över. Lovely !

Det kan bli lite långtråkigt med text så här kommer lite bilder också - enjoy !













Love, M <3
 


Allmänt // 1 kommentarer




Tangalooma;

Publicerat 2009-08-28 09:28:36

Imorgon är vår första utflykt här i Australien. Utanför Brisbane that is.
Vi ska över till ön som ligger öster om staden så det blir både buss & båt innan vi är framme. Ön heter Moreton Island & platsen vi ska till heter Tangalooma & verkar vara ett riktigt paradis ! Vi ska snorkla bland vrak, kolla på valar, sköldpaddor, mata delfiner & ha en underbart mysig helg. Vet inte riktigt om jag vågar ta med Robin till sköldpaddorna efter hans snack om att en sköldpadda skulle vara bättre än en hund - det får bli en chansning !

Vi har pratat lite om att skaffa en gemensam blogg istället, det hade väl varit bra ? Så slipper vi skriva i princip samma saker hela tiden & det blir roligare att se saker från lite olika vinklar tycker jag .. Robin har ju rätt knäppa idéer & tankar så jag kan ju neutralisera bloggen lite kanske..

Många här har varit på IKEA idag medans jag & Robin bara har latat oss. När de kom tillbaka blev jag så sugen på att åka dit så det får väl bli snart. Rummen blev mycket mysigare när man tittar på tjejernas bilder - bra att ena könet vet hur det ska inredas !

Nu ska vi ner till poolen igen, skönt att koppla av lite - det har vi ju inte gjort idag menar jag .......

Ha en bra fredag kväll !


Jajjemen ! Här är paradiset. Ser det inte underbart ut ?



Love, M <3


Allmänt // 0 kommentarer




another day in Beijing;

Publicerat 2009-08-28 00:43:41

Det brukar alltid vara så uppiggande med en spring runda, men jag var ute lite för sent. Tjugo i 7 skulle ju vara en bra & lagom tid - trodde jag. Så fort solen gick upp var det kört. Blod, svett & tårar förklarar min springrunda. Den var ansträngande. Ska se om jag orkar med en runda imorgon bitti innan vi åker - då kan jag vara säker på att solen inte hinner först iallafall.

Tänkte slänga upp en bild på när vi åt frukost här imorse när jag plötsligt fick se en himla massa bilder från resan ner hit. Det underbart roliga, trevliga & sega resan som ska behöva göras igen senare .. Här kommer bilderna & efter det ska jag smita ut på balkongen för att läsa eller måla lite, har inte riktigt bestämt mig, & sen åker jag in till stan för att luncha med Robin.

Ha en toppen dag !











Om det är någon som hemskt gärna skulle vilja ha såna grå påsar som ni ser i bilder. Var vänlig kontakta Robin på 0406 - vill hemskt gärna bli av med påsar.com - vi får en påse för varje sak vi köper här på Coles.


Love, M <3


Allmänt // 0 kommentarer




almanacka;

Publicerat 2009-08-27 14:23:02
Jag har gjort varldens misstag (eller 2; jag skriver pa Robins icke-svenska dator ocksa .... ); kopt en almanacka for fel ar. Ibland star det still.

Love, M <3

Allmänt // 0 kommentarer




Aussie vs. US;

Publicerat 2009-08-27 09:57:28
Så det var först idag jag insåg det. Australien är lika feta som amerikanerna, maten innehåller lika mycket skit, det var finns lika många snabbmatsställen och burkmat är det enda som står uppradat i mataffärerna.
Fy fasen rent ut sagt. Ska man behöva leta efter den nyttiga maten ? Kanske borde följa mammas tips & flytta till Indien .. ?

På grund av alla klagomål på brist av bilder så bestämde jag mig för att fota mitt rum & lite av uteplatserna här där jag bor. Det finns inte så mycket mer att tillägga - har har ni dem ! Som ni säkert märker så är det inte jätte soligt här idag (vilket är första gången sen jag kom hit) , men det gör absolut ingenting ! Klänning, shorts & linnen åker på ändå !












Ps. De första bilderna är tagna när jag kom hit - jag har brunt sängöverdrag & världen finaste örngott nu ! Lägger upp bild på det sen !

Måste pysa - Robin stampar vid affären !

