GOTT NYTT ÅR FRÅN AUSTARLIEN !

Publicerat 2009-12-31 06:45:36
Nu kommer Robin bli galen på mig - trots att jag har super bråttom så sätter jag mig ner & bloggar ! Han tycker nämligen att jag stressar för mycket ...
Nu ska jag iväg till jobbet ! Börjar klockan 17 & slutar 23 - timmen före klockslaget till nya året !
Jag, Robin & en kompis från mitt jobb, Sabine, ska åka till Nikita & kolla raketer från balkongen - till detta ska vi ha chips, SVENSKT GODIS (TACK MAMMA!), dipp & massa mys ! Detta kommer blir trevligt.
Nu måste jag sticka ! Får se om jag hinner blogga igen innan klockan slår 12 !
GOTT NYTT ÅR!

Allmänt // 0 kommentarer




tic toc tic toc

Publicerat 2009-12-30 02:55:13
God morgon !

Jag tror att jag är inställd på att vakna halv 11 när jag är ledig - varje gång vi inte ställer klockan så vaknar vi precis halv 11. Det är nästan lite sjukt, men så skönt att sova ut !

Idag jobbar jag kvällspasset, så sovmorgonen behövdes ju iallafall. Innan det ska jag till Kmart, kolla på en väska & hinna träna. Det hinner jag väl på 5 timmar? ;)

Iväg till träningen, hörs sen !


Allmänt // 0 kommentarer




Skit-snack

Publicerat 2009-12-29 08:57:11
- "Jag måste på toa! Är det något du behöver här inne?" (= "jag måste bajsa & du kan inte komma in i badrummet på minst 5 timmar efteråt")
- "Men Robin, jag ska sminka mig !" (= "skita kan du göra när vi kommer hem - att vara fin går före allt mänskligt")
- "Här, du kan sminka dig här ute." (= "a man's got to do what a man got to do")
Robin sträcker fram sminkväskan.
- "Lämna den där inne, jag får väl överleva" (= "syrgasmask, någon?")
- "Starkt av dig hjärtat..." (= "skyll dig själv")

Jag säger bara det - när vi flyttar härifrån så ska det finnas MINST två badrum. Det är mitt enda krav.

Nu kilar vi iväg på bio ! Blir Old Dogs & sen Avatar någon annan dag istället :)
Innan ska vi förbi mitt jobb & kolla jobbtider - men sånt bryr bara jag mig om :)
Puss !

Allmänt // 0 kommentarer




Old Dogs vs. Avatar

Publicerat 2009-12-28 23:10:03
God morgon !

Jag hade ju tänkt att detta skulle bli ett lite längre inlägg, men efter att ha kollat runt på filmer som vi ska se på bio ikväll och lite löner, så blev klockan mer än jag räknat med. Jag ska ju till jobbet igen ...

Idag jobbar jag bara 4 timmar vilket är en riktig befrielse ! Efter jobbet ska jag möte upp Mandi för att köpa present till Ken - det var ju trots att julafton för typ en vecka sedan, haha ! Sen ska jag & Robin träna innan vi drar iväg på bio. Vi ska se Old Dogs - den filmen med Robbie Williams & John Travolta - tror att den kan vara ganska rolig :) någon gång snart så måste jag dock se Avatar - den ska tydligen vara något att se ?

Nepp, nu måste jag nog ta tag i det här med att borsta tänderna, jag har blivit lite för slö på morgonen :)


Allmänt // 0 kommentarer




Drömfrukost

Publicerat 2009-12-28 01:16:46
Så det blev ingen film igår. Varken jag eller Robin var på något långfilms-humör så vi kollade på vänner istället & läste en stund.
Jag måste då säga det; korsord, suduko & att läsa är då väldigt underskattat ! Det får tiden att gå snabbt & är väldigt lugnande.
Nu står Robin i skafferiet & rotar fram sig något att äta - jag var ju uppe vid 8 för att ta en promenad (i regnet kanske ska tilläggas?) & fick därför också äta frukost själv. Åh, vad jag längtar efter en gemensam frukost - det får vi planera in ! Med melon, frukter, bär, pannkakor (till Robin) & annat gott. Färskpressad juice kanske?
Gud så jag svamlar. Lika bra att jag ger mig iväg till jobbet ...

Allmänt // 0 kommentarer




I am Sam

Publicerat 2009-12-27 11:59:39
Efter en arbetsdag & en hel timmes träning är jag välförtjänt att bara sitta i soffan med Robin, en kopp te, 2 mackor & en film. Vi ska se I am Sam - aldrig hört talas om den, men att Michelle Pfiffer, Dakota Fanning & Sean Penn är huvudrollerna säger väl ändå ganska mycket?
God natt !

Allmänt // 0 kommentarer




Vad är jag? Väderkanalen?

