I DO

Publicerat 2010-07-28 02:21:34

Herregud, jag tror ingen stad jag nagonsin varit i har overraskat mig sa mycket som New York. Just som nar man trott att man sett allt - sa kommer lika mycket till att se. Detta ar ingen stad du kan skapa dig ett uns till uppfattning om - du kan titta pa tusentals bilder, hora miljarder av historier eller titta pa gamla New York filmer - men i slutandan kommer du vara tvungen att komma hit for att se & skapa din egna bild.

Vi har gjort & sett mycket, mer hinner jag nog inte saga. Det star folk i vantan pa datorn sa det far bli ett inlagg lite senare om allt som ar vart att se i denna fantasi-stad.

Storstads-stress ? Nej, nej - bara tjejer som alskar att shoppa !


Resor // 0 kommentarer




Abercrombie & Fitch

Publicerat 2010-07-23 22:19:24
Den här staden är enorm. Det finns nog inte ens någon exakt siffra på hur många butiker Chicago har.
Idag gick vi in i Water Tower för att se var det var. Denna enorma byggnad visade sig vara ett mega stort köpcenter med butiker som Forever21, Victoria's Secret, American Apparel, Abercrombie & Fitch, Macy's - you name it. Vi gick in i Abercrombie butiken & spenderade ett antal minuter innan vi kom ut med en av deras fancy kassar & lite kläder. Det är garanterat en stad som vi ska besöka igen så fort vi kommer till New York !

Vårt plan går 6 imorgon bitti så det blir till att checka ut vid 3 & ta taxin vid 3.30. Jag älskar att besöka nya städer & jag tror vi har valt de 3 bästa under den här resan. Åh, vad jag njuter.

Ikväll blir det Willis Tower & en titt ut över staden - något jag tror blir en perfekt avslutning i den här staden :)

BILDERNA KRÅNGLAR FORTFARANDE. VET INTE RIKTIGT VARFÖR, KAN BERO PÅ INTERNETET. SKA KOLLA SENARE - LOVAR :)

Resor // 0 kommentarer




Yoghurt Parfait

Publicerat 2010-07-23 15:56:47
God morgon !

Jag har precis ätit upp min yoghurt parfait & sörplat i mig min ice latte från Starbucks - det är nu jag ska säga att det är dags att ta sig ut på stan, men jag måste tyvärr göra er besvikna; det kommer inte hända på ett tag. Robin blev nämligen matförgiftad igårkväll/natt av maten på grill-stället & har varit upp sen 2-3 inatt så det är först nu han får lite sömn - stackarn ! Det konstiga är att jag inte märkte någonting. Jag sov som en stock hela natten. Tycker inte ni också att han borde ha väckt mig ? Jo, precis.

Jag funderar på att ta mig en sväng till Abercrombie&Fitch när han ändå sover - jag tror vi är det enda paret som inte gillar att shoppa, men den här affären tycker jag man borde se - men det tycker inte han. Haha, varför ska man alltid ha delade meningar ? Ja, jag orkar inte sitta här längre iallafall så nu beger jag mig ut :) Kram !
Resor // 0 kommentarer




Bönor i Chicago

Publicerat 2010-07-23 05:37:02
Hej igen !

Så, Weber grill var en bit of a dissapointment, men det var gott med mat i magen ändå :)

En kort sammanfattning av Chicago då;

Vi kom hit onsdag kväll vid 12 tiden. Då hotellet gjort en walk-in (de tror att man inte kommer för sin bokning så de ger rummet till någon annan - ja, idiotiskt) så skickade de oss till ett DoubleTree hotell i närheten - ett block längre upp närmare sagt. Vi kom dit, fick en varm kaka (haha, var bara tvungen att skriva det - den var super god!) & reda på att vi skulle få en svit - eller royalty som hon så fint kallade det :) Ja, nog var det kungligt alltid - jag har aldrig sett en finare säng eller sovit så gott som jag gjorde inatt - det var himmelskt !
Så vi gick & la oss halv 3 inatt efter att ha ätit middag på 7eleven & tittat lite på Transformers som spelades in i närheten & gick upp 7 imorse för att äta hotellfrukost - sen var det bara till att checka ut & byta till det hotellrummet vi egentligen skulle ha. Det tog oss till klockan 3 att få vårat  rum så vi fick sett ganska mycket av stan under förmiddagen - vilken underbar stad Chicago är ! Det roliga är att det Robin var mest faschinerad av var en böna - det var ett monument i Millenium Park som föreställde en böna. Han var som ett barn på julafton - sorgligt nog. Jag måste börja underhålla honom mer ...