Love, M <3



Allmänt // 0 kommentarer




somewhere over the rainbow;

Publicerat 2009-08-26 11:22:23
Body Attack var något speciellt. Det är bra mycket roligare än allt det andra kan jag ju lova, allt utom body balance . Vi hade en bög-tränare som var helt hysteriskt rolig ! Tränat har vi iallafall gjort.

Vi ska precis springa ner & grilla hamburgare & dricka vin (mums!) , så inlägget får bli en summary av dagen.

Idag har vi; åkt till stan, köpt skrivare, kaffekokare, träningsskor, papper & USB till Robin, vi åkte hem, lämnade sakerna, jag sov en stund medans Robin installera skrivaren, vi gick till affären, handlade mat, åt, tränade & ska äta igen.

Jag hinner tyvärr inte skriva mer !
Måste kila !

Love, M <3
Allmänt // 1 kommentarer




Fragrances in Scarborough;

Publicerat 2009-08-25 11:31:21
Den som kan uttala namnet på den staden får ett plus i kanten.

Dagen började med en klump i magen att behöva gå på training inför mitt kommande jobb hos Meyers. Jag var så nervös inför rollspelet som väntade & på övningarna som satte jobbet på spel.
08.00 möttes jag & Madelene vid (s)Tarbucks & stack direkt till tågstationen. Visserligen har hon varit här bra mycket längre än mig, men jag är fortfarande förvånad att hon hittar allt .

Så vi åker till staden med det konstiga namnet & gissa vad ? Träningen var inga problem. Vi hade så roligt att det borde vara kriminellt. 15 olika parfymer, skratt & mycket roligt rollspel. Vi kom så himla bra överrens !
Nästa vecka kommer antagligen mina första pass så nu är det en veckas ledigt. Den ska tas vara på.

Imorgon bitti åker jag & Anna till Madde för att sola & ligga vid poolen tills solen inte når oss längre. Då ska vi in till stan & skaffa skrivare, skjortor & lite anna smått & gott.

Jag måste hoppa in i duschen - när man tror att kvällen ska bli sval så slutar det ändå motsatsen ...



Love, M <3

Allmänt // 1 kommentarer




a few days in Brisbane;

Publicerat 2009-08-24 14:12:22
Good evening ladies & gentlemen !

Då har man varit på sin första jobb intervju . Min första & antagligen sista på ett tag - nu ska jag börja jobba på Myer här i Brisbane & sälja smink, parfymer & andra krämer från en massa kända märken. Kul lär jag ju ha iallafall !
Är dock skit nervös inför imorgon - då ska vi köra rollspel som handlar om att kunna sälja till kunderna. Och ja, ni förstår ju att allting är på engelska antar jag ?
Tydligen ska allting vara jätte strikt vilket gör det ännu jobbigare . Men men, pengar i slutänden får man ju hoppas på.

Nu ska vi sova var det tänkt - en tidig kväll i veckan får man väl ha ? Jobbet & skolan väntar imorgon så förhoppningsvis blir det inte lika jobbig värme som idag ... Vem klagade ?

Här kommer lite suddiga bilder från de senaste dagarna - huvudsaken är ju att de kommer upp , eller ?




Jag har inte tänkt på det, men månen här har trillat ner :(


Internt. Väldigt internt.

Jaha ? Hur gör resten då ?



Love, M <3

Allmänt // 2 kommentarer




one of a million;

Publicerat 2009-08-23 02:38:16
God morgon !

Idag var vi uppe med tuppen - även om det betydde att jag fick dra av täcket från Robin för att han skulle vilja gå upp.

Vi åker in till stan en stund & ska köpa en riktigt rolig sak till Robin . Vad det är, får ni se sen !

Love, M <3
Allmänt // 1 kommentarer




morning in Australia;

Publicerat 2009-08-22 05:36:58
Goooood morning !

Precis så känns det nu. Andra morgonen jag vaknar upp här i Australien & jag kan fortfarande inte förstå att jag är här . Man tänker till en extra gång när man vaknar upp i lägenheten kan jag ju säga.

Flygresan gick strålande & segt. Jag ville ju bara komma fram !
Efter att ha suttit med en bunch of buisnessmen från flyget mellan Sydney & Brisbane, tog jag en taxi mot Genesis där jag skulle bo. pirrade det riktigt i magen. Jag kunde inte sluta le förrän taxichauffören körde en bit för långt & var tvungen att vända - det kändes som en evighet att komma fram då.