Publicerat 2009-12-25 08:21:40
Nu blev det visst ett till inlägg om vädret, men för några minuter sedan så forsade regnet ner. Det var som om någon hade en stor hink som hälldes över. Tokigt.
Det blev översvämningar in på balkonger, entréer, ingångar - you name it! Mysigt är det iallafall & jag fick ju min regniga jul detta året igen !
Regnet förföljer mig - detta året har det nämligen snö hemma & det är första året jag inte är hemma. Suck.
Hoppas ni haft en bra jul iallafall & nästa år ska jag åka till norra Norge för att få snö på julafton. Men jag antar att de kommer göra ett undantag & ha regn iallafall ...
Nu ska det tittas på julfilmer ! Grinchen & Elf måste ju ses idag iallafall ...

Allmänt // 0 kommentarer




Schtåårm

Publicerat 2009-12-25 04:44:00
Kul med lite riktiga stormar.
Jag sket nästan ner mig så högt det åskade.
Wow!
Mera sånt
/Gästinlägg a la Robin

Allmänt // 1 kommentarer




Svensk jul i Aussie

Publicerat 2009-12-24 14:20:19
- "Om mindre än en timme sätter sig alla där hemma & kollar på Kalle Anka. Hur tråkigt det än är så saknar man det ju!" säger Robin från datorn, & visst har han rätt. Det känns konstigt att inte få sätta på den svenska tv:n & lida sig igenom den årliga traditionen. Jag vill se den mer än någonsin nu. Jag hade .... jag hade skottat snö för att få göra det ! Nästan iallafall. Mycket hade jag gett.

Jag & Robin firade jul igår (den 23) eftersom det stod jobb på mitt schema fram till klockan tolv ikväll (här firar man ju julen den 25 december så allt är fortfarande öppet!).
Jag måste berätta lite ...

Sedan den dagen jul kom på tal så har jag sagt att jag gärna vill ha en julgran ståendes här hemma. Ändå vill man inte lägga pengar på en, så när jag kom hem från jobbet igår kväll så fick jag världens bäst överraskning.
Robin hade skrivit ut en bild på en julgran från datorn, klistrat upp den på väggen & lagt klapparna under granen. Det var så gulligt att jag ville gråta - snacka om att det är tanken som räknas ! Han är så himla bra !
Vi åt glögg & åt pepparkaksdeg (att faktiskt lägga in degen i ugnen är överskattat!) medan vi öppnade paketen. Det var den bästa julafton jag haft, så underbart mysigt!

Dock var det lite svårt att prata med mamma i telefonen förut & höra Louise, mormor & Charlie vara hemma hos mormor för att äta julbord, dricka julmust, kolla på Kalle Anka & göra allting annat som jag alltid varit med på. Nästa år ska det bli stort - jag tänker fixa världens största julbord !

Nu ska vi gå & lägga oss - imorgon är jag äntligen ledig efter 2 veckors dubbel-pass-jobbande - livet är underbart !
Robin var såklart som ett barn på julafton!

Allmänt // 0 kommentarer




Im aliiiiive !

Publicerat 2009-12-22 06:20:03
Heeeeeej !
I know, I know, det är faktiskt jobbets fel att jag inte har bloggat på länge. Jag höll ju på att bli så duktig, haha !
Jag har nämligen börjat 9 på morgonen & kommit hem si så där 11 på kvällen så jag är trött både innan & efter.
Och vet ni vad? Jag ska faktiskt iväg igen. Jobb nummer 2 & Vapiano väntar. Jag älskar det. Älskar Vapiano & hur roligt vi har det. Det jobbiga är att tänka på hur det kommer bli i sommar när jag ska åka hem - att få jobba på Vapiano i Göteborg eller Stockholm skulle göra mycket skillnad - här är alla så öppna & glada & vågar sjunga när de lagar pasta, pizza & alla skriker & hurrar när någon tappar pizzan. Såna är inte vi svenskar tyvärr.
Jaja, man får ta vara på den tiden man får !!
Imorgon ska det blir lite julshopping iallafall. Jag vet precis vad jag ska köpa till Robin & det vet jag att han hatar. Han blir så nyfiken, haha !
Smink ska på & sen sticker jag ! Ha en bra tisdagseftermiddag !

Allmänt // 0 kommentarer




Pannkaksfrukost

Publicerat 2009-12-19 23:49:52
God morgon !

Julkorten ligger framför mig & jag insåg precis att ingen kommer få sitt i tid hemma - det var ju inte riktigt tanken. Skickar jag dem imorgon så kommer de visserligen antagligen fram i mellandagarna & det får duga. Det är ju ändå tanken som räknas & tanken var att de skulle ha skickats tidigare :)

Medan jag ska till jobbet så ska en viss herr Robin åka & äta pannkaksfrukost - somliga har det bra! Matilda är en hejjare på pannkakor - jag & Robin borde nog inte försöka oss på det igen dock ...

Ikväll ska det skypas & jag ska fortsätta på mitt RSA - lika roligt varje gång :)
Och imorgon ska jag jobba mellan 9am-10pm men jag har 2½ timmes rast, så det är lugnt .. eller ? Det är så en riktig Stensson funkar, som brorsan säger :)

Ha en bra dag - här ska det kastas pizzor !