I övrigt har vi inte gjort så mycket här än, men dagen är planerad från morgon till kväll imorgon & jag tror vi kommer få det super mysigt med allt vi ska göra :) Men nu är det läggdags - klockan är ju snart 11 ! Kram !
FÖRSÖKER LADDA UPP BILDER MEN BLOGG.SE MÅSTE VARA DEN SÄMSTA SIDAN VAD KOMMER TILL BILDER ... JAG FÖRSÖKER IMORGON :)



Resor // 0 kommentarer




Transformers utanför

Publicerat 2010-07-23 03:28:31
Hej, hej !
Det har inte blivit mycket bloggande, men ska jag vara ärlig så vet jag inte vart tiden har tagit vägen, haha ! Vi har haft så roligt & mycket att göra. Kom till Chicago sent igår kväll & det hade fel med vår bokning så de skickade oss till hotellet bredvid (DoubleTree - ingår i Hilton-familjen) där vi hamnade i lyxsviten - inte dåligt, inte dåligt - vi njöt kan jag ju säga :) Sen spelade de in nya Transformers på gatan precis utanför - spännande !
Mer hinner jag inte skriva - magen kurrar för fullt & vi ska ut & äta på Weber grill - gott, gott ,gott ! Inlägg kommer antagligen senare när Robin sover & jag sitter uppe (sov en bra stund under dagen - tyvärr!) alldeles ensam, haha.
Kram på er !



Resor // 1 kommentarer




David Hasselhoff i Downtown

Publicerat 2010-07-21 18:12:57
God morgon !

Med varsin kaffe sitter vi nu i lobbyn - hemkomna från en underbart god frukost på ett (eller 2 - vi ville äta olika, haha!) café lite längre bort.

Vädret är kanske inget att hurra för här idag - mulet & grått - men så såg det ju ut igår morse också, trots detta fick vi mer färg än väntat :) Vädret är inget problem dock, vi åker vidare till Chicago om ett par timmar så det kan regna bäst det vill, haha !

Så, vi har alltså varit i LA ett par dagar nu - i Hollywood, Santa Monica, Venice, Beverly Hills, Bel Air - men inte en enda kändis så långt ögat kan nå.
När vi igår kväll trodde att vi skulle åka hem utan en skymt av stjärnorna så får vi se två inspelningar pågå nere i Downtown - en för ett kommande serie & (tro det eller ej) DAVID HASSELHOFF ! Haha, jag vet inte om jag skulle skratta eller gråta. Gubben stod & shakade loss mitt på gatan till hans cover på hooked on a feeling. Robin bokstavligen sprang hem & hämtade kameran (som han påstod att JAG glömde, haha) för att få lite bilder, så here we go...
Vi måste packa så ni får se bilderna men sen blir det inte mer bloggningen förrän om ett par timmar :) Kram kram !


Resor // 0 kommentarer




LA Tour

Publicerat 2010-07-20 01:18:06
Ja, ni får gärna vara avundsjuka; jag är nämligen precis hemkommen från Hollywood & Santa Monica & sitter nu med en latte i solsken medans värmen smeker min hy - hur underbart tror ni inte att vi har det här nere ?

Men det hade ju sina konsekvenser om man säger så, haha. Robin åkte nämligen in på förhör när vi kommit till LAX & blev tagen för att vara terrorist - det tog ju sin lilla tid om man säger så, men det är ju såna historier som är roliga att berätta när man kommer hem sen. Vi kan väl bara säga att det var värt skrattet det gav efteråt :)

Flygturen gick i övrigt bra & efter en dag här så har jag helt ändrat uppfattning om staden som jag förut inte var stormförtjust i.
Vi landade igår & bestämde oss för att inte bestämma något för kvällen. Vi gick till ett nytt ställe här i staden - LA LIVE - som ligger alldeles vid Staple Center. Det hade kommit upp nya fräscha restauranger & igår slog vi till på en stor stek & kyckling med efterätt på Wolfgang Puck - detta rekommenderar jag starkt för er som åker hit med en härlig reskassa - jag hade kunnat äta där varje dag. Det måste ha varit den godaste kycklingen jag ätit i hela mitt liv & brödet man fick innan var otroligt. Vi beställde också in sötpotatischips - en favorit hos mig, men allt som är nytt tackar Robin nej till, haha. Han höll sig mer till brödet :) Efterätten blev chockladpudding-kaka för Robins del & smulpaj för mig. Gud, så gott. Det är allt jag har att säga.

Idag åkte vi på tour genom Hollywood & allt som är kopplat till denna härliga del, plus Venice & Santa Monica & avslutade med El Pueblo - den mexikanska delen här i staden. Jag är jätte sugen på mexikansk mat & hade så gärna testat det innan vi åker härifrån - ska verkligen försöka övertala mannen mitt emot.

