Vad mer kan jag säga ? Jag är världens bästa flickvän.

Publicerat 2010-01-31 09:05:19

Allmänt // 0 kommentarer




VART GICK MITT HÅR ?!

Publicerat 2010-01-30 06:43:51
Åh, jaaaa ! Vi har äntligen internet ! Eller, nja, knappast egentligen. Vi "lånar" det trådlösa som finns här i byggnaden - dock får vi betala 35 kronor för en timme ... hrm. Så vårat är det väl inte :)
Idag har jag varit hos frisören - tack gode gud ! Dock har jag blivit näst intill flintis känns det som eftersom hon var tvungen att ta en braaa bit på mitt slitna hår - nu går det precis ner till axlarna. Visst blev jag lite deprimerad efteråt, men det växer väl ut antar jag. Kommer dock sakna att känna det kittlas lite på axlarna. Klippte mig på Oscar Oscar Salons & alla stockholmssnobbar där hemma vet att den tillhör en av de lite bättre salongerna, hehe. Fick massage under klippningen & medan hårmasken låg i håret så fick jag en varm handduk över bröstet, huvudet & en aroma-luktande som täckte ögonen. Det var ju rena SPA:t ! Underbart, men pengar kostar det så bröd & vatten är middagen idag ...
Hursomhelst, efter frisören så gick vi till Target för att köpa en tvättkorg, papperskorg & en kaffeburk till Robin's kaffe - det måste man ju bara ha .........
Vi hann även med ett besök i mataffären tills vi kände att soffan & tv:n hemma plötsligt lockade mer.
Och därmed har jag inget mer att skriva :) allting är bra här nere & nu blir det film ! Sen hoppas jag innerligt att mamma väljer att åka & hämta sin present idag ! Bara så hon vet :)
Kram !

Allmänt // 1 kommentarer




30 minuter innan jobbet

Publicerat 2010-01-29 01:20:56

God morgon !

VIP-kvallen var helt otrolig igar kvall ! Ska se till att fa lite bilder som jag kan slanga upp :)

Jag maste ga valdigt snart dock. Kanns helt otroligt att klockan ar halv 11 & trots att jag borjar om 30 minuter sa kan jag fortfarande sitta vid datorn. Vid den har tiden skulle jag egentligen ha varit framme med bussen i stan ..
Skont ar det nu iallafall !

Robin kommer snart ner i lobbyn (forhoppningsvis, haha!) sa vi trallar snart ivag till jobb & skola. Jag hoppas innerligt att vi far varat internet idag - hade varit lite skont att inte ha en receptionist bakom sig hela tiden :)

Nu sticker vi! Puss !


Allmänt // 0 kommentarer




2 min inlagg !

Publicerat 2010-01-27 01:55:19
Oj, ett inlagg pa mindre an 3 minuter (sitter nere i lobbyn & internetet tar snart slut ... hoppas vi snart far varat eget!!) !
Vi har fatt varan lagenhet nu - jag stormtrivs & det kommer kannas riktigt jobbigt att fa ge den till nagon annan om ett halvar haha ! Jag ska nog kopa den & lata den sta tom tills jag kommer tillbaka ...
Lagenheten ligger precis vid floden & utsikten ar fantastisk ! Solen lyser upp hela lagenheten pa morgonen & det kanns som om man kommer vara pa semester ett tag framover :)
Robin ar bast pa att hitta lagenheter - sa enkelt ar det :)

Jaha, det var ett langt inlagg, men nu dor internetet :( Ska hinna bestalla frisor tid inann jobbet & jag har fatt en personlig tranare ! PUSS HEJ !
Allmänt // 0 kommentarer




THANK GOD !

Publicerat 2010-01-24 00:05:20
God morgon !
Idag är världens bästa dag - VI FLYTTAR!
Visst, Robin & hans kompis får flytta allting eftersom jag jobbar (ibland har man det grymt bra!) & vi ska på middag direkt efter jobbet för att fira Josh, men jag får sova i en annan säng inatt iallafall ! Jag får titta på en annan tv, kolla ut över vattnet & bajsa i en ny toalett. Livet är underbart.
Men, som vanligt så har jag lite bråttom ! Tänkte bara blogga nu innan vi flyttar - vi får nämligen inte internet på ett par dagar tyvärr :( ska försöka blogga från jobbet & maila farmor. Mormor älskar brev så jag får skriva ett ikväll :)
Nu ska jag kila. Ha en bra dag!

