I am Australian Open

Publicerat 2010-02-28 01:24:28
God morgon !

Idag är vi lediga & har bestämt oss för att spela tennis - båda blev ju extremt sugna under Australian Open så nu var det på tiden att vi fick bokat en bana. 2 timmar ska det spelas & fettet ska rinna av, haha ! Klart man ska ha roligt också :)

Robin sitter & pratar med mamma i telefon som ringde & var orolig över tsunami-varningarna som har varit här på kusten. Vi bor ca 3 mil in mot landet så jag vet inte riktigt vilka vågor som skulle kunna nå in dit, men men ...

Nej, nu ska det bytas om & fixas innan vi sticker iväg. Förhoppningsvis blir det massa bilder när jag står med pokalen & ena foten på Robin - jag ska vinna & är ju trots allt bättre än Serena Williams ... !

Ha en bra dag !


Allmänt // 0 kommentarer




ACDC fan

Publicerat 2010-02-27 14:24:09
Hej !

För att ha varit igång precis hela dagen så är jag ganska pigg måste jag säga. Det känns så än så länge iallafall.

Nu sitter jag här med min kvällsliga kopp med te & 2 små mackor - detta måste ha blivit någon typ av besatthet, det där med te't. Jag dricker ju det varje kväll nuförtiden ? Kanske för att vi får världens godaste te till hotellrummet varje dag (kort & gott: vi hade en vattenläcka i lägenheten & får nu bo på ett hotellrum i våra resväskor tills det är fixat - låter gött, men jag längtar tillbaka) - mums !

Nu kommer Robin hem vilken sekund som helst. Han har ju varit på ACDC's konsert här i Brisbane & eftersom han jobbade där i 2 dagar så fick han fribiljetter - gissa om han var som en 5-årig pojke på julafton ?

Ni får ha en bra kväll så hörs vi imorgon igen !



Allmänt // 0 kommentarer




Fredagsnight i Brisbane

Publicerat 2010-02-26 13:13:08
God kväll !

Nu är jag äntligen hemma från en heldags arbete. Roligast var det på restaurangen idag då det var packat från golv till tak - det kryllade av människor & gick knappt att komma förbi . Precis så ska det vara, då är det som bäst !

Innan jag åkte till jobbet så gjorde jag & Robin något som förgyllde våran dag till max: vi bokade resan från New York & hem till Sverige igen! Nu har vi ett datum bestämt, men vi har bestämt oss för att hålla det hemligt. Ingen ska få veta när vi kommer hem & så enkelt är det, haha ! Vi vill ju också kunna ha överraskningar :) Plus att det lätt kan bli lite pinsamt om hela tjocka släkten står där & ropar efter en när man kommer ut haha !

Så nu har vi en resa till LA & en resa hem igen - då återstår bara resorna däremellan & en resa till Canberra för att fixa nytt pass - åh, så roligt ....


Nu ska jag pussa på min pojkvän innan vi somnar - känns som att det änna är dags för det :)

Ha en bra fredagskväll !

Allmänt // 1 kommentarer




Huvudvärk suger ju

Publicerat 2010-02-25 11:50:38
Aj, aj, aj, vad mitt huvud dunkar ! Ska nog försöka hålla mig borta från datorn ikväll .

Robin är på väg hem efter att ha jobbat på ACDC nu ikväll - hade jag gillat ACDC så hade jag varit avundsjuk, så jag är väldigt glad att han får uppleva något så tufft :)

Nu ikväll kom Martina över & vi fixade god middag med vin & glass till efterätt (vi börjar på måndag ... ). Mysigt ! Imorgon blir det till att gå upp tidigt igen & nu ska jag återgå till min huvudvärk. Usch . Jag orkar inte .


Allmänt // 1 kommentarer




Australien for Dummies

Publicerat 2010-02-25 11:38:24
Hahaha, jag fick en rolig länk skickad till mig (kan ju bara tänka mig vem den är från ... ). Måste iallafall slänga upp den här på bloggen !