Nu till middag ska vi gå tillbaka till LA Live och testa en asiatisk (sushi!! Tur att de har annat också - annars hade jag inte fått mycket till sällskap...) restaurang som låg bredvid gårdagens - i värsta fall kan man ju bara kila över om det skulle knipa, haha. Vi har också pratat om att gå på bio ikväll - båda vill verkligen se Inception så varför inte göra detta i film-staden ?

Kaffet ska drickas upp & sen ska vi powernapa - första gången som jet-lagen slagit till på mig ... Kram !




Resor // 0 kommentarer




Nu aker vi !

Publicerat 2010-07-18 00:14:43
God morgon !

Nu vantar vi pa Robins kompis som ska kora oss till flygplatsen. Kopior pa passen ar utskrivna & vi ar redo pa sa manga satt man kan bli :) Vi aker halv 9 & checkar in direkt - det fick bli frukost pa flygplatsen idag :)

Vi hors under vagen - men jag tror ni har overseende med att det inte blir lika mycket bloggning - DET SKA JU SHOPPAS ! Kram!
Allmänt // 1 kommentarer




Så var det det där med packning ...

Publicerat 2010-07-17 14:59:22
När det kommer till packning så måste jag vara sämst i världen.

"Du har väl börjat packa?"
"Har du inte börjat packa?"
"Du måste börja packa !"
"Det tar längre tid än man tror!"
"Glöm nu ingenting!"
"PAACKKAAAAA!!"


Ja, ungefär de är de kommentarer jag får när jag ska resa någonstans. Är det bara jag som packar kvällen innan ?
Och säg inte att det inte funkar - jag packade kvällen innan för att sedan vara borta 1 år, & se hur bra jag klarade det - ingenting har varit saknat eller glömt ! :)

Det tog mig inte mer än 30 minuter att packa nu ikväll. Det tvättas fortfarande lite underkläder, men hur jobbigt är det att packa ner ? Lägenheten är tom & det är dags för Kristoffer & Karin att få ta över detta underbara läge imorgon, medans vi sitter på flyget på väg mot nya äventyr.

Imorgon bitti flyger vi alltså över till Fiji för att tillbringa 5 inlåsta timmar på deras flygplats. Sedan bär det av till Los Angeles & under ett par veckor kommer vi ha besökt 3 av de största städerna staterna har att erbjuda; Los Angeles, Chicago & New York - sen Sverige.
Japp, det känns overkligt - nu ska man hem igen. Hem till dit man befann sig för mer än 11 månader sedan. Hem till en annan vardag & ett helt annat liv. Men vi ser positivt på det - för visst känns det konstigt, men vad spännande det kommer bli ! Att få lite nya utmaningar & komma vidare - inte bara sitta still i paradiset :) För det är ju som Robin sa häromdagen; det är ju inte lika roligt & härligt om man visste att man hade jobb & skola på måndag igen. Och hur mycket stämmer inte det ?

Nej, jag längtar efter känslan att få komma hem. Jag saknar Sverige (jag vet, det låter jätte löjligt - ingen kan väl sakna Sverige, eller hur ? Men så är det - deal with it :) ) & jag längtar efter att få träffa alla saknade.
Men först: en resa som bara kan sluta som en kväll på slottet - alldeles underbar :)

Nu ska jag sova - hoppas på att jag kan sova iallafall :) Lägga sig i sängen är väl lite mer riktigt kanske. Detta är som kvällen före julafton :) Kram & god natt på er - jag tror jag kan lova ett kort inlägg imorgon bitti, det hinns nog med.

Sista kvällen i Australien. Vilket bra år.


Australien // 0 kommentarer




Mycket händer nu

Publicerat 2010-07-15 09:54:34
Hej !

Det har inte funnits mycket tid att blogga på de senaste dagarna - that's for sure. Igår var det städning, inspektion & lägenhetsvisning plus ett Body Pump pass för att clear my head. Det var en händelserik dag & trots att vi var uppe klockan 7 så var vi inte i sängs förrän vid 22.30-23.00 (det är VÄLDIGT sent för mig sorgligt nog, haha. Jag är alltid i säng vid 9 & ligger & läser till halv 10 - sen är jag helt väck, haha ! ). Det blev alltså en lång dag men också väldigt skönt att ha haft allt det gjort :)

Idag umgicks jag med Lani & Sandra för sista gången på väldigt länge. Vi åt brunch & gick på bio (Eclipse såklart - behöver jag säga hur mycket jag älskade den ? Mycket bättre än 2an ! ) & grät lite & tjöta lite. De hade satt ihop en skiva med massa låtar som påminner om oss - jätte fint & ett underbart fodral som jag får fota lite senare :) Det var en sorglig men rolig dag. Vi kommer ju ses igen !