Allmänt // 0 kommentarer




Ska man ändå köpa Lindt så

Publicerat 2010-01-22 03:39:11
Jag måste bara säga en sak;
Lindt eller mörk choklad i allmänhet, ska ju vara bra för kroppen - i små mängder that is! Det tror jag stenhårt på. Men när man då hittar en som man dricker som vatten så blir det farligt. Testa inte Lindt's Roasted Almonds. Då är ni fast.

Allmänt // 0 kommentarer




- Jag har pms, OKEJ ?!

Publicerat 2010-01-20 23:03:14
God morgon !
Klockan är 8 på morgonen & jag är choklad. Choklad till frukost ? Det låter inte bra?
Innan Robin skulle till skolan så började jag (nästan!) gråta - då skulle ju jag få vara ensam & han skulle överge mig här hemma. Allting känns piss, omöjligt & jag skulle lika gärna kunna börja gråta för att jag hör bilarna på utsidan eller för att jag råkade skriva fel ord i inlägget ... Sen skickade Robin ett sms att jag inte skulle känna mig nere & att han älskade mig - jaha, nu öppnades tårkanalerna igen då ...  WHAT'S GOING ON?!
Haha, varenda tjej känner igen sig - PMS är ju inte att leka med & trots att man faktiskt vet om att det är pms så blir det ju inte bättre för det precis.
Jag hatar PMS & det borde förbjudas runt om i världen. Nu ska jag ta en promenad & se till att denna dag kommer bli bättre än hur den började :)

Allmänt // 1 kommentarer




Onsdag 20 januari 2010

Publicerat 2010-01-20 00:23:13
God morgon !

Klockan är bara 9:15 här i Brisbane, men det är redan dags att dra sig till jobbet. Jag jobbar bara korta skift idag, dock på båda jobben så det blir som en heldag kan man väl säga :)
Jag ska ta bussen som tar längst tid idag så att jag får sitta & lyssna på musik & tänka lite - det älskar jag med bussar !
När jag kommer hem ikväll blir antagligen hemresan bokad - vi hade tänkt göra lite stopp på vägen så det är lika bra att boka nu, då blir det ju billigast :)
Förutom detta så händer det inte så mycket idag. Det är ju bara onsdag & det känns lite tidigt att börja packa redan. Jag lämnar det tills på fredag eller lördag. Åh, kan man längta mer ? Jag vill flytta idag!
Nej, nu väntar väl bussen där ute på mig - vi får höras ikväll eller i eftermiddag om jag hinner .

Ha en bra dag !


Allmänt // 0 kommentarer




Svensk hemlängtan

Publicerat 2010-01-19 02:20:21
Det är inte klokt vad jag längtar att komma hem ibland. Jag vill kunna skaffa en ny lägenhet & inreda den precis hur jag vill ! Nu har vi bott i en lägenhet i snart 6 månader som jag inte fått röra & 6 månader till ska det bli. Visserligen är det ju fruktansvärt skönt att vi flyttar - nu kommer vi in till stan & har mycket närmre till jobb & skola, men jag tror man saknar att ha något som man kan kalla sitt eget. Och, okej, jag erkänner - jag saknar Sveriges runda mackor. Tänk er en sån rund macka, men smör, ost & gurka på - åh, va gott ! Eller köttbullar, potatismos & brunsås. Eller tänk på en äkta, svensk grillkväll ! En sommarkväll, med grillat kött, klyftpotatis & baguette bröd till - fast jag hade helt klart nöjt mig med att lägga mig i badet efter att ha varit ute i snö & slask, och bara njuta med en kopp varm choklad. En svensk ostbricka då, eller en semla !! Nej, gud, nu flyger tankarna iväg !
Jag hade faktiskt världens underbaraste morgon här idag - tog en promenad runt området vid kvart i 8 tiden & det kändes som sen svensk vår - svalt & fortfarande så att det blev varmt i kroppen. Underbart !

Nu kommer Robin's pappa & syster ner till oss i början av februari, ett par senare kommer Martina. Pappa & syster stannar i 2 veckor så då är väl redan februari förbi sen, som Robin själv säger. Då är vi inne på mars och sen kommer det bara rinna som ett vatten innan vi ska planera hemresan. Eller, hemresan är väl redan planerad i och för sig - jag & Robin har pratat om vilken underbar resa vi har framför oss & det pirrar i magen vid tanken - jag längtar ihjäl mig ! Tiden med Martina här kommer också gå fort - så som den alltid gör när vi två umgås, haha ! Det har nästan gått lite för fort tycker jag. Ett halvår ? Redan ? Känns som inte mer än en månad ...