F: Blåser det någonsin i Australien? Jag har aldrig sett det regna på TV, hur kan växterna växa? (Storbritannien)
S: Vi importerar alla växter fullvuxna och sedan sitter vi bara och ser på hur de dör.
F: Kommer jag att kunna se känguruer på gatorna? (USA)
S: Beror på hur mycket du har druckit.
F: Jag vill gå från Perth till Sydney — kan jag följa järnvägsspåren? (Sverige)
S: Visst, det är bara femtusen kilometer, ta bara med dig mycket vatten.
F: Är det säkert att springa omkring i buskarna i Australien? (Sverige)
S: Det stämmer alltså, det de säger om svenskarna…
F: Har ni några bankomater i Australien? Kan ni skicka en lista över dem i Brisbane, Cairns, Townsville, och Hervey Bay? (Storbritannien)
S: Vad dog din förra slav av egentligen?
F: Kan ni ge lite information om flodhästkapplöpningar i Australien? (USA)
S: Afrika är den stora trekantiga kontinenten söder om Europa. Australien är den stora ön mitt i Stilla Havet som inte… äh, glöm det. Visst, flodhästkapplöpningarna är varje tisdag på Kings Cross. Kom naken.
F: Åt vilket håll ligger norrut i Australien? (USA)
S: Vänd dig söderut och snurra 180 grader. Kontakta oss när du kommer hit så skickar vi resten av kartan.
F: Får jag ta med mig bestick in i Australien? (Storbritannien)
S: Varför det? Använd fingrarna som vi gör.
F: Kan ni skicka Wiens pojkkörs schema? (USA)
S: Österrike (Austria på engelska, översättares anm.) är det där fina lilla landet bredvid Tyskland, som… äh, glöm det. Visst, Wiens pojkkör sjunger varje tisdag på Kings Cross, precis efter flodhästkapplöpningarna. Kom naken.
F: Får jag ha på mig klackskor i Australien? (Storbritannien)
S: Du är en brittisk politiker, eller hur?
F: Har ni affärer i Sydney och finns det mjölk hela året? (Tyskland)
S: Nej, vi är en fridfull civilisation av veganska samlare. Mjölk är olagligt.
F: Kan ni skicka en lista över alla läkare i Australien som kan ge skallerormserum? (USA)
S: Skallerormar finns i Amerika, och därifrån kommer DU. Alla australiensiska ormar är helt ofarliga, kan hanteras utan risk och blir jättebra husdjur.
F: Jag har en fråga om ett berömt djur i Australien, men jag har glömt vad det heter. Det är en sorts björn som bor i träd.
S: Den kallas för fallbjörn. Den kallas så eftersom den faller ur träd och äter upp hjärnorna på folk som går under träden. Du kan skrämma bort dem genom att smörja in dig med mänsklig urin innan du går ut.
F: Har ni parfym i Australien? (Frankrike)
S: Nej, VI stinker inte.
F: Jag har utvecklat en ny produkt som är ungdomens källa. Var i Australien kan jag sälja den? (USA)
S: Överallt där det samlas mycket amerikaner.
F: Kan ni berätta var i Tasmanien den kvinnliga befolkningen är så mycket mindre än den manliga? (Italien)
S: Bögklubben.
F: Firar ni jul i Australien? (Frankrike)
S: Bara när det är jul.
F: Jag var i Australien 1969, och jag vill kontakta tjejen jag dejtade medan jag bodde på Kings Cross. Kan ni hjälpa mig? (USA)
S: Visst, men hon tar fortfarande timlön.
F: Kan jag prata engelska dit jag åker?
S: Om du lär dig det så.

Allmänt // 0 kommentarer




Känslan efter träning

Publicerat 2010-02-24 12:00:08
Som sagt; bästa känslan är känslan efter träning ! Bara latisar skulle säga emot.

Vi tränade bara i en halvtimme/40 minuter innan vi begav oss hemåt igen - ibland orkar man bara inte mer & då tycker jag inte att man ska tvinga sig själv heller. En halvtimme räcker ! Så länge man inte sitter hemma & käkar chips framför en dålig tv-show så är ju allt bra, eller hur ?

Nu sitter jag här nyduschad & med min kopp te i handen. Vindruvorna ligger bredvid mig & min bok är redo att läsas. Trots att klockan bara är 9 här så är det strax läggdags. Imorgon börjar jag 7 & åker hemifrån klockan 6. Tur att man slutar 5 på nästa jobb iallafall :)

God natt & sov gott ! Puss !

Ps. Jag funderar på att tjata på Robin om att vi ska sätta igång våran gemensamma blogg igen - vad sägs om det ?