Nu har jag precis varit & köpt lite 'plock-mat' som jag & Robin ska ha ikväll. Lite mögelost, kex, parma, öl-korv, päron & kyckling. Gott, gott ! Så ikväll blir det en lugn kväll & vi ska bara prata om dagarna vi har kvar här & framför oss. Åh, vad jag längtar. Kram på er !

Visst ser det gott ut ? Idag fick det bli en billigare variant dock, hehe :)

Australien // 0 kommentarer




I'm alive

Publicerat 2010-07-14 11:12:08
Japp, jag lever, men jag är väldigt trött - idag har varit en mycket stressig dag ! Hann med lite BodyPump nu på eftermiddagen under lägenhets-visningen, men nu trillar jag nog i säng - 19.10, haha. Sorgligt nog är detta nog sant, vi var uppe väldigt tidigt imorse & sömnen nu kommer kännas välförtjänt ... Mmm ... Mer bloggning imorgon ! Kram !
Allmänt // 1 kommentarer




Det är ganska tomt nu

Publicerat 2010-07-13 11:45:57
God kväll !

Middagen sitter som smäcken nu, är så mätt & belåten :)
Kvart över 5 bestämde jag mig för att ta tag i mig själv & sticka iväg en sväng till gymmet. Där blev det mycket cardio - 50 min på bandet & 10 min för lite uppvärmning på crosstrainern - härligt ! Svetten rann ganska bra kan ju tilläggas, hihi :)

Nu sitter jag gott i soffan & packningen här hemma är så gott som klar - imorgon kommer ju städfirman så allting måste ner i kassar & resväskor. Känns tomt. Tomt & snart åker vi. Spännande är rätt ord (från Robin som sitter på toaletten - fråga inte, jag vill själv inte veta...).

Kram på er !

Träning // 0 kommentarer




It's a new me

Publicerat 2010-07-12 11:15:17
Hej igen !
Så, det blev ett ganska segt träningspass idag - väldigt segt faktiskt - men bättre än inget alls :)
Nu sitter jag & tittar på 2 ½ Men samtidigt som jag läser många bra bloggar !
Jag var hos frisören idag också - jag kan inte vara mer nöjd. Jag älskar det helt enkelt ! Hon fixade den fula utväxten & slängde i lite slingor för att få det ljusare & piggare - hon visste verkligen vad hon gjorde ! Sen klippte hon ur håret lite så man slipper den tunga looken. Jag är mycket, mycket nöjd som sagt - hur ofta säger man det efter ett frisör-besök? :)
Mat måste ner i magen också så jag får nog sätta igång ! Kram på er !
Jag vet, man ser typ ingenting :) Men ljusare ser ni väl att det är ? Jag gillar det & att det är slingat & inte helblondt som jag hade förut gör det bara ännu bättre ! Toppen !

Allmänt // 0 kommentarer




Hinner inteeee

Publicerat 2010-07-12 09:56:22
Det hanns inte med bloggning nu innan träning - vi sticker iväg till gymmet så jag bloggar när vi är tillbaka :) Kram !
Allmänt // 0 kommentarer




Mot frisören !

Publicerat 2010-07-12 02:35:31
Hallå, hallå, hallååå !
Nu sticker jag iväg till frisören - det är på tiden att något görs med detta hår, haha ! Jag vet inte hur det ska bli eller hur det slutar, men kanske lovar en bild lite senare om jag vågar :) Kram på er !
8thgrade.jpg image by cheripryor
Jag funderar ju ändå på detta ...

Allmänt // 0 kommentarer




Jag gillar inte lök.

Publicerat 2010-07-11 11:22:46
Jag gillar inte lök. Det gör ont i ögonen. Massor. Varför sticker det så mycket i ögonen när man hackar & steker lök ? Aj, aj, aj !

Allmänt // 0 kommentarer




Mt Coot-tha

Publicerat 2010-07-11 04:38:20
God morgon !

Klockan har precis slagit 12.30 här, men det känns som om vi precis steg upp - trots att vi varit vakna sen 9 ... Vet inte riktigt vart tiden har tagit vägen ...

Igår eftermiddag blev det inte mycket bloggande. Robin planerade en utflykt till Mount Coot-tha - en utkiks plats som visar hela Brisbane & lite till om man säger så :) Man såg till och med ut till havet - detta, som ni förstår, är en ganska bra bit ifrån oss. Vi hade en underbar dag trots att det blåste ganska kallt där uppe & jag var helt slut när jag kom hem. Det blev sängdags vid 21-21.30 tiden, haha, trött som sagt. Här är några bilder - ska se om jag kanske kan få video-klippen att fungera också, vi hade en fin sightseeing kan jag lova - haha !

Hursomhelst var denna dagen en mycket bra avslutning på vårat äventyr här i Australien - Tack älskling !