Lägenheten är underbar ! Med parfymer, böcker, pennor, skissblock, smink, kameror, kläder & datorer så säger den redan Malin. Först idag är jag glad att jag har en propeller i taket som kan svalka mig, för som ni förstår så är vädret lika toppen som lägenheten. När jag kom hit så sa dem att det var kallt idag - vilket jag inte förstod förräns nu. Om detta är vintern, hur blir då sommaren ?

Första kvällen var det grillkväll med svenskarna & några kanadensare från Genesis. Riktigt mysigt & väldigt trevligt.
Igår åkte vi in till stan för att fixa bankkonto, taxfilenummer (vilket slutade på internet pga den långa kön) & telefonkort. Skyddsängeln Madde hjälpte oss - som vanligt verkar det som. Hon kan precis allt , och om inte så tar hon reda på det, som Robin säger.
Efter att ha börjat dagen tidigt i stan så kom vi hem ganska tidigt & åt den berömda köttfärssåsen á la Robin. Mums !
In i duschen & vidare på fest. Trodde vi, ja. Festen visade sig vara hos en kille med det knepigaste huset uppbyggt på metallpelare med en hippiebuss i vad som skulle föreställa källaren utan väggar. Bussen skulle målas.
Vem målar en buss i Sverige ? Trots denna halv-chock i början så hade vi riktigt kul ! Fram tills. Japp, nu kommer det hemska. Fram tills en spindel, giftig dessutom, springer längst marken. Robin & någon minst lika galen kanadensare springer fram till den & börjar fota, med ovetskapen om att den var giftig (okej, inte sååå giftig, men tillräckligt för att det skulle göra ont tydligen). Spindeln var HUGE  & länge åt alla håll som mitt pekfinger. 'That's a small one' fick vi till svar.
Kvällen avslutades med en taxiresa hem & efter mycket missledande (Robin var nämligen den som fick ge direktiv åt taxichauffören, vilket inte slutade så bra. -" left, left, LEFT ! TURN LEFT!" Självklart gjorde han det & Robin fick spel när han körde dit. Han menade ju höger ... ).

Idag sov vi till halv 12 vilket gör att vi får skynde på lite saker idag. Här stänger affärerna tidigare på lördagar än söndagar & en del måste fixas.
På måndag ska jag på min första intervju. Nervös ? Minst sagt. Finger's crossed, som man säger, eller wish me luck.

By the way - I love Australia.








Love, M <3
Allmänt // 1 kommentarer




walking on sunshine;

Publicerat 2009-08-16 22:31:11
Hej !

Kom precis hem från ännu en kväll hemma hos Cim. Vi åt kebab & tittade på friidrotten - 100 meter med killarna.
Jag, som aldrig tittat på detta förut, slog vad. Först Bolt, sen Gay & sist men inte minst Powell. Behöver jag säga att jag blev idiot förklarad ?
Loppet satte igång & BANG - jag vann. Synd killar.

Tänkte packa lite nu när jag kom hem , men att lägga sig i sängen & somna med tankarna på Robin låter mycket mer lockande. En hel-dag kvar i Sverige. Sen du ... Då kommer vi pussas mer än människan någonsin gjort förr !

Men först; nästa sista natten i min säng. Underbart. Sov gott !

Love, M <3
Allmänt // 0 kommentarer




among the other things;

Publicerat 2009-08-16 11:06:01

Gooood morgon !

Vaknade upp med världens resfeber imorse. Det kittlades så fruktansvärt mycket & var en blandning mellan nervositet & mycket mycket MYCKET glädje. Och vad var det jag sa - dagarna har ju gått super fort !

Idag gick jag upp klockan 10 & började såklart (jag vill ju få det att låta uppenbart .. ) dagen med en springrunda. Den fick bli extra lång eftersom jag inte kunde springa igår.  Frukosten har precis slinkit ner i magen & om 1 timme så åker jag & mamma & tittar på Louize's match i Bukärr.
Gissa vad som händer efter det ? Ingenting, för jag måste nämligen packa. Känns som att det är lite på tiden nu faktiskt ...

Slänger upp 2 bilder som jag tycker är ur gulliga på något sätt. Så typiskt oss att jag börjar berätta något lite försiktigt och sen slutar allting med världens leende & jag kurrar in mig i hans famn. Det saknar jag.