Allmänt // 3 kommentarer




En vanlig kväll

Publicerat 2010-02-24 09:59:21
Det blev lax, couscous & sallad till middag - min mage spricker trots att jag inte ens åt mycket. Inte klokt vad lax mättar ...
Nu sticker vi iväg till gymmet en stund - det var ett tag sen ! Alla kakor, frappucinos, glass & godis måste tränas bort efter denna underbara semester.
När vi kommer hem ska jag duscha, fixas iordning mig för sängen & sätta mig & läsa en stund. Bara tanken gör mig avslappnad. Men först lite hårdträning ! Hörs sen !
Familjen underbar som snart lyfter från Singapore - kom ner snart igen !!

Allmänt // 0 kommentarer




Tillbaka till city

Publicerat 2010-02-24 05:08:07
Hallåå !

Ja, tro't eller ej, men Australien har också sina dåliga dagar. Jag & Martina hade räknat med sol & en härlig dag på stranden - istället möttes vi av moln, moln & mer regn. Tråkigt, men så är det. Så det blev lite shopping för Martina's del medans jag fick nöja mig med kaffe - måste ju vänta med shoppingen till New York .. !

Nu är jag iallafall hemma igen & ska dra på mig myskläder, göra en kopp te & sätta mig i soffan & läsa. Härligt med en ledig dag, imorgon börjar ju jobbet igen !

Kram kram !

Allmänt // 0 kommentarer




Fika på Surfer's

Publicerat 2010-02-23 23:30:04
God morgon !

Att sitta & höra hur mycket snö det är hemma & hur många tak som har ramlat in, får en att känna sig  överlycklig att man befinner sig i Australien för tillfället. Det hade varit skön att få känna på en snöflinga, men inte mer.

Idag är det lite molnigt här i Brisbane, men jag & Martina ska ta oss ut till kusten iallafall. Kan vi inte sola så finns det ju alltid fik - en tjejs bästa vän.

Nu ska här borstas tänderna & tåget går om 25 minuter . Ha en super dag !

Allmänt // 0 kommentarer




Nya Zeeland & Sydney DEL 1

Publicerat 2010-02-23 11:43:43
Jag saknar ord. Resan till Nya Zeeland & Sydney var över förväntan. Mycket mer. Att behöva åka därifrån var rent ut sagt en pina; tårarna rann & det kändes bara tungt. Nu har vi försökt att vända på tanken & tänka att det faktiskt inte är lång tid kvar här i Brisbane - plus att vi faktiskt åker på en mini-semester redan nästa månad igen ...

Eftersom det antagligen blev fler än 1000 bilder från min & Louize's kamera så får vi köra lite bilder i omgångar. Här kommer ett par stycken - resten tar vi i omgånger :)

Let's do it from the start ...

Först anlände vi till denna fina stad; Auckland, Nya Zeeland. Här är en bild tagen från SkyTower - 220 meter högt & med en hiss som hade glass som golv - tråkigt för den höjdrädda, hehe ...


Vi fick en underbar lägenhet på 38:e våningen & med utsikt över hela staden, varsitt rum & med gott om plats för att kunna sträcka ut sig (& inte bli utkickad av Robin) - täcke fanns det också gott om som tur var :)


Varför måste det alltid vara toaletterna som är finast ? Nu lär ju folk tro att jag tar kort på toaletten för att jag älskar att skita eller för att jag är en toalett-pedofil. Kul image.


Eftersom vi kom till Auckland ganska tidigt på morgonen så bestämde vi oss för att ta en av båtarna ut till en ö & tillbringa lite tid i minst sagt NZ-natur .. Paradis !


Hur mycket kan man inte föreställa sig Gandalf & hans vagn på den här bilden ?


Vårat nästa resemål var SYDNEY ! Jag har nog aldrig varit i en finare stad. Av alla ställen jag varit på så slår Sydney alla priser. Man SKA ha höga krav när man åker hit.


Här kommer nästa overkliga känsla; Operan har man ju bara sett på tv ? Där kan man ju inte vara, eller ?


Hotellet vi bodde på var helt tvärtom mot det förra; mer vintage & väldigt, väldigt mysigt. Ett hotell som var byggt under 1800-talet & som hade varit både det ena & det andra (bland annat sjukhus) innan det blev The Russell hotel som det är idag.






Vi åkte över till zoo:t på den norra sidan...


Med en fullkomligt otrolig utsikt över Sydney & operahuset !


Hahaha, Sydney ligger minst sagt i Australien ...


Det var allt för den här gången - det tar otroligt lång tid att ladda upp bilder ! Vi får ta mer imorgon :) Nu är det dags att dricka te, läsa, mysa & sova :) God natt !

Allmänt // 0 kommentarer




Kan det bli imorgon nu ?