Kram !

Där bor vi alltså. Jag stod & letade efter våran byggnad åt andra hållet - med mitt grymma lokalsinne så insåg jag inte att den faktiskt låg mitt i smeten.
Haha, den här bilden är så fruktansvärt söt ! Man kan riktigt se hur kallt Robin tyckte att det var. Som man brukar säga: 'en bild säger mer än tusen ord' - så sant, så sant.

Australien // 1 kommentarer




Förlåt !

Publicerat 2010-07-09 04:26:36
Jag måste bara passa på att be om ursäkt för alla fruktansvärt kassa bilder som jag slänger upp på bloggen. Många bilder (jag syftar mycket på maten) är tagna på kvällen & kräver då blixt. Väggarna i lägenheten är lite gula så det blir bara jätte dåligt ljus. Hoppas ni står ut 1 vecka till ;) hehe .
Allmänt // 1 kommentarer




Lunch/Middags-tips

Publicerat 2010-07-09 04:24:40
Den här tallriken kan jag verkligen rekommendera ! Det är lite tacos över det hela, med tonfisk, smörgås & ägg för att få lite protein :) Gott, gott, gott & det går ju så fort att slänga ihop !
Tonfisk, 1 ägg, smörgås, ost-skiva, keso, tomat, gurka, morot, avokado, paprika, rödlök & majs - allt med en touch av grillkrydda & cayennepeppar, haha :) Kram !

Recept // 0 kommentarer




Rostad macka is la shit

Publicerat 2010-07-08 11:01:39
Hej, hej, hej !

Dagen idag gick riktigt långsamt från 11-15 (vi tog till och med en tupplur mellan 2-3, haha!), men sen hände något. Tror det var när jag hoppade upp ur sängen & inte orkade vara slapp längre. Då spelade vi yatzy & åt rostat bröd med ost på - en ny favorit här hemma !
Vid 4-tiden bestämde jag mig för att jag skulle till gymmet halv 5 & sen gå på ett ABS-pass klockan 5 - det skulle alltså värmas upp lite innan :)

Eftermiddagens träning blev:
  • Crosstrainern 10 min (uppvärmning)
  • ABS-pass 30 min
  • Intervall träning på bandet 45 min
  • Abductor 15x3
  • Adductor 15x3
  • Curls 15x3
  • Någon mer ben-maskin som är 'motsatsen' till curls - kommer bara inte på namnet - 15x3
  • 20 squats

Jag är alltså mycket nöjd med dagens mage-lite rumpa- och ben pass :) Nu ska det ätas rostad macka med ost, tonfisk, ägg & sallad - nu hade det varit perfekt med en toast maskin ! Men först - en dusch ! Kram !
Bild lånad från: http://ohstlin.blogg.se/ :)

Träning // 0 kommentarer




Lill-lördag

Publicerat 2010-07-07 11:02:45
Nu är det uppbunkrat med grillad kyckling, baguette, tsatsiki, morot-stavar, godis, chips & kakor - let the fattso begin ! Two and a half men går på tv & detta borde firas (?) & sen är det ju lill-lördag :) Kram!

Allmänt // 0 kommentarer




Många bra saker på en bra dag

Publicerat 2010-07-07 07:29:43
Hej !

Idag har många bra saker blivit gjorda;

1. Jag lyckades enligt Robin "lura" med honom till ett shopping ställe 30 minuter hemifrån.
2. Jag har beställt klipp-tid ! Det är på tiden säger jag bara !
3. Det har inhandlats godis, chips, baguette, grillad kyckling & goda grönsaker till kvällen - vi bestämde oss för att ta en myskväll idag & då krävs det massa gott !
4. Pratat med mamma - åh, hem ljuva hem ! Jag vill ha mammas mat.
5. VILAT ! Det låter inte så, jag vet, haha, men jag menar då vila från gymmet :) det känns bra. Kroppen har haft en bra återhämtningsdag idag :)

Nu ska jag prata vidare med mamma & sen lata  mig lite till, hehe :) Kram på er !

Allmänt // 0 kommentarer




Lukten av rostat bröd

Publicerat 2010-07-07 00:32:22
God morgon !

Nu sticker jag ut på en morgonpromenad hade jag tänkt. Robin ligger fortfarande kvar & sover efter att ha gått upp halv 5 inatt för att kolla fotbollen med Kristoffer - hans nya älskarinna :) Jag vaknade till av rostat bröd-lukt inatt vid den tiden, men somnade sen om - åh, vad gott det luktade ! Då vet jag vad som väntar när jag kommer in iallafall.

På med träningskläderna & så drar vi !

Allmänt // 0 kommentarer




Bye bye Calories!