Aww, en lite gnällig Malin idag kanske? Jajjemen ! Tur att jag ska in till stan nu så att jag får pussa & kramas lite med min Robin under tiden vi skriver under vårat lägenhetskontrakt! WOHO ! Nu kör vi !

Allmänt // 1 kommentarer




Min knäppa pojkvän & hans underbara flickvän

Publicerat 2010-01-17 08:50:12
Åh, vilken bra flickvän jag är ! Inte nog med att jag köpte ett par mysbyxor åt Robin (nog för att enda anledningen var just för att jag inte fick behålla mina egna för mig själv) , jag är också på världens toppenhumör idag !
Han skulle såklart inte märka någon skillnad, han är ju kille ...
Nu ska jag laga mat åt honom - är jag inte underbar?

Jag älskar honom iallafall :) Massor, massor ! Tänkte bara skryta om hur bra han är :)

Allmänt // 0 kommentarer




Allting händer nu

Publicerat 2010-01-17 01:40:39
God morgon !

Idag är det söndag & också min 7:e arbetsdag den här veckan - jag måste ta tag i det där att faktiskt få ledigt helgerna iallafall, jag skulle gissa på att pengarna lockar ganska mycket dock ...

Efter söndag kommer måndag & det är dags för en 7 dagars arbetsvecka igen - blir nästan lite nyfiken på hur kommande veckan ser ut ...
Dock har jag väldigt bra nyheter som bara mamma, Louise & Robin vet om än så länge, inget är ju bestämt så alla andra får veta senare :)

Men vet ni vad?! PÅ SÖNDAG FLYTTAR VI! Tack gode gud för det. Vi flyttar från denna hålan & in till centrala stan. Vi har fått en toppen lägenhet som ligger 50 meter från floden så utsikten är det inget fel på :) Hyran är billigare, då ingår även elektricitet, plus att Fitness First (vårat gym) ligger precis runt hörnet - nu får vi ju gå 10-15 minuter för att komma dit. Allting kommer vara så mycket bättre ! Men det bästa av allt: vi slipper dela med några koreaner & en schizofren australiensare ! 10 points !

Nu ska det göras pannkakor & sen ska jag iväg till jobbet ! Ha en toppen dag !

Syns det att de är svenskar eller ? Herregud, stackars Tilda som fick stå ut säger jag bara ... haha . (bilden är även snodd från hennes blogg - jag skulle aldrig kunna ta en så het bild själv så ;) )

Allmänt // 1 kommentarer




Off to work

Publicerat 2010-01-15 23:41:59
God morgon !
Nu sticker jag iväg till jobbet ! Skönt att det bara är 5 timmar idag - mina ögon gick ju igen så fort de öppnades imorse ... Men jag är inte trött !
Bla-snack, nu måste jag sticka ! Mamma ska ringa också <3
Ha en bra dag !

Allmänt // 0 kommentarer




Ibland har man tråkigt

Publicerat 2010-01-15 10:42:14
Hallåååå !

Min pojkvän har åkt vilse med tåget (alltså är det inte bara JAG som är helt tappad vad gäller tåg & bussar här i Brisbane ...) så han kommer senare än sagt vilket betyder att jag har tränat på egen hand idag ! Det var inte lika roligt, men jag upptäckte att ladies training rummet var bra mycket bättre än resten av gymmet. Där inne har de bara satt in träningssaker som fokuserar vad tjejer själva vill: rumpa, mage & lår ! Vilken tjej vill ha stora armar eller mindre bröst ... ?

Hursomhelst så har jag varit världens bästa flickvän idag. Inte nog med att jag inte sa ett knyst när Robin skulle till stranden med några kompisar & jag fick jobba istället, jag har också köpt en present & nästan lagat middag. Tänkte städa lite här först ... Hehe, kanske ska börja då ...

Ikväll blir det strörövargodis - alla som inte vet vad det är borde skämmas - och sen är det läggdags för imorgon är det dags för lördagsjobb ! Don't we all love work? Tur man är en Stensson så att det änna ligger i blodet !


Nej, jag har aldrig påstått mig vara helt normal :)

Allmänt // 1 kommentarer




I love my job

Publicerat 2010-01-13 00:51:26
God morgon !

