Falkenberg

Publicerat 2010-11-30 17:48:44
Pust, nu är jag hemma i storstaden igen, haha ! Det är inte klokt vad man kan tro så fel om en stad som jag gjorde idag. Jag trodde verkligen att Falkenberg iallafall skulle ha ett centrum med ett typiskt Nacka-Forum eller något liknande, men det var mer som i en sådan där cowboy-film där höbollarna flyger förbi. Inget emot Falkenberg, det är säkert fint på sommaren ..

Nu är jag iallafall hemma & vet inte riktigt vad jag ska hitta på .. Speciellt hungrig är jag inte, men jag är bak-sugen (alltså gottesugen, haha) så vem vet - jag kanske ställer mig framför ugnen iallafall ?

Allmänt // 1 kommentarer




Falkenberg är ingen stor stad, och det så ...

Publicerat 2010-11-30 14:03:16

img_7545 (MMS)

Falkenberg är ingen stor stad, och det så kallade centrumet är i storlek med mitt kök - men det där med goda luncher, det kan dom :)


Allmänt // 1 kommentarer




KesoKaka

Publicerat 2010-11-30 10:41:48
Haha, jag känner att jag har kommit långt vad gäller att komma iväg hem till mamma, men jag har en tendens att bli fångad av nya recept/kost idéer att jag fastnade nu framför datorn.
Personligen älskar jag ostkaka - det är ju något av det godaste som finns. Med sylt ska det vara, inte grädde. Men så var jag inne på den här tjejens blogg & hittade någon som ser ut att vara i princip samma sak, men nyttigare för den som tränar eller behöver ha i sig mer protein :) Keso-kaka kallar hon den själv & jag ska absolut testa den ikväll ! Fy vad gott ! Tack för tipset ! :)

Recept // 1 kommentarer




Det där med julshopping ...

Publicerat 2010-11-30 10:02:51
Nej, men god morgon !

Jag har precis tryckt i mig lite gröt, frukt & ägg till frukost & hade tänkt hålla mig inne så länge det går idag; temperaturmätaren visar -12 grader & jag äger nog inte ens så mycket kläder som skulle kunna tänkas behövas ...

Idag blir det Falkenberg för min del, & eftersom jag inte har varit där någonsin (tror jag) så sitter jag nu på internet & tittar var deras så kallade centrum är någonstans. Mamma ska nämligen coacha där nere så jag får underhålla mig själv en stund i stan innan hon blir klar. Förhoppningsvis kommer min julshopping blir aningen bättre än igår; jag hittade ju ingenting !

Ska jag vara ärlig så tror jag inte på tidig julshopping; då är ju risken ganska stort att man köper något till någon som den personen önskat sig/behöver & då går han eller hon antagligen också & köper det själv innan julafton är här. Så antingen blir det en väldigt udda present eller så får vi vänta tills tomten står utanför dörren :)

Jag har massa mjölk & kesella som står här & inte blir använt så ikväll blir det nog lussebak. Någon typ av bakning hade jag tänkt mig iallafall - vad rekommenderar ni?


Kram !

Allmänt // 0 kommentarer




Hemmagjord adventsljusstake

Publicerat 2010-11-29 22:41:44
Åh, vilken dag !
Jag & mamma har tillbringat hela dagen tillsammans & fått gjort så otroligt mycket utan att behöva stressa. Vi satte oss & åt lunch på Forsgården i Kungsbacka & fick världens finaste utsikt på köpet. Tack för en underbart fin dag mamma :)
Här kommer bilder som kan visa min dag lite snabbt - ja, vad jag har haft för mig förutom mys med mamma & träning med syster - det var skönt !
Nu måste jag sova - imorgon blir det Falkenberg & förhoppningsvis mer uppdatering :) Kram till er alla från oss alla !
Den här fina adventsljusstaken gjorde jag & min lilla syster från grunden - blev den inte fin ? Jag fick lite skuldkänslor att jag hade så mycket ljus men ingen adventsljusstake igår. Bättre sent än aldrig !