Publicerat 2010-07-06 10:28:39
Nu är jag mör. Riktigt mör & go. Som en god julskinka ungefär ... Åh, jul ...

Här sitter jag med ett leende på läpparna för att jag var så duktig på gymmet & kunde avstå från att köpa mig lite godis idag - sånt ska ju sparas till helgerna så att det blir lite speciellt :) Hur gott hade det varit egentligen, om man åt godis varje dag ? Tråkigt. Tråkigt & äckligt.

Jag kom (som alla med något IQ förstår) precis hem från gymmet - körde lite mage, armar & mycket kondition ! Först crosstrainern 10 min (uppvärmning) & sen bandet 30 minuter. Detta plus min promenad imorse säger Bye Bye 600 Calories & hello food ! Det är viktigt att om man tränar regelbundet, tänker över sin kost ordentligt - du får aldrig gå med underskott i magen ! Aldrig, aldrig, aldrig ! Då sätter sig kroppen i svält & du går till slut upp mer än vad du går ner ... Att kunna äta precis vad man vill & samtidigt göra något man tycker om är ju så himla härligt :) Ut i spåret bara - vem tycker inte att det är härligt att röra på sig ? Tänk då om det också kunde bli en vana ? En härlig, enkel promenad varje morgon. Andas in den friska, klara luften & lyssna på fåglar & tystnaden. Underbart.

Robin är ute & halsar öl med Kristoffer. Och när jag säger halsar så menar jag att de tar typ 2 öl var - sen är det nästan så att man får plocka upp dom med taxi eller iallafall en skottkärra för att ta dem hem ... Killar, killar ... De har varit & bowlat här på eftermiddagen - bäst för Robin att han vann - jag kommer ju aldrig kunna titta Kristoffer's tjej i ansiktet annars, & då veta att han spöade min man i bowling som är rena tjejsporten ... Nej, bäst för honom säger jag bara, annars är det enkelt att fixa en sovplats i soffan ...

Nu ska jag duscha & sen ska jag äta - HO, HO, HO, jag är grym ! ('Ho, ho, ho' är inte menat att vara ett tomte-rop - utan mer som en tyngdlyftare eller en brottare, typ 'KOOOOAAAAHHHH!!!!' & så hoppar dom. Ja, ni fattar nog ... Eller ? Ja, det gör ni ... Förhoppningsvis ...)


Jag tror att de har lite för många Two and a half men avsnitt i skafferiet ... Vilken kanal visar egentligen 3 avsnitt inom loppet av ca 3 timmar ? Och vem sätter in ett Top Gear (bil-skit-program) emellan ? Antagligen för att ingen ser på det annars ... Bajs-program.

Träning // 0 kommentarer




Sena frukostar

Publicerat 2010-07-06 04:50:07
Hej !

Oj, idag kom vi visst inte ur sängen förrän 9.30 så frukosten sjönk inte ner förrän vid 11.30 tiden - efter en promenad & kaffe. Nu har Robin tagit sig till gymmet & jag funderar på vad jag ska hitta på. Det blir nog gymmet lite senare för mig idag, jag känner mig lite svag i kroppen efter att bara ha ätit frukost så efter lunch iallafall :)

Jag vet att jag behöver köpa mjölk, det är så långt jag kommit i dagens planering, haha ! Det är lite oklart om det ska regna eller inte så jag väntar nog ett tag till. Sen är jag gottesugen så om jag tar mig till affären så blir det nog mer än bara mjölk, haha .. Kram !

Allmänt // 0 kommentarer




Denna energi

Publicerat 2010-07-05 09:11:53
Precis hemkommen från gymmet - 1½ timme & från början ingen energi. Jag orkade knappt sitta kvar på cykeln, men sen ändrades det & allting slutade med ett hyffsat pass :) Skönt !
Nu väntar duschen & sen får jag väl börja med maten - kyckling står på schemat ! Kram !

Träning // 0 kommentarer




Hur bra är jag ?

Publicerat 2010-07-05 06:47:58
Åh, vad härligt ! Jag fick mina 30 minuter av solen & nu ser jag pytte-lite färgskillnad på min hud, haha :)
Vi drar iväg till gymmet om en halvtimme så jag tänkte bara kika in & säga det - mest för att ni ska veta hur grym jag är ;) Kram !

Allmänt // 0 kommentarer




Men solen då ?

Publicerat 2010-07-05 04:08:45
Hallå, hallå !