Allmänt // 0 kommentarer




Mer bilder !

Publicerat 2009-12-19 12:27:48
God kväll !
Jag skämtar inte, jag är helt total trött. Så här kommer ett till inlägg med bara bilder & lite förklaringar, ett riktigt inlägg kommer nog imorgon - det är väldigt mycket på jobbet nu bara, och bra är väl det ! För mycket fritid kan man ju inte ha !
Så här trött var Robin imorse när jag skulle till jobbet. Han orkade nätt & jämt dricka kaffe med mig & ännu mindre sitta rakt på stolen. Undra om han gick & la sig sen igen ... ?

Igår var den officiella öppningen på restaurangen. Detta såg - precis som mamma skulle ha gjort - Robin som en högtidsdag så det skulle vara kort & grejer. Ni vet när ens pojkvän säger "åh. du blev så fin!" om ett kort & man ser ut som ovan - då vet man garanterat att han ljuger. Tror mig.

När jag kom hem så skulle Robin prata med Jonathan. Jag tänker inte ens kommentera deras humor, så jag tog en springrunda istället...

Här är våran äckliga kinesetjej. Hon är den vidrigaste i världen & lagar mat som luktar i hela lägenheten - äcklig dessutom. Hon kan inte städa & är alltid i vägen. Bara så ni vet. "Hon gör iallafall allt i köket - han är aldrig där" säger Robin & pikar mot mig. Jag jobbar ?

Nu ska jag sova. God natt.

Allmänt // 0 kommentarer




Dagen i biiiiiilder

Publicerat 2009-12-16 08:07:25
Hallo !

Ingen gillar mycket text, eller hur? Så vi kör lite bilder med korta förklaringar istället !
Ska sanningen fram så har jag lite bråttom eftersom jag korkat nog faktiskt lovade att ha maten klar när maken kommer hem - ibland är man dum ...

Pratade med mamma & min fjortissyster igår - Challe var höjdpunkten trots att han inte fattar riktigt även om man ropar genom datorn. - "Hallåååå han är en huuuuund?"


Den tjocka katten Irrewing verkade mest bara irriterad & tog därför fram sin huggtand...


Fick också brev från mormor!! Har man för mycket fritid så blir det lätt att man sysselsätter sig med att klippa ut tidningsartiklar :) Allting som har med (h)julen att göra that is ! Hon ska iallafall få ett fint (& KÖPT) kort tillbaka!


Robin blev trött på alla blogg-fjortisar som ska ta kort på vad-de-än-gör så han bestämde sig för att "langa posen" när han borstade tänderna - helst med solglasögon för i badrummet är lampan farlig ...
Hunden kommer in pga censur & för att den är så söt & för att Robin ska veta vad jag vill ha när Challe behöver en kompis :)


MAT DAGS !


Allmänt // 0 kommentarer




Honung i håret

Publicerat 2009-12-15 05:00:06
Igår duschade jag med honung i håret & jag måste säga det att det hjälper faktiskt lite grann mot slitet hår. Idag känns det mycket bättre & friskare !

Det har regnat här idag - äntligen ! Oftast brukar det dundra till på kvällarna, men idag vaknade jag till regnet utanför. Åskan kom senare. Det släpper mycket av spänningarna i luften & idag kanske jag kan gå till jobbet i t-shirt & byxor istället för linne & kjol ? Lite krångligt att behöva byta om på jobbet ...

Ja, mer händer nog inte idag. Imorgon är jag ju ledig, men har inga direkta planer. Blir väl till att skicka iväg lite mail & sånt som vanligt ... Rolig vardag :)

Nu ska jag göra mig iordning, sen ska jag till jobbet - ha en bra dag !

Allmänt // 0 kommentarer




Bästa presenten

Publicerat 2009-12-14 06:08:00
Hallooo !

Jobbade 1½ timme idag, men fick betalt för 3 - slå det om ni kan.
Det var så fruktansvärt varmt idag eftersom de inte fått igång AC:n ännu, så att jobba i 33 graders värme utan luft är inte roligt, men så var det ju sista dagen också :)
Jag var nästan hundra på att jag var ledig imorgon, men det visade sig att det var visst onsdag. Annars jobbar jag ju varje dag tills lördag - I love it!

Åh, åh, åh, jag kommer vara jätte elak nu, men jag & Robin har hittat den bästaste presenten till mamma att ge på hennes födelsedag ! Dock kommer vi behöva vänta till Mars, men den var så bra , haha ! Skulle förstöra det lite om jag skrev vad det var - jag vet ju att hon kikar in här lite titt som tätt.

Jag ska nog dra mig tillbaka & läsa lite. Förhoppningsvis blir det åska ikväll & en himla massa regn - åh, vad det skulle behövas.



Allmänt // 0 kommentarer




Första dagen på VAPIANO

Publicerat 2009-12-13 08:26:36
Jag vet inte om det är för att jag är hungrig eller inte, men jag är så otroligt sugen på SEMLA! Med ett mjukt färskt bröd, mandelmassa (vaniljkräm är för mesar..) & grädde - lagom av allt! Det måste bara vara för att jag är hungrig ...