Nu får jag nog passa på ett inlägg när jag för en gångsskull är ledig en timma :)
Jag måste erkänna att jag inte jättegärna sätter mig framför datorn när jag kommer hem från jobbet - man är ju så fruktansvärt trött & vill helst bara äta & sen gå & lägga sig . Plus att har man en fotbollsgalen pojkvän som jag har, så är datorn gärna upptagen för spelande på Expekt eller liknande ... Men det är en annan historia, lets stick to the one I just told you.

För tillfället sitter jag på Vapiano & knaprar på mitt äpple & halsar vatten lite då & då. Kalendern ligger framme tillsammans med en penna, min mobil & ett anteckningsblock - vem sa att jag inte kunde vara seriös? Jag ser ju ut som en tvättäkta affärskvinna ! Det gillar jag.

Idag jobbar jag bara 4,5 timmar, men fick en extra timma för att jag kom hit & visade min goda vilja, haha ! Stod nämligen utanför Queen's Plaza & gav ut lite vouchers nu på morgonen - det får man credit för kan jag ju lova !

Har även hunnit skicka iväg lite mail här på morgonen & nu får jag mitt RSA imorgon. Kan knappt vänta - det har man ju längtat efter ! Ägarens fru här på Vapiano ska lära mig att göra kaffe någon dag i en riktig Espresso maskin - en gratis barista utbildning tackar man ju knappast nej till :) Sen blir det till att lära sig göra några drinkar & pang så har vi plötsligt fler skift i veckan - hejja mig !

Nu ska jag avsluta mitt äpple & sen stryka min skjorta - rent & fint ska det vara ! Känner även på mig att detta kommer bli en stressig dag under lunchtid så det är lika bra att förbereda sig :)

Ha en bra dag !



Allmänt // 1 kommentarer




I own the bowling ... line ?

Publicerat 2010-01-10 12:46:52

Jag & Robin var ganska sega igår. Robin var en datanörd & jag var en latmask framför tv:n. Då är ju allt som det ska & brukar vara kan ju tyckas, men det blev tråkigt efter en hel dag. Så vi bestämde oss för att ta med Mandi & Ken på en bowlingrunda !

Vi kan alla konstatera att bowling helt enkelt inte är Mandi's grej ... Eller så var det kloten det var fel på ?

Ken slog ett ANTAL strikar - & hans min säger väl det mesta :)

Jag fattar inte varför jag tog den här bilden?! Robin vann första & jag vann andra - då är det väl ändå den andra jag ska ta kort på?! Sen står inte "M" för Malin utan för "Monkey" & det är Mandi. Jag är "S" - för Stinky ... Tack Ken.



Allmänt // 0 kommentarer




Sunshine Bowling

Publicerat 2010-01-09 10:19:59
Halloj !
Så nu ska vi sticka & bowla - jag, Mandi, Ken & Obbsin ! Så vi hörs väl någon gång ikväll & förhoppningsvis har någon av våra kameror batteri så att det kan bli lite bilder iallafall :) !

Allmänt // 0 kommentarer




Pojkvänner & BH:ar

Publicerat 2010-01-08 01:27:10
God morgon !!

Nu har jag hunnit träna, duscha, sminka mig & äta - kvar är dock kläderna & tänderna, haha ! (nej, jag sitter inte naken, men vill inte gå till jobbet i pyjamas!)

Jag har ett ganska långt pass på jobbet idag, men när jag kommer hem så ska vi ha pojk-flickväns-kväll så det blir ostbricka, mörk choklad, film & massa pussar :) Mer än så har vi inte bestämt - skönt !
Sen är jag ledig heeela helgen, vilket betyder att vi kanske kan åka på någon utflykt innan Robin börjar skolan igen på måndag :)

Just det ! När jag stod ute i köket & gjorde gröt så kikade jag in i sovrummet en snabbis. Då har Robin lagt sig på sängen med min bh liggandes över brösten. Det där med att han är väldigt feminin stämmer iallafall. Herregud ...

And off we go ! Ha en bra dag !

Allmänt // 0 kommentarer




I've done it again

Publicerat 2010-01-07 10:15:43
Jag har tyvärr gjort det igen (och med tyvärr menar jag att det var det bästa valet idag!)...
Jag har fallit för att baka en äppelpaj. Ett tag var jag ju väldigt duktig med träningen - men visst förtjänar man ju sånt här också väl?!
Idag ska det tjockas. Mammas skumtomtar har jag ju i princip ätit till frukost ... På måndag börjar vi...