Tack alla för igår - det var super mysigt ! Underbart att ha såna vänner. Nu väntar duschen !  




Love, M <3
Allmänt // 0 kommentarer




best I ever had;

Publicerat 2009-08-15 18:01:45
Hej !

Om en kvart kommer Fiona & Elin hit för att mysa. Sen kommer John, Cim & Louize & eventuellt Marigona (eller kissa som Robin så fint kallar henne efter hennes efternamn Kica) & Linn från beachen hit också. Ska bli en väldigt lugn & gosig kväll med godis, champagne & film.

Mamma överraskade mig med en bok & en berlock till mitt armband förut - tillsammans med ett glas champagne. Tack mamma, det var jätte fint !

Annars har jag inte gjort jätte mycket idag. Var & tittade på Louize's handbollsmatch (hon är fruktansvärt duktig !) tillsammans med Nutti & sen pratat med min kärlek & tagit fram lite kläder inför resan. Först idag kom det upp för mig att; jag åker faktiskt om ett par dagar. & jag åker lååångt bort.
Nu har ju lördagen gått & sen har vi söndag & måndag & that's it. Sen åker jag. Jag längtar mer än det finns ord till. Australien nästa.

Tiden går fortfare än jag trott & nu måste jag dra på mig myskläder & dra mig till affären & handla lite.

Ha en trevlig lördag kväll i regnet Göteborg !






Love, M <3

Allmänt // 1 kommentarer




bring it from the past;

Publicerat 2009-08-15 17:48:28
Satt & skulle hämta lite bilder till mitt inlägg från kameran när jag fick se 'gamla' bilder från Louise 15-årsdag den 1 augusti.
Så jag slänger upp dem här & sen kör vi ett nytt inlägg med bilder från idag ! Låter bra va ?







Love, M <3


Allmänt // 0 kommentarer




take me for what i wear;

Publicerat 2009-08-12 22:30:15

Ska jag kanske fixa såna här väskor innan jag drar mig ner mot Oceanien ? Underbart.





Jag måste sova nu, är så trött att jag storknar. Det blev tyvärr ingen Magnus Betnér ikväll men sushi & godis räckte gott & väl.
Sov gott !

Love, M <3
Allmänt // 1 kommentarer




please don't let me laugh at you;

Publicerat 2009-08-12 16:48:09
Hej !

Snart drar vi oss in mot Göteborg för att käka sushi & titta runt lite på kulturkalaset . Magnus Betnér kommer också dit ikväll mellan 21.00 - 23.00 - rolig eller ej så kanske han är värd att se en minut eller två .

På med kläderna så sticker vi !

Ha en bra kväll !

Love, M <3
Allmänt // 0 kommentarer




every step i take;

Publicerat 2009-08-12 09:24:24
God morgon !

Jag hade en underbar dröm - men när jag vaknade upp glömde jag av den totalt & kunde inte somna om igen. Men bra var den. Det kändes.

Om exakt en vecka sitter jag på flyget från Peking till Sydney. Hur många dagar kan det pirra i magen egentligen ?
Jag vill ju att helgen ska gå så fort som möjligt så jag väntar med packningen tills då - bara för att ha mycket att göra.

Idag har jag inga bestämda planer. Ska ringa ett par samtal lite hit & dit & kanske ta en fika med Louize & Nutti som sagt. Sen ska jag prata med Robin också - men det ingår i vardagen.

Nu är det dags för springrundan ! Vi hörs !

Love, M <3
Allmänt // 0 kommentarer




good morning morning;

Publicerat 2009-08-11 10:24:47
God morgon allihopa !

Jag är hur pigg som helst idag trots att denna otroliga nervositet finns kvar i magen. 1 vecka kvar tills jag åker - det kommer gå så fort !
Ännu mer längtade man igår när vi var hemma hos Robin's mamma & man fick se ett tomt rum. Istället för att deppa så log jag större än jag någonsin gjort. Vi ses ju snart !

Idag är planerna att fika med mamma & sen träna vid 5-tiden. Beachvolleyn är ju något man kommer sakna !
Imorgon ska jag träffa Nutti & Louize för en (antagligen) sista träff innan jag åker.
Resten av veckan är inte planerad. Det kommer alltid upp något !

Jag måste hoppa in i duschen !