Idag var det första dagen på Vapiano & jag kan bara säga det att blir inte den restaurangen en succé här i Brisbane, så skulle ingen bli det. Fick veta att där den ligger så har det också byggts en galleria så det kommer bli ett hel nytt ställe för folket här i stan. Det var första gången vi var på Albert Street (där restaurangen ligger!) & kollade igenom hur långt de hade kommit. Man ser ju allting framför sig, men det är svårt att tänka sig att om 4 dagar så ligger det ett fräscht, nytt & inrett Vapiano där - istället för massa damm, smuts, plast & brädor. Lite roligt är det ju såklart att få vara med från första början!

Efter jobbet så åkte jag till Gustaf & Matilda - pannkaksfrukost från den skicklige ! (Matilda that is...hehe)
Det var fruktansvärt gott & det kändes sådär gott syndigt att trycka i sig ett par stycken. Både Robin & Kita var sugna på att sticka ut & bada vid kusten, jag kände inte alls för det, men hade dessvärre lovat att följa med. Det skulle jag aldrig ha gjort. 40 minuter tåg åt ena hållet, ful, äcklig strand plus massa blåst vilket betydde att vi åkte hem igen. Robin & Nikita gick till poolen istället - jag åkte hem.

Jag är helt slut efter dagen & nu ska det göras nacos-tallrik. Det är inte klokt vad man ställer upp för sin man ibland ...

Allmänt // 0 kommentarer




Kort långa dagar

Publicerat 2009-12-12 04:04:50
Den här dagen kommer gå riktigt fort, det känner jag på mig.
Först 4 timmars jobb mellan 2-6pm (det säger ju ändå sig självt...) & sen ska jag göra mitt RSA prov när jag kommer hem - även detta ska ta 4 timmar. Sista dagen jag kan göra det på - imorgon börjar jag ju nya jobbet !
Nu ska jag sticka - hoppas ni får en bra dag !

Allmänt // 0 kommentarer




Det räknas visst !

Publicerat 2009-12-11 05:20:10
Ibland är jag glad över att jag har mina målar-pennor med mig. Även om jag inte sitter och målar dag ut & dag in så är det kul att bara få ta tag i block & penna & kladda ner utan att egentligen tänka. Bara skissa lite. Jag är verkligen inte stor-målare - men bara man tycker det är roligt så!

Den enda utomhus vistelsen jag kommer göra idag (bortsett från mataffären tidigare idag) är till gymmet ikväll. Det är så fruktansvärt kvavt här idag så jag håller mig nog inne.
- "Hur kan hon klaga så på värmen när vi har snö, slask & 2 plus grader här i Sverige!? Nej, hennes blogg tänker jag då aldrig mer läsa!!"
Jag kan verkligen se det framför mig. Läs inte då, men ni kan själva tänka er hur gött det skulle vara att komma till Sahara öknen i si så där... 1 minut ? Bara för att få bli lite varma. Det är inte skönt när det blir för mycket helt enkelt. Jag längtar själv hem till kalla Sverige när det är så här varmt - men tanken att faktiskt behöva stanna i den kylan mer än 1 timme får mig att hellre sätta mig ute & svettas på trappen utanför. Men vill ju ofta ha det man inte kan få - det har ni väl hört? :)

Efter lite kladdande i blocket ska jag nu ta tag i lunchen tror jag, sätta på ännu ett Gossip Girl avsnitt innan jag sätter igång med lite städning. Någonting måste man ju ta tag i när man är ledig - och Robin tycker inte att Gossip Girl räknas som en aktivitet ...




Allmänt // 1 kommentarer




Jag älskar att jobba

Publicerat 2009-12-10 14:49:31
- "Nu ska jag blogga!" En varning får Robin att veta när han inte ska stå vid mig & datorn. Jag gillar bara inte när han står hukad över mig när jag skriver, det får mig att bli nervös! Han är ju nämligen så bra på att märka ord ... Bättre att han får läsa när allting är skickat & klart istället !

Jobbet idag gick lika fort som alltid. Det var galet mycket folk & det fanns att göra hela tiden - så som det ska vara ! Jag jobbar 3 dagar på Kmart nästa vecka & 3 (4 om man räknar med söndag) på restaurangen - men på båda ställena på torsdag vilket innebär dubbelskift - 11 timmar väntar. Nästa lördag kväll kommer jag vara så stolt över mig att jag spricker - det är så det ska kännas :)

Imorgon är jag ledig - från jobbet iallafall. Har en himla massa mail att skicka, saker att fixa & papper att läsa & skriva under - så ledig är jag nog inte trots allt.

Nu behövs det mycket sömn om jag ska orka upp imorgon. God natt & sov gott !


Allmänt // 0 kommentarer




Vad är det för dag idag?

Publicerat 2009-12-10 05:35:26
Gissa vad det är idag? Det är nämligen den 10 december & min namnsdag! Vi har alltid firat våra namnsdagar hemma & mamma brukade alltid ha köpt något smycke eller liknande - det var nästan som en födelsedag!
Så hipp hipp hurra till mig !