Allmänt // 0 kommentarer




Me @ Vapiano

Publicerat 2010-01-07 00:36:20
Åh, vad lugnt & skönt det är här när det inte är någon i restaurangen. Det är riktigt tyst & det enda man hör är någon som trippar upp för trappan, gör kaffe & musiken som spelas i bakgrunden. Så avkopplande. Jag, min dator & Starbuck's islatte i min hand. Åh.

Jag jobbade mellan 8-9am & valde att stanna kvar här istället för att åka hem. Jag gillar det här stället & människorna här. Bättre jobb skulle jag nog inte kunna hitta, det sorgliga blir ju när vi ska hem till Sverige igen. Antagligen kommer jag jobba extra på Vapiano hemma i Göteborg eller Stockholm - men alla vet ju att svenskar är drygare än andra, så det australiensiska glädjen kommer inte finnas kvar på samma sätt. Usch, hemska tanke. Jag får nog helt enkelt övertyga Robin att stanna, haha !

Nu såg jag precis Kay Pollak boken i min väska så jag ska sätta mig tillrätta & läsa lite. Nu är livet härligt.




Förstår ni att jag njuter?
Allmänt // 2 kommentarer




God morgon !

Publicerat 2010-01-06 21:59:03
Nu ska jag bege mig in till stan - jajjemen, 7 på morgonen :) Det är inte dåligt !
Först ska jag jobba 1 timme för att sedan ha 2 härliga, lediga timmar med en cappucino, min dator & en bok - jag längtar tills klockan slår 9 ... !
Klockan 11 börjar jag jobba det långa passet så jag slutar någon gång i eftermiddag - thank god it's friday snart säger jag bara !

Nu måste jag kila, jag vill ju varken stressa eller missa bussen :)
Kram kram !

Allmänt // 0 kommentarer




Mitt nyårslöfte

Publicerat 2010-01-03 23:55:50
Åh, herregud. Då var man uppe igen. Jag längtar redan till helgen så att jag får sova ut - & det är bara måndag !
Idag jobbar jag 12 timmar i sträck & har därför ätit gröt & scrambled eggs till frukost - allt för att få lite mer energi :) Först blir det 4 timmar på Kmart & sen 7 timmar på Vapiano - timmen däremellan räknas ju knappt eftersom jag bara ska åka buss, stryka min skjorta & trycka i mig en macka. Men så kommer ju det där igen; det är ju faktiskt pengar !
Ett av mina nyårslöften ska vara att stressa mindre så jag ska nog dra mig nu - bussen går om 30 minuter & jag ska hinna göra min macka, packa ner kläder, borsta tänderna & sminka mig lite. Inte stressa var det va?
Ha en toppen dag !!

Allmänt // 0 kommentarer




Happy New Year part 2

Publicerat 2010-01-03 07:11:52
Jag veeet, jag har inte bloggat sen nyår. Det har faktiskt sina anledningar; jag har jobbat. Väldigt mycket & har helt enkelt inte orkat sätta mig vid datorn för att trycka på tangenterna klockan 12 på natten. Ganska bra anledning ändå va? Ni hade inte heller orkat ...

På nyår stängde vi iallafall Vapiano tidigare - det säger väl sig självt att det inte är mycket folk där då eller? Många var där till 9 tiden, men började sig sedan dra sig för att kolla på barnfyverkerierna som skulle börja tidigare.
Efter jobbet gick jag till Nikita tillsammans med två arbetskamrater & för att träffa Robin. Vi satte oss på balkongen, öppnade vinflaskan & åt massa svenskt godis. Tack underbara mamma för allt godiset & julklapparna !!
Vi drog oss vid 1-tiden eftersom en viss Malin skulle börja klockan 10 dagen efter - KUL.

Batteriet på min kamera dog efter 3 sekunder på kvällen så det blev väldigt få bilder, men jag slänger upp några suddiga ändå.

Idag ska jag & Robin ha myskväll, så jag ska snart börja med tacosen :) Åh, va gott !

Ps. Robin vann 500 kr på NHL idag, det aset. Jag vinner aldrig - kanske kan ha med att göra att jag alltid chansar & inte kan något om lagen? Jaja, bara det blir en fin present iallafall :) Haha !


Ett stycke nyårstrött Nikita


Ser ni hur högt upp vi är? 33:e våningen gav ganska bra utsikt på nyår...

SVENSKT GODIS !! Kay Pollak är min nya idol. Hans bok är helt underbar. Kommer nog ha hunnit läst den ett par gånger innan vi kommer hem igen... För övrigt finns det EN enda stycke påse med skumtomtar kvar - så efterlängtat var godiset ! Thanks mami !


Allmänt // 0 kommentarer