Love, M <3
Allmänt // 0 kommentarer




you leave me with no choice;

Publicerat 2009-08-10 21:52:17

Jag blev så fruktansvärt sugen på ärtor när jag satt & funderade på vad jag skulle laga till mig själv till middag . Så nu sitter jag här & väntar på maten - ärtor & smörgås. Följer ju tallriksmodellen utmärkt !

Nu ska jag berätta om vad det är jag har dragit ut på så länge, så vi börjar lite från början...

Alla vet ju att jag var i Stockholm förra helgen för att lämna Robin åt Australien, eller hur ?
Sagt & gjort, men det var långt ifrån så lungt som jag trodde att det skulle vara. Det var absolut det värsta jag gjort i hela mitt liv. Hela bil vägen ner grät jag & enligt hans plast-pappa så översvämmade vi Vättern , haha !
När vi kom till Gränna var det dags för kisse- och gråtpaus. Det var då jag började tänka.

Hem till Kullavik kom jag & fann någon som var i närheten av lika nere som jag; Cim, Robins storebror. Vi började leka med tanken att åka ner till Australien & jobba. Då han har katt, lägenhet & borta-från-mamma-fobi så var det lite svårare sagt än gjort & jag stod ensam kvar med den tanken.

Ni ser vart jag försöker komma ?

Nästa vecka åker jag ner till Australien för att träffa min kärlek & för att jobba.
Italien står kvar & språkkurser har funnis sen en tid tillbaka - jag tvivlar starkt på att de kommer försvinna. Det kommer fler tillfällen & just nu var detta inte något bra. Resan & resten är fixat. Nu är det bara längtan. Längtan efter att få vara med Robin & att få upptäcka allt Australien har att ge - tillsammans. Jag älskar tanken & jag älskar honom . Nästa vecka är jag garanterat den lyckligaste tjejen som någonsin kommer vandra på jorden. Så enkelt är det .


Australien, här kommer jag, till min egen Dundee <3



Love, M <3
Allmänt // 1 kommentarer




couldn't get pass the door;

Publicerat 2009-08-10 00:30:30

Hej !

Hoppas ni har haft  en bra dag - söndagar som brukar vara kända för att vara sega & tråkiga gör en aldrig besviken ..
Hela dagen har spenderats hos Cim vilket visserligen har varit väldigt trevligt, men man är ju seg. Kom dit i myskläder vilket var underbart när vi skulle kolla film. 'Van W...'-någonting hette filmen & påminde mycket om American Pie - helt klart sevärd !

Hade inte tänkt att skriva så mycket utan mest lägga upp bilder från igår & sen sova efter att ha pratat med Robin i snart 1 timme :) Imorgon ska jag berätta hemligheten. Nu när alla nästan vet om den ändå ;)

God natt & sov gott !





glada mami ! <3


 


syskon bråk ! <3



Love, M <3

Allmänt // 1 kommentarer




it's done;

Publicerat 2009-08-08 21:40:33
Allting är klart & fixat ! Underbart ! (det finns nog bara 1 eller 2 i hela världen som vet vad det snackas om - ni andra får veta om en vecka , jag lovar ! )

Dagen hos lilla farmor var super ! Jag har helt klart en super rolig halvbror, vi kanske ses nästa vecka igen ? Hade varit strålande kul !

Jag måste sova trots allt pirri-pirr i kroppen . Jag älskar livet !

I'll see you soooon !

Love, M <3
Allmänt // 1 kommentarer




with you is where i'd rather be;

Publicerat 2009-08-08 09:36:20
Nu pyser jag !

Puss !



Love, M <3

Allmänt // 2 kommentarer




is that how you say it;

Publicerat 2009-08-08 07:29:03
GOD MORGON !

Jag förstår inte riktigt. Ända sen i onsdags har jag vaknat 7 varje morgon & varit jätte pigg . Inte kunnat somna om eller någonting trots att jag lägger mig sent på kvällarna. Jaja, en dag extra eller vad är det man säger när man går upp tidigt ?
Morgonen ska börja med en springrunda iallafall & då är jag glad att jag vaknat såhär tidigt, sen blir det ju så varmt !
Efter det & duschen + frukost så ska vi till farmor i Borås & hälsa på.
Något mer planerat för dagen har jag inte - men jag vet att det kommer ta tid.