Förutom träning så har jag kollat på Gossip girl idag igen - man blir ju lite lätt besatt måste jag säga. Det är faktiskt ganska bra!

Ni vet den där känslan man har att det var något man verkligen ville skriva om här på bloggen, den har jag nu. Jag kom på något förut, men med ett minne som Doris i Nemo så har jag lite lätt glömt det nu. Får hoppas att det kommer tillbaka för nu ska jag till jobbet !

Ha en bra dag !




Allmänt // 0 kommentarer




Sov gott !

Publicerat 2009-12-09 14:01:38
God kväll !
Satt precis & klagade på tråkiga bloggar, men insåg genast att det här inlägget inte kommer bli roligare ... Nu ska jag sova så att jag är pigg & go på jobbet imorgon !

Allmänt // 0 kommentarer




Man ska inte lita på frugan

Publicerat 2009-12-09 08:46:02
Tack vare Matt så har jag nu legat i 2½ timme & kollat på gossip girl. Jag började följa det hemma i Sverige, men tröttnade ganska snabbt på att få behöva vänta en vecka till nästa avsnitt ...

Jag har hela säsong 1 & 2 & har precis sett färdigt på skiva 1 av 5 på den första säsongen. Det är faktiskt rätt bra!

Det blir träningspass nummer 2 senare idag, efter middagen det vill säga. Vem har sagt att man bara kan träna en gång om dagen? Har man överdrivet mycket fritid så kan det sitta bra med lite tidsfördriv :)

Robin kommer hem om någon kvart & jag lovade att ha maten färdig - ett löfte jag tyvärr måste bryta. Lita aldrig på tjejer som lovar att ha middagen på bordet - it will never happen.



Allmänt // 0 kommentarer




Sovmorgon

Publicerat 2009-12-09 01:58:06
Gooood morgon !

Åh, vad det är skönt att sova länge ibland. Hörde alla 3 telefonerna ringa 17 gånger, men inte hade jag något problem med att somna om igen!
Nu blir det träning här på morgonen, likaså ikväll - jag har lovat Robin att vi ska träna tillsammans idag.
Så på med träningskläderna & sen bär det av !

Vi hörs senare !

Allmänt // 0 kommentarer




Vem har knäppast pojkvän?

Publicerat 2009-12-08 11:17:01
Bra med uppdatering idag va?
Jag blev nämligen väldigt sugen på sushi när jag var på väg hem, så det fick bli det till lunch. Dock höll jag på att kräkas efteråt - bokstavligt talat. Jag har aldrig mått så illa & låg på gränsen mellan toaletten & sängen i flera timmar. Först nu har det börjat gå över ...
Mysigt.

Fick mail av storebror & hans fruga (nåja, inte riktigt fruga eftersom han är för laaat för att fria till den snällaste tjejen han kan hitta... men det är inte poängen :)) med en massa bilder från Thailand & deras lyxsemester där nere - då blir man ju lite avundsjuk. Robin har varit emot Thailand under hela tiden vi har träffats, men jag undrar om han kanske inte har ändrat sig lite nu...

Imorgon är jag ensam hemma hela dagen igen & jag har ingen aning om vad jag ska hitta på. Funderar nästan på att åka på någon liten utflykt även om det kanske inte är lika roligt själv, men jag vill ju inte sitta inne hela dagen! Tänkte be om tips, men ja, det kanske blir lite svårt ...

Nu ska vi titta på den 3:e & sista Lord of the Rings - nästan lite sorgligt. Som att gå på begravning. Efter den här finns det ju ingen mer. Ingen. Vad ska vi då titta på? Jag målade första tiden jag hade tråkigt, lästa bok under andra perioden, vi såg 2½ men under tredje & nu har vi snart sett alla Sagan om Ringen filmerna. Jag måste hitta på en 5:e period. Jag vill kolla på serier. How I met your mother. Oj, vad mycket strö-snack! Nu lämnar vi ämnet!

HAHAHAHAHAHA! Nu ni ! Nu ska ni få se den snyggaste killen i världen. Igår kom nämligen Robin inspringandes i sovrummet (väldigt fjolligt), med min bikini överdel på sig & skriker att han önskar att han hade bröst... Jag vet inte vad jag ska göra med honom. Adoption? Kan man göra det?




Allmänt // 0 kommentarer




3:e gången gillt!

Publicerat 2009-12-08 02:48:42
Hallååå !
Nu är jag nyduschad & klart. Fick dock äta gröt till frukost eftersom vi inte hade någon yoghurt - det var mindre gott ...
Idag hade jag tänkt få min telefon att fungera - 3:e gången gillt som man säger! Laddar jag på den med $30 så ska den bannimej fungera också ...
Så planerna idag är att åka in till stan, fixa mobilen, åka hem & vara den lataste i världen - som vanligt :)
Ska lägga upp en riktigt rolig sak sen som hände igår, men mer hinner jag inte nu.
Hörs senare !
(inte ens banan & honung hjälpte idag...)