Publicerat 2010-02-17 00:19:49
God morgon !

Att börja dagen med en 45 minuters powerwalk måste ju vara det bästa som finns ! Man känner sig så himla fräsch & pigg efteråt och det är värt kämpandet. Sen har ju jag turen att vi bor som vi bor också - precis vid floden så powerwalken är runt omkring på en brygga som är byggd någon decimeter över - underbart !

Nu sitter jag & väntar på att Thomas & Louise ska komma ner så att vi kan äta frukost. Jag har ingen aptit idag så det får bli några ägg & frukt + grönsaker - något måste man ju få i sig iallafall.
Efter frukosten kilar jag iväg till jobbet; först mellan 12-17 & sen ännu mer jobb ikväll mellan 19-23 ...
Dock skiter jag i hur jobbig den här dagen kan kännas; IMORGON ÅKER VI JU TILL NYA ZEELAND!
4 dagar i Sagan om Ringen-paradiset - åh, vad jag längtar !

Passar alldeles utmärkt med våran läcka #2 nu också - igår hittade vi en flod i sovrummet så nu har vi fått ta in på ett hotellrum som försäkringen betalar för - skönt !

Nu ska det fixas mat !
Ha en bra dag ! Puss !

Allmänt // 0 kommentarer




Jag har världens bästa vänner

Publicerat 2010-02-15 10:04:33
Så där står jag, med en kund vid sidan om & får se en vinkande Josh (Josh är den skarpaste bögen ni kan hitta men också den bästa :) ) komma gående. Han har med sig en ros - TILL MIG ! Jag blev så himla glad. Det var en alla hjärtans dag försenad kompis gåva - åh, vad glad jag blev :) Jag har underbara vänner. Tack !

Nu ska vi iväg & äta middag på våran favoritrestaurang - nu är jag hungrig & nu åker vi :) Ha en mysig hemma-sittar-kväll !


Allmänt // 0 kommentarer




Valentine's Day

Publicerat 2010-02-14 13:03:56
Hej !

Grattis på alla hjärtans dag kanske jag ska börja med att säga - trots att de flesta singlarna springer ute & ränner efter en pojke till nästa år & resten sitter med fastklistrade munnar mot varandra - grattis till er ändå :) Det är ju så otroligt många som blir tillsammans på alla hjärtans dag så visst borde det firas ? Inget snack om att "alla dagar är alla hjärtans dag" (den kör Robin med för att han inte hinner köpa blommor - han är dock förlåten eftersom blommor lätt vissnar när de kommer i min hand ... ) - dagen ska firas ändå !

Vi åkte till Australia Zoo idag & hade det jätte trevligt. Stranden hanns aldrig med men det fick bli en super god Tacos middag istället & efterätt ! Glass, jordgubbar, varma bär & grädde - mumma !

Nu ikväll tog jag & Robin en promenad där vi pratade om allt & ingenting - ibland är det väldigt skönt att bara få prata ut om sånt man annars inte tänker på - det behövs ju det också :)

Nu blir det till att lägga sig & mysa innan vi somnar här i Brisbane. Åh, underbara dag !

God natt & sov gott turtorduvor !

Allmänt // 1 kommentarer




Australia, NZ & Sydney

Publicerat 2010-02-13 23:07:16
God morgon !

Det har blivit lite lite bloggning det senaste (Robins syster börjar klaga - trots att dom är med oss dagarna i ända!) men det har hänt så mycket & det är sällan man hinner sätta sig vid datorn. Så är det me't helt enkelt :)

Idag är det äntligen sol utan moln på himlen ! Vi har bestämt oss för att åka ut till kusten & kanske, kanske hinna med att gå på Australia Zoo & kolla in hos tigern - det hann vi ju inte sist !

På torsdag så åker vi till Nya Zeeland!!!! Jag längtar gaaanska mycket & känner på mig att dagarna på jobbet dessa 3 dagarna kommer gå väldigt långsamt ... Vi är iallafall på NZ mellan torsdag & söndag sen åker vi & spenderar en natt i Sydney - underbart !


Idag kan jag inte koncentrera mig & detta blogginlägget var bara av ren nöd :) Ska se om jag kan hinna lägga upp lite bildern ikväll - då blir det ju mycket roligare, eller hur ?


Kram!

Allmänt // 0 kommentarer




Man vet att bloggat dåligt när pojkvännen börjar tjöta.