En annan viktig sak på listan har jag ju också - vi tar det sen !

Love , M <3
Allmänt // 1 kommentarer




time difference;

Publicerat 2009-08-07 22:24:46
Oj, va fort klockan gick nu på kvällen. Har kollat på Mumien sen klockan 8 & orkade inte se de 3 sista minutrarna för att sängen skrek efter mig i rummet bredvid.

Jag måste bara få klaga av mig lite. Vad är grejen med tidsskillnader ?! Det är så fruktansvärt frustrerande. I vanliga fall tänker man ju inte på det, men plötsligt har man en pojkvän i Australien som går & lägger sig när jag precis har käkat lunch. Och nu då ? Klockan är kvart över 10 & snart är det nästan dags för honom att gå upp - när jag ska sova.
Men så har vi ju det där med Skype . Jag fullkomligt älskar det & mannen (jag tror knappast, tro det eller ej, att det var en kvinna som kom upp med denna idé - but correct me if I'm wrong) som uppfann det borde få medaljer om & om igen. Visserligen fungerade inte själva prat-funktionen idag men chatten fanns ju & sen ett kort samtal på telefon så det löste ju sig iallafall :)
Jag hatar att inte få prata med honom eller inte kunna skicka ett sms utan att väcka honom ur skönhetssömnen för att jag vill säga god natt. Skulle han då titta ut & se att solen faktiskt går upp hos honom & inte ner så skulle han ju tro att jag hade en skruv lös. Vadå god natt ?

Jag tror detta behövdes. Skriva av sig lite. Nu släpper vi tanken & tänker på moderniteterna - vi behöver ju iallafall inte skicka brev !

Rätt var det är så träffas man - & inser att tiden gick ovanligt fort ;)

Nu måste jag sova så vi får höras imorgon !

God natt !



Love, M <3
Allmänt // 0 kommentarer




i know a total secret;

Publicerat 2009-08-07 10:28:53
God morgon ! 

Tio över 7 var klockan när jag vaknade imorse, tjugo över var jag ute & sprang i värmen.

Jag ville helt enkelt bara skriva ett inlägg om att jag vet världens bästa hemlighet som ingen annan vet än ! Ni får veta snart, det är bara positivt :)

Nu ska jag kila till Kungsmässan med syster, 1 timme där har jag gett henne - sen orkar jag inte mer.

Lycklig är jag iallafall !

Ha en toppen dag !

Love, M <3
Allmänt // 2 kommentarer




breakfast in berlin;

Publicerat 2009-08-06 08:25:37
God morgon,

Från att ha vaknat halv 6 så somnade jag om & vaknade 8 istället. Jag kan verkligen inte sova. Mycket lättare var det minsann när jag hade Robin bredvid - vi sov ju till 11 iallafall !

Mitt blogg-humör har inte varit på topp, det vet jag, men man har väl såna tider också. Jag bara saknar & längtar hela tiden. Ni ska bara veta hur det känns.

Ska ta mig en kort promenad & sen över till Cim & äta frukost.

Det var väl allt. Liter bilder från Stockholm här också. SYND att man inte fick ha kameran inne på Gustav Vasa ...


Utsikten från vårat hotell - svitvåningen var det enda med balkonger, lovely !


Robin & hans mami


Lite parader utanför kungahuset. Här är hästarna vi skulle sno men som aldrig blev av :(


& sist men inte minst en mucho sexig bild på min kära pojkvän. Han är väl något alldeles extra va ?


Love, M <3


Allmänt // 0 kommentarer




speechless;

Publicerat 2009-08-05 12:05:37


Love, M <3

Allmänt // 0 kommentarer




Everything has a beginning;

Publicerat 2009-08-01 20:39:23
Hej !

Medans Robin går runt & packar lite disträt så passar jag på att skriva iallafall 2 rader istället för att sitta & läsa dåliga raggningsrepliker ur hans kassa bok (som han fick av min mycket normala familj...).

Imorgon bitti åker vi till Stockholm för att spendera dagarna & nätterna till tisdag innan Robin åker. Jag får ju iallafall 2 ½ dag mer än alla andra - det är ju positivt :)

Vet ni vad ? Jag har ingenting att skriva. Just nu känns inte rätta tiden faktiskt. Vi hörs när jag kommer hem. Eller nåt.

Love, M <3
Allmänt // 0 kommentarer