Allmänt // 0 kommentarer




Stickwitu

Publicerat 2009-12-07 07:04:47
Haha, när jag satt & pratade med min lillasyster för någon vecka sedan så satt jag samtidigt & lekte med några hårspännen. Plötsligt fick jag fram den tvätt-äkta fransmans-looken !


Ganska sött, eller hur?

Nu är tanken den att jag ska åka iväg & jobba i 4 timmar. 4 timmar ?! Då kan man ju köra hela dagen va sjutton !

Bättre än inget dock & på söndag börjar jag ju på Vapiano - det längtar jag till ! 
Varmt är det här idag iallafall (32 grader ...) & jag förstår inte hur jag ska ta mig i t-shirt till jobbet ens - jag kommer ju bli en sjö på vägen !

Nej, nu sticker jag ! 
Ha en bra dag så hörs vi ikväll !

Allmänt // 0 kommentarer




Du & Jag

Publicerat 2009-12-07 03:03:17
God morgon !

När jag vaknar & Robin redan har åkt till skolan, så svämmar ensamheten över mig. Jag känner mig så fruktansvärt ensam & tiden står still för en stund. Just då börjar man tänka på livet där hemma, hur mycket man saknar sin knäppa mamma & sin jobbiga lillasyrra. Till och med den fule lille Challe-hundens slickande i ansiktet saknar jag när denna känslan kommer. Jag undrar ofta hur livet hade varit om jag inte valt att åka till Australien. Hade jag suttit där på hemköp & klickat varor under dagarna, hade jag börjat plugga, hade jag varit i Italien eller hade jag åkt ner hit på semester men redan varit tillbaka hemma?

Jag kan inte beskriva hur tacksam jag är att jag har Robin. Han är något av det bästa som någonsin funnits i mitt liv & det är sånt man ska ta vara på. Han är en sån som jag kan vara precis mig själv med - dvs. den galningen som kan springa runt i lägenheten & låtsas vara en flygplan eller som sätter sig ner på marken när hon inte orkar gå längre under våra promenader. Jag vet att han alltid finns där & skulle göra vad som helst för min skull - precis som jag skulle göra för honom. Vi skrattar, gråter & skriker med & åt varandra - men älskar varandra lika mycket för det. Det är viktigt att kunna dela känslor & argumentera ibland - det är ju då man lär sig mest om hur den andre fungerar.
Vi är så fruktansvärt olika & lika på samma gång att det nästan är lite konstigt. Vi stöttar varandra & pratar om saker vi tycker är viktigt som oviktigt.

Man måste våga säga emot i ett förhållande, men också kunna se det från ens partners syn. Jag säger alltid emot Robin - även om jag vet att han har rätt. Alltid, alltid, alltid. Han kan ju inte ha rätt? Han är ju kille! Jag är tjej & jag har alltid rätt låter ju mycket bättre än Jag är kille & jag har alltid rätt - eller hur?

Men sen, när vi inte tjafsar längre, då kommer sanningen fram & jag kan erkänna att jag hade fel. Våga erkänna misstag är viktigt - även om man inte vill :)

Jag älskar Robin av hela mitt hjärta & skulle aldrig kunna berätta hur tacksam jag är att jag har honom. Han är bäst i världen & jag litar & finns här för honom till 110% !

Vart vill jag komma med det här?
Jo, att trots hur mycket man älskar någon - så hatar jag när han lämnar gröt-tallriken på diskbänken utan att hälla vatten i den & den står där torr & äcklig när jag vaknar. Alla har sina brister :) Killar säger jag bara ...




Allmänt // 3 kommentarer




Jag är så klantig !

Publicerat 2009-12-06 09:26:45
Aj, aj, aj, AJ ! Jag är ju så himla smart. Mitt IQ måste vara på strax över 196 iallafall. Det tror jag. För när Robin i princip försök rista in i huvudet på mig att smörja in HELA KROPPEN så går det mesta bara in & ut med en gång. Alla vet att Malin Stensson aldrig bränner sig (med undantag för solfrossan i Kroatien i somras....), men jag vet att axlar & panna bör tas hand om lite iallafall. Well, things change.
Baksidan av mina lår är röda, vaderna & halva rumpan ungefär. Jag kan inte sitta eller gå & duschen är min ovän. Inte ens Robin får pussa på mig för att jag blir grinig av tanken att om jag vänder mig för att pussa tillbaka - ja, då gör det ont !


I ÖVRIGT så var dagen väldigt mysig! Vi åkte över till Tangalooma igen (där jag & Robin var på världens lyxsemester veckan efter att jag kommit hit) för att bada & olyckligtvis också sola. Det var mysigt & avslappnade - jag kan inte se hur man kan spendera en söndag på ett bättre sätt. Hemma i Sverige är ju alltid söndagar tråkighetens dag i princip - hela landet står ju still !

Min mage kurrar så nu ska det bli spaghetti & köttfärssås - IGEN! Men gud så gott det är. Stor positiv del idag när jag knappt kan gå...