Den här måste jag få visa er; ett fint litet fat som jag tog med till mamma igår när vi skulle på middag :) Hon skulle nämligen få tillbaka en form som jag lånat, så då passade jag på att göra den lite fin & GOD ;)

Allmänt // 2 kommentarer




Det fungerar !

Publicerat 2010-11-29 09:19:28
Yes ! Det fungerar ! Visade sig att min dator bara var lite seg i kolan & det enda som behövdes göra var att trycka F5. Så med andra ord, om menyn sitter till vänster & resten till höger så klickar ni alltså F5 på tangentbordet :) Åh, nu är jag riktigt nöjd & så stolt över min fina design ! 
Tack till denna tjejen !

Allmänt // 5 kommentarer




7:15 - potatiskokande

Publicerat 2010-11-29 08:32:19
God morgon !

Det verkar som om något blivit fel här på bloggen när den nya designen skulle upp, men vi löser det snart förhoppningsvis :)

Idag var jag uppe 7:15 för att ... håll i er; KOKA POTATIS ! Haha, Robin hade stekt köttbullar igår kväll som skulle vara middagslåda idag, men eftersom han också gjorde spaghetti & köttfärssås till lunch så ville han inte ha pasta till bullarna .. Så här stod jag nu på morgonen & kokade potatis så att han kunde få sitt älskade potatismos :)

Jag har ju mått lite com si com sa de senaste dagarna & först nu när jag börjar känna mig bättre så känns det också i kroppen. Jag saknar att få träna & svettas lite - alltså får det nog bli en sväng till gymmet idag.
Julklappshandling väntar också ! Hade varit skönt att få klart allt vad det innebär så att jag inte gör som varje år & sparar det till sist. Trängsel i butikerna är inget jag gillar .. Plus att det är måndag & alla är på jobbet = kanske får jag butikerna alldeles för mig själv idag ? :)

Nej, nu blir det frukost, dusch & upp-piffning, sen bär det av till Kungsbacka ! Kram på er & ha en super härlig dag i snön !

Usch, jag skäms så mycket för att inte ha fixat en adventsljusstake till första advent igår, men det har inte funnits tid .. Det får bli en i veckan & en försenad första advents tändning för oss - bättre sent än aldrig :)

Allmänt // 1 kommentarer




Ny blogg-design

Publicerat 2010-11-28 22:17:59
God kväll !
Snart ändras min design här på bloggen tack vare ohstlin.se - så nu säger vi hej & hej då till den här fula designen, haha ! Jag har nog lovat att ändra den här bloggen alldeles för länge, men nu ryker den :)
Läggdags ! Kram på er !

Allmänt // 0 kommentarer




Grönt är skönt - eller?

Publicerat 2010-11-28 11:17:35
Morgon på er ...
Jag tror inte detta är sant - imorse vaknade jag upp med en näsa täppt av snor & enda vägen ut var genom toalettpapper. Då kom jag på att jag inte gillar alla färger ... Usch !
Med en stark förkylning ger jag mig iväg till jobbet nu - 8 timmar väntar. 8 timmar & en massa snorande. Kram kram.

Allmänt // 1 kommentarer




NK tomten på besök

Publicerat 2010-11-27 17:59:53
God kväll !

Den här dagen har gått otroligt fort - tror det är för att NK-tomten (det är ju trots allt Hovås, så fint ska det vara, haha! ) kom på besök mellan 12-4 så det skulle fram pepparkakor, skumtomtar, clementiner & kokas kaffe samt värmas glögg. Riktigt roligt när det händer något lite extra :) & mysigt ! Större längtan till jul ..

Nu ikväll ska vi på middag hemma hos mami. Det blir mat & sen slapperi i soffan till September's program (kommer inte ihåg vad det kallas ? ) innan det är läggdags. Imorgon ska det jobbas mellan 12-8 & vi får väl se om det eventuellt kan bli någon träning innan :) Kram & ha en bra kväll !