Publicerat 2010-02-10 07:17:17
Jag har något att säga till mitt försvar: vi har gäster. Då vill man gärna inte sätta sig där vid datorn & vara osocial. Men nu råkar min pojkvän & hans familj befinna sig på kusten så nu kan jag sitta & lata mig hur mycket jag vill !
Om någon timme ska jag & Martina åka & titta på en lägenhet till henne - visningen börjar halv 7 så jag hinner vila nu lite efter jobbet. Ska dock försöka att inte somna - men jag kan inte lova något.

I söndags var vi på zooooo ! Australia zoo är ju ett av de största i hela världen & det är självaste Steve Irwin's egna zoo. DOCK regnade det. Mycket. Väldigt mycket. Under alla dessa år som zoo:t har funnits så har de fått stänga tidigare 1 endaste gång, & i söndags. Det var med andra ord väldigt ovanligt :) Det var översvämningar här & där men det hindrade inte oss. Ett par timmar fick vi på zoo:t iallafall plus en gratis inträdesbiljett nästa gång vi kommer dit.

Ja, bilder blev det & nu ska här vilas. Slänger upp ett par stycken & sen behövs det kaffe. Tack gud för kaffe.

Jag kunde inte välja om jag skulle ta med mig honom eller Robin tillbaka. Men sen var det någon som sa att man inte fick ta hem djuren. Dumheter. Robin följde ju med ?

På promenad med en Dingo. Jag trodde ärligt talat att dom var farliga ... ? Som lejon typ ?

En mamma & en bebis koala

Ja, dom är riktiga :)

Krokodil show.

Robin har tjatat om en sköldpadda så himla länge, varför kan han inte vara en man & fastnar för krokodiler ? Det hade varit roligare att ha hemma. Lite action i vardagen, varför inte ? Fast å andra sidan, skulle man inte orka GÅ till köket så kan man alltid sätta sig på sköldpaddan & åka med. Krokodiler har ju en tendens att bli arga ...

Jag älskar interna skämt. Skulle jag skriva att Robins pappa gick för att leta efter tåget så hade ni inte tyckt det var roligt, am I right ? Själv skrattar jag så att jag veknar.


Allmänt // 0 kommentarer




Underbara dag !

Publicerat 2010-02-06 10:03:16
Bara så att jag inte glömmer: vi ska till sSs idag ! Robin ville att jag skulle nämna det :) Det är ju det där underbara steak-huset som påminner mycket om TexasLonghorn - fast mycket bättre !
Martina kom hit imorse !! Hon har legat & sovit hela dagen medans jag har jobbat & resten av familjen har utforskat den finare delen av staden (och ätit glass, men det ville de knappt nämna ... ). Vi har varnat henne så att hon är vaken hela natten kommer vara hennes eget fel :) Haha ! Slog man inte en klubba i huvudet förr i tiden ? Det får vi nog testa ...
Imorse hade vi även världens godaste frukost (efter pannkakor då såklart!) ! Den bestod av färskt bröd, ost, salami, gurka, tomat, kaffe, juice & JORDGUBBAR !



Nu måste vi sticka !!


Allmänt // 1 kommentarer




The Aussie way of life !

Publicerat 2010-02-05 09:13:24
Hej !
Är det någon som ser vad jag ser ? VI HAR INTERNET (det visar sig på de svenska bokstäverna, haha! )

Nu har Robin's pappa & syster kommit hit också, vilket känns väldigt konstigt men roligt ! Det känns så konstigt att se dom här i Brisbane. De kikade in förut när jag jobbade & jag kunde inte placera någon av dem någonstans - läskigt ! Jaja, vi vänjer väl oss, haha !
Jag har jobbat (Robins syster tycker att det är en väldans överraskning när jag skriver det här på bloggen, hehe) & Robin har varit tour-guide. Nu ikväll skulle vi egentligen ha gått ut & ätit, men jetlagen slog nog till mer än vad de hade räknat med; pappa Robin sitter & halvsover & Louize har slängt sig på sängen - det tog nog 2 sekunder innan hon var borta.
En liten rolig grej är ju att Robins pappa kan somna mitt i en mening. Det är inget skämt - han kan somna precis i mitten av en mening. Typ "Ja, det kanszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..........." (="Ja, det kanske vi kan göra")
Lite roligt faktiskt .
Ikväll har vi nog inga direkta planer. Vi tänkte bjuda på lite Churros (det absolut godaste Australien har att erbjuda!) & sen kanske det blir en eller annan drink för min del - en på jobbet fyllet år & det finns väl då inget bättre sätt än att fira detta med alkohol !! (That's the Australian way of life!)