Ps. Jag lovar att lyssna på Robin i framtiden.




Allmänt // 0 kommentarer




Vart är vi på väg klockan 5 på morgonen?

Publicerat 2009-12-05 20:20:37
Nej, nej, nej - jag är absolut INTE vaken klockan 5 på natten. Det sjuka är att jag har sovit 2½ timmar inatt vilket betyder att jag kommer somna på stranden - det är inte så skönt :)
Så ni vet att vi ska till en strand - men VART? ;)

Allmänt // 0 kommentarer




Bonnebränna

Publicerat 2009-12-05 11:20:42
Hahahaha, jag upptäckte precis världens snyggaste sak! Förutom Robin's mycket sexiga, röda näsa så har han också fått bonne-bränna! Visst är det snyggt? Jag vet inte hur han plötsligt kunde en dag glömma att smörja in sig...

Allmänt // 0 kommentarer




Bilder från gårdagen

Publicerat 2009-12-05 07:23:55
Hej !

Jag & Robin kom precis hem från havet - vi har åkt city cat i nästan 2 timmar idag & tagit en glass på ett mysigt ställe längst med floden - härligt !
Gårdagen blev inte lång, men tog på krafterna. Många smink-tjejer (inklusive gay people) som skulle säga hej då till våran Carlo som slutat. Trots detta hade vi det ändå väldigt trevligt !

Eric var alla tjejers pretty boy & vi var tvungna att ringa dit honom för deras skull, haha! Han sa dock inte nej ..
Nu har han begett sig till Perth för att sola, bada & surfa den lyckosten, medan vi andra kämpar på med jobb! Fuskigt !

Robin är som en gammal kärring - gnäller om att jag ska göra i ordning maten. ALLA vet att jag inte lagar mat ...

(som sagt, allas lilla pretty boy ;) )

Allmänt // 0 kommentarer




David Jones After Work

Publicerat 2009-12-04 05:56:26
Hejsan Hoppsan !

Jag är ledig i 3 dagar nu ! Woho, långhelg ! Känns skönt & nu har jag åter igen tränat 5 dagar i rad så nu blir det till att vila 2. Efter gymmandet idag så gick jag för att basta också - först i en ångbastu & sen i en "vanlig". Måste säga att det kan vara riktigt avkopplande ibland & sen känner man sig som en ny människa !

Idag ska här städas, plockas, tvättas & slappas, haha ! Men senare ikväll så ska jag & Robin in till stan för ett avskedskalas som är för en av mina gamla kollegor från David Jones - den man minst anar ska sluta, det känns lite konstigt. Vi ska iallafall in & ta en drink innan vi åker hem & ser på en till Sagan om Ringen (det är min plan ! Haha!) . Imorgon vet jag inte vad vi ska göra, men äppelkaka ska det bli iallafall någon gång under dagen & på söndag, ja då ska vi på utflykt ! Mer om det imorgon !

Nu ska här ätas för konstigt nog så kurrar magen redan efter 3½ timme ...
Ha en bra dag !


Allmänt // 0 kommentarer




Guess what

Publicerat 2009-12-03 06:35:03
Jobba, jobba, jobba ! Nu sticker jag iväg & jobbar mina 4 timmar för dagen - idag räcker det gott & väl :)
Vi hörs ikväll !

Allmänt // 0 kommentarer




Vill du ha en ny signature?

Publicerat 2009-12-03 04:32:13
Hej !

Igår kväll blev det dåligt med inlägg, mestadels för att vi gick & tränade & sen slängde oss framför datorn & tittade på den första Sagan om Ringen - iallafall halva. Vi var så trötta att vi bara orkade se ca 45 minuter innan vi somnade till 2½ men istället.. Så det kan gå :) - resten ser vi ikväll iallafall !

Robin har gått till skolan så jag satte mig framför datorn & skulle se om jag kunde få till någon fin signature som jag kunde ha längst ner i varje blogginlägg, men vilket jobb! Inte trodde jag att det skulle vara så jobbigt att lära sig något. Jag har ju kunnat det där med HTML koder förut, men kände att jag behövde en uppfriskning. Förr har jag lärt mig mycket från en tjej som hade någon design-blogg - hon kunde ju allt! Förstår inte varför jag inte kunde hitta den nu...
Hursomhelst så kanske jag kan lära er något nu då :)

Vill du ha en signature så gör du helt enkelt så här:

1) Gå in på my live signature & välj "click here to start!"
2) Resten visar vi med bilder (alla älskar bilder, right?):
3) Skriv in ditt namn eller din signature som du vill ska visas längst ner på sidan !
4) Hur vill du att texten ska se ut?
5) Hur stor vill du att texten ska vara?
6) Dags att välja färg på texten & bakgrunden!
7) Hur mycket ska texten luta?
8) Texten är färdig! För att få en HTML-kod så klickar du på den här knappen:
9) Sen den här:
10) Sen den här:
11) Du tar den här koden:
12) Och klistrar in den under "design", "kodmallar" och precis här, rakt under "entrybody":

KLART ! It's as simple as that !