Jag blev så glad när jag vaknade; solen lös starkt utanför & det blev perfekt promenad väder - 70 minuter ! Nu - 1 timme senare - så är himlen lika grå som aska & mina planer att lägga mig ute på gräset med en bra bok är som bortblåsta ... Jag kan se det från den ljusa sidan; jag har nu diskat, gjort mig iordning & ska strax skicka iväg massa mail innan jag går & handlar - men det vill jag inte. Att saker blir gjorde skiter jag fullständigt i just nu - jag vill ju ha sol, haha ! Hoppas att staterna har något bra att bjuda på nästa vecka iallafall ;)

Mycket ska göras & gymmet ska hinnas med ikväll så det är väl bäst att jag sätter igång :) Ha en super dag allihopa ! Kram !

Australien // 0 kommentarer




2 veckor är ganska kort asså

Publicerat 2010-07-04 09:31:14
Herregud. Vi har tänkt mycket på hemresan, men tanken att du anländer på Fiji's flygplats om EXAKT 2 veckor är skrämmande. Om 2 veckor från idag så har vi lämnat våran hemstad som vi kallade det idag. Detta har ju varit hemma ett bra tag för oss nu. Man har gjort så himla mycket under året & det känns både bra & dåligt att få röra på sig. Vi har pratat mycket om att man antagligen stannat här i Australien om avståndet till Sverige inte varit 2 dagars flygväg - det är helt enkelt för långt borta från allting. Att inte ha fått träffa sin familj på 1 år är en konstig känsla. Väldigt konstig.
När jag för första gången kom till Australien kändes det lite som semester - det känns som om dessa 2 sista veckorna kommer kännas precis likadant. Vi kommer vilja hitta på så mycket saker som vi har 'missat' under året & ska ta igen lite soltimmar, haha ! En hel del ute-aktiviteter det vill säga :)

Idag hade vi en super mysig dag, men vad tror ni inte jag glömde ? Kameran. Vi kom utanför dörren & när vi gått en ganska bra bit (en bit man gärna inte väljer att gå tillbaka för en kamera för...) så säger jag;
- "Åh, vi skulle ha tagit kameran med oss!"
Robin\s svar:
- "Tog du inte med dig kameran ? När vi för en gångs skull hittar på något ..."
Haha, det var inte riktigt meningen & det hade nog blivit ett par fina bilder. Bättre lycka nästa gång !
Dagen avslutades med Magnum's nya glass Gold & jag kan inte mer än att ge den 5/5 - så himla god !

Kram !
Magnum Gold?! - Glasskoll.se Photo by Glassmannen
Magnum Gold?! - Glasskoll.se Photo by Glassmannen
Bilderna är lånade från glasskoll.se som ni kanske ser, hihi :)

Australien // 0 kommentarer




Go Between Bridge

Publicerat 2010-07-04 03:48:57
God morgon !

Idag lyser solen här i Brisbane & jag har precis ätit frukost efter en 45 min promenad - härligt !

Det är marknad i South Bank så vi tänkte ta oss en sväng dit & kolla lite, men också på den nyöppnade Go Between Bridge (fiffigt namn va ? Jag förstår inte riktigt varför de byggde den bron .. Det finns en bro bredvid som du också kan gå på - över till andra sidan .. ). Det står en himla massa tält där & människor går av & på hela tiden - vi får helt enkelt ta reda på vad all the fuss is about :)

Nej, nu ska jag klä på mig annat än morgonrock, ni får ha en toppen dag & så hörs vi senare - förhoppningsvis med mer bilder än det kanske brukar bli, hehe :) Kram !

Australien // 0 kommentarer




Hur kunde jag glömma ?!

Publicerat 2010-07-03 09:58:32
Åh, jag har ju helt glömt av att berätta ! Jag skulle ju skriva hur mitt nya schampoo & balsam var från Lush. Har till och med blivit påmind ett par gånger & ändå glömt av det, haha !

Hursomhelst, jag provade ju ett schampoo som kallades Rehab & ett balsam, American Cream. Jag är mållös. Mitt hår är som nytt & alla de slitna topparna är som bortblåsta. Håret känns mycket luftigare & blir bara lenare & lenare för varje tvätt.

Till detta  måste också tilläggas att jag är väldigt kräsen vad gäller produkter för mitt hår, därför var jag ganska skeptisk innan. Men till alla er där ute med slitet, torrt & tovvigt hår: KÖP LUSH ! :)

American Cream luktar godast, nästan som godis ...

Medans Rehab luktar lite honung eller koda kan man nästan säga :)

Hälsa // 0 kommentarer




Jag älskar Entourage !

Publicerat 2010-07-03 09:52:33
Hey, hey, heeey ! (Någon som sett filmen 'fat Albert' ? Haha !)

Nu har vi legat i sängen & tittat på en himla massa Entourage avsnitt, & som jag älskar den serien ! Vi har nu haft 2½ Men, Vänner & Entourage att underhålla oss med här nere - alla är så otroligt olika, men ack så bra, haha !