Nepp, nu ska jag ta tag i livet & göra lite nytta :) Kolla tv kanske ?

Allmänt // 0 kommentarer




Always look on the bright side (of life, lalalala)

Publicerat 2010-02-03 02:24:35
God morgon !

Ni vet den kanslan nar allting kanns piss, vadret ar daligt, det ar gratt, man vill inte ga till jobbet, inte vara hemma, inte prata, inte grata & precis ALLT gar emot en. Man ramlar i trappor, snubblar over trotoarkanten, far fagelskit pa axeln - ja, ni vet. Idag ar allting precis TVARTOM ! Nar jag kom hem fran traningen sa kande jag mig bara sa himla glad, stolt & livet ar pa topp ! Jag ska ivag & jobba i 6 timmar - SO WHAT?!

Jag alskar den har kanslan - aven om mitt internet tar slut nu :)

Se dagen fran den ljusa sidan - varje dag !

Ps. Daremot hade jag mitt mood imorse nar jag vaknade - vralade at Robin att han skulle vara tyst nar jag pratade. Jag antar att humoret kan andras trots att man vaknar pa fel sida helt enkelt :)
Allmänt // 0 kommentarer




Kan man ha resfeber at nagon annan ?

Publicerat 2010-02-02 04:48:24

Det ar inte klokt vad tiden gar fort. Igar var det lite mindre an ett halvar kvar tills halva Robins familj skulle komma ner & nu kommer dom i overmorgon - tiden gar laskigt fort !

Morgonen har borjade idag med en croissant & efter det slapade Robin & jag med varandra till gymmet tills vi insag att vi var alldeles for slappa for det idag :) Istallet gick vi hem, duschade & Robin satte sig vid datorn for att plugga & jag slangde mig pa soffan (vi har underbart bra tv-kanaler har!!). Nu ska det val snart atas lunch & sen ska jag traffa Mandi en snabbis innan jag borjar jobba klockan 5. Jag maste saga det att jag mycket hellre gar upp klockan 6 pa morgonen & jobbar an att behova vanta hela dagen ... Da maste man ju i princip trana !

Solen borjar skina igenom nu & jag skulle gissa pa att det ar hundra grader igen om 2 dagar :) Martina kommer ner pa lordag vilket betyder att vi far 3 gaster ett tag framover & jag maste stada lagenheten ... Kanske hinner man med det nu innan jag maste aka ? Forst ska det ner mat i magen :)

En affarsman star & stampar bakom mig - det ar nog dags att sluta plus att detta inlagget blev lagom trakigt anda :)

Puss hej !!


Allmänt // 0 kommentarer




Haha, jag saknar kylan Sverige !!

Publicerat 2010-02-01 13:33:00
God kvall !

Antligen lite kyla. Det var langesen jag kande att jag kanske borde ha tagit med mig en troja som jag kan ha nar jag gar hem fran jobbet. Regnet har ost ner har i 2 dagar nu sa det ar lite kyligt pa kvallarna - tro mig, man langtar efter lite, lite kyla nar man levt i 35 graders varme i snart 6 manader (!!!) !

Som vanligt ar jag sent ute & mitt internet dor om 40 sek. Tankte bara skriva en rad - bokstavligt :)

Kram kram !
Allmänt // 0 kommentarer




Personlig traning

Publicerat 2010-02-01 01:19:39
God morgon !

Klockan narmar sig halv 11 har nere i Brisbane & hela kroppen skakar av utmattning efter traningen ! Jag har hittat varldens basta tranare & vi har sjukt roligt nar svetten rinner ! Nu ska jag forbi & lamna in mitt matschema (jag skriver ner vad jag ater - hon ratar !) for forra veckan, sa vi kan komma fram till vad jag behover mer av & vad jag verkligen ska skara ner pa (vitt brod kanske?) - det ger lite mer motivation :)

Som ni marker sa har vi inte fatt varat internet annu. Idag eller imorgon hoppas vi pa iallafall :) Kanns lite segt att behova betala 30 kronor for en timme, eller ga ner till lobbyn & betala 12 kronor for en kvart ...

Nu ar det val dags att sluta - tiden tar snart slut & jag maste till jobbet . Jag maste tillagga att jag aven vann HELA 50 KRONOR for att Roger Federer vann igar :) Ah, vad jag ar bra !

Ha en bra dag !
Allmänt // 0 kommentarer