Nu ska jag ner till poolen & bada lite, sen blir det jobb för hela slanten !
Men titta här:


Allmänt // 0 kommentarer




Skamlöst

Publicerat 2009-12-02 08:51:19
'Godmorgon' hade passat mig bäst just nu, men jag tror jag startar med ett vanligt 'hej' istället!

Jag vet inte vad det är med mig, men så fort jag är ledig går timmarna mellan 3-5.30 till att SOVA! Antar att det är då jag har det som tråkigast eller något ... Sa till mig själv klockan 3 att "nej, nu sover vi bara max max MAX någon timme, sen går vi & tränar!". Jag sluter ögonen och vaknar halv 4 av att Robin ringer.
- "Älskling, SOVER du?"
- "Ja, men nu ska jag precis gå upp! Jag ska ... jag ska ... jag har massor att göra!"
Ni vet ju hur man svamlar när man precis vaknat. Så vi lägger på & istället för att faktiskt gå upp då så sätter jag alarmet på mobilen på halv 5, men stänger av det i sömnen & här är jag: klockan är kvart i 6 & jag har precis vaknat! Underbart.

Hursomhelst, så var jag i stan & åt lunch med Robin idag, det var mysigt ! Det ösregnar ju här idag så vi satt på ute serveringen på ett café medans regnet forsade ner utanför, drack te & myste. Vi bestämde oss för att få tag i Sagan om ringen triologin på film för att ha tills ikväll så vi springer ut i regnet & över till HMV där vi får tag i alla 3 för $40 - ett kap !

Nu blir det mys ikväll med mat i magen, världens bästa pojkvän & ett stycke Eric som antagligen ligger uppe i sitt (eller mitt...) rum & sover - han är ju faktiskt här på 1 års semester !



Love, M <3

Allmänt // 0 kommentarer




Mr. Restaurant

Publicerat 2009-12-02 01:49:42
Halloooo !

Det regnade här idag. Regnade. Vi hade planerat en tripp till Surfer's Paradise så att Eric kunde lära mig surfa, men det blev ganska snabbt inställt när vi tittade upp mot himlen. Attans, jag vill ju lära mig! Nästa soliga dag blir förhoppningsvis imorgon.

Idag hade jag tänkt ta mig in till stan, se om jag kan få titta in vår oöppnade restaurang Vapiano för att få en liten överblick. Ska även sätta mig på något café & läsa igenom lite papper & sen om jag kanske kan få gjort mitt RSA (så att jag kan servera alkohol) någongång. Först blir det iallafall en sväng till Kmart för att kolla över lite arbetstider - åh, vad jag känner att jag kommer få gjort någonting idag ! Härligt !

Nu får jag sticka!
Puss !

En väldigt nyvaken & duschad Malin är ledsen över regnet ute. It's supposed to be Australia !

Love, M <3

Allmänt // 1 kommentarer




Rundtur hos Armani

Publicerat 2009-12-01 10:05:59
Idag var det dags för Eric att se stan ! Vi följde Robin som ändå skulle till skolan & sen bar det av till Myer & Davis Jones där vi hälsade på Hayley & Stacey & jag hämtade upp lite smink & hudvård - det behövdes ! Eric fick även en surfingbräda av Hayley som han ska hämta upp innan han drar sig vidare mot Perth - chockad men tacksam tackade han :)

Vi tog en ganska snabb rundtur innan vi åkte hem & slängde oss framför tv:n där vi sov ett tag. Nu är Robin hemma igen & det är dags för mat - jag är hungrig som en varg ! (som om vargar skulle vara mer hungriga än andra djur?!).

Nu ska jag hjälpa min lillasyster med lite läxor - märks det att jag saknar plugget?



Love, M <3

Allmänt // 0 kommentarer




Mys-dag i Aussie

Publicerat 2009-12-01 01:18:32
God morgon !

Jajjemen, visst var det längesen det var en uppdatering? Några dagar sedan iallafall ... Vi har inte haft något internet & det är enda anledningen. Vi har nämligen 3 gb att surfa för i månaden vilket räcker bra till oss - ända tills Robin bestämde sig för att Youtuba så det tog slut en vecka tidigare ...

Hursomhelst, Eric kom hit igår - Robin's kompis från Sverige. Riktigt trevlig kille som ska hålla sig i Brisbane i några dagar & sen flyger han till Perth för att surfa. Vi grillade & badade i poolen igår kväll innan vi gick in till oss och tittade på Signs (jag tycker verkligen inte att den är läskig!). Mer än det hände typ inte igår, alla var så trötta & Erics jetlag visade sig när vi satte oss framför filmen. Det var bara att gå & lägga sig !

Nu ska vi ner till poolen för att få lite färg & tjöta lite. Robin går till skolan vid halv 1 så då ska jag sätta mig & göra syrrans uppsats - ibland har man tråkigt...
Ha en bra dag & jag lovar att blogga senare!


Love, M <3

Allmänt // 0 kommentarer