Imorse blev det gymmet för min del. Jag fick gå till gymmet lite längre bort eftersom vårat är stängt på helgerna, men det gjorde ingenting :) Härligt att få göra av med lite energi & leka stark under stången, haha !

Ikväll blir det TACOS ! Jag har längtat så himla länge & idag lyckades jag övertala Robin att handla med mig, trots att vi hade kyckling i kylen, hihi ... Den kan ju ätas imorgon menar jag !
Så det blir tacos & en massa ljus - kärlekskväll :) Ratatouille & Big Daddy går på tv ikväll så kanske blir det någon film efteråt också, eller fler Entourage avsnitt ... !

Nej, nu är det nog mitt jobb att köra igång med matlagandet. Klockan närmar sig 6 & mannen i huset bankar med besticken i bordet ... Kram !

Allmänt // 0 kommentarer




Slösa sa jag !

Publicerat 2010-07-03 00:27:48
God morgon !

Idag är jag uppe först - känns lite konstigt, jag gillar inte att behöva sitta tyst som en mus när någon annan sover, haha ! Men det är precis som Robin säger; tyst & skönt - vare sig detta är pik mot mig så håller jag med honom ;)
Nu är det bara kaffet som saknas, men det får vänta ett tag till, just nu vill jag bara bli varm efter en iskall natt med mycket regn ...

Planerna inför idag är träning - har lite abstinens, haha, så idag tänkte jag ta mig i kragen & gå till gymmet. Annars så vet jag inte riktigt vad mer som ska göras - TYVÄRR. Snälla, säg inte att detta kommer bli en av de där tråkiga inte-slösa-pengar-dagar. Jag ska bli rik, usch vad jag hatar att behöva spara !

Kram på er !

Allmänt // 0 kommentarer




Omelett dag

Publicerat 2010-07-02 10:42:12
Hej !

Middagen idag blev en supergod omelett som jag såklart glömde ta en bild på ... God var den iallafall & innehöll ärtor, rödlök & bladspenat - gott ! Till detta blev det sallad med morot, keso, avokado & gurka.

Idag skulle jag ha varit med Sandra & Lani men det blev mycket missförstånd så vi bestämde att ta det en annan dag istället.

I övrigt så känns det konstigt att det är fredag idag ... Tiden har gått så fort & nu är vi bara lediga nästa vecka innan vi måste börja packa & rensa här hemma. Inga planer för nästa vecka än, men det blir väl till att ladda upp inför den kommande - oj, vad mycket som måste fixas !

Nu ska jag sätta mig & titta på tv. Robin är & bowlar med en kompis & senare ska vi antagligen tillbringa en timme hos några kompisar :) Kram !

Allmänt // 0 kommentarer




Det är bara en sån bild

Publicerat 2010-07-01 11:09:36
Hahaha, ibland måste man bjuda på sig själv, så här kommer en sån bild. Vänner, släkt & familj; ni får skämmas. Jag förstår.

Allmänt // 1 kommentarer




Sötsug Nivå 1

Publicerat 2010-07-01 10:00:06
Hej !

Det har varit 3 onyttiga dagar den här veckan med godis & annat gott - det känns nu. Trots att den 3:e dagen var idag & magen redan har fått sin dos av det goda, så känner jag ett rejält sötsug. Har dämpat det lite med god yoghurt, bär & lite päron bitar så det är på väg att gå över, tur det för godis affären ligger alldeles för nära, haha :)

Jag sitter & kollar på 'vem vill bli miljonär?' eftersom Robin har stuckit in till stan för sin graduation. Jag känner mig inte riktig pigg & kry fortfarande så jag orkade inte följa med ikväll. Ska krypa upp i sängen & läsa lite hade jag tänkt, älskar ju min bok ! Klockan är bara barnet ännu dock så jag ska se om jag kanske kan ge mig ut på en liten promenad. Skönt.

Ha en bra kväll ! Kram !

Allmänt // 0 kommentarer




Sov då !

Publicerat 2010-07-01 00:54:24
God morgon !

Den här natten gick inte riktigt som planerat. Jag gick ju & la mig halv 11 för att jag var super trött, men jag har sovit värre än någon annan natt. Varför är det så ? Jag drömmer till och med mardrömmar vissa nätter & när jag vaknar upp då så är det svårt att somna om - jag vill ju gärna inte gå tillbaka in i drömmen & fortsätta vara rädd tack :)

Någon som har tips mot dålig sömn ?

Som vanligt så har jag inte planerat mycket en sån här dag. Jag tar de närmsta dagarna som de kommer vilket är underbart. Jag har lite saker att göra, men ingenting jag känner för att sitta med nu. Nu blir det nog först en promenad & sen en super god frukost :) Kram på er !

Allmänt // 0 kommentarer