Allmänt // 1 kommentarer




Resume: Jul på Liseberg

Publicerat 2010-11-27 06:26:13
God morgon gott folk !

Jag tvivlar faktiskt på att sådär jättemånga är uppe klockan 6 en lördagsmorgon i slutet av november, men we'll give it a try. God morgon på er iallafall.

Ni kommer aldrig tro mig när jag berättar hur gårdagen slutade, men jag brukar faktiskt inte vara sådär super komisk när jag är morgon trött .. Hursomhelst så kommer vi till Liseberg vid strax innan 8. Kallt. Inte lite kallt, utan kallt. Det bet verkligen tag i benen & då vår enda räddning var en stor öppen eld (som Mathilda trodde skulle ta eld i hennes hår av de små eld-flugor som vispades omkring, haha ) så tillbringade vid stor del av den första tiden där. Sen kom resten av gänget & det blev genast så att vi delade upp oss - hälften till is-baren & hälften mot glögg & mandlar - jag tillhörde mandel-gänget.

Under tiden vi gick där & letade efter glögg & mandlar så kom vi till ett fudge-stånd där jag & Caroline bestämde oss för att hugga in i några småbitar. Denna korta kö visade sig vara den längsta kortaste kön i våra liv & det blev en evig väntan (fråga mig inte varför vi inte gav upp .. ) . De andra bestämde sig för att vänta inne i glas-kupolen som låg en liten bit längre bort. Vi började med tiden längta allt mer & mer till att få göra dom sällskap i denna värmen.

När vi var klara började vi gå mot detta glas hus & in kommer vi i värme & julstämning. Men .. var är resten ? Vi började gå omkring & kolla runt & diskutera om de kunde ha gått in på förra stället vi var på, så vi gick dit också . Vid det här tillfället hade kära SPOTIFY varit ON under hela resan från jobbet & då så den var kanon död, samtidigt som det visade sig att Caroline inte hade någons nummer i den gruppen vi skulle möta upp, & mitt sim-kort gick inte i hennes mobil. Vi gick tillbaka till glaskupolen & kollade en gång till, men det var ingen där. Det såg ut som om vi skulle få tillbringa denna kvällen ensamma, så vi köpte våra varma mandlar & började traska mot utgången.

Har ni någon gång sett den lilla restaurangen dom har precis vid utgången ? Den vid skridskobanan nästan ? För 2 år sen åt familjen & jag julbord där, & det tanken slog mig inte förrän det stod JULBORD 175 :- på en stor skylt utanför - att det skulle finnas i år igen. Klockan var 9 & vi hade ätit lunch vid 3 - magarna kurrade ..

Så, kort & gott, jag & Caroline satte oss inne & avslutade dagen med julbord & bara njöt av värmen för en stund :) Det jobbiga var att det var en buffé så det blev en ganska tung mage man gick hem med - men värd varenda bit.

SLUTSATS: Ta alltid med dig 7 laddade mobiler som inte har multi-funktion eller internet, eller någonting alls för den delen som kan dra mycket på batteriet. Se alltid till att ha tagit allas nummer & lagt in på allas mobiler & bestäm en säker plats i förväg där ni ska träffas samt om ni kommer bort. Och sist men inte minst; trots att ni betalar 175 :- för en julbordsbuffe så behöver ni inte äta tills ni bokstavligt talat spricker - då ligger ni uppe minst sagt en stor del av natten & grämer er :)


Till resten av gänget vill jag säga; vi saknade er - VART SJUTTON VAR NI ?!

Då det inte kunde bli några bilder så får ni annat att titta på :) Den här otroligt söta lyktan fick jag av mamma häromdagen. Den lyser så himla gulligt - ungefär som en snölykta som man byggde när man var liten :) Tack tack tack !
Vår adventsljusstake :) 39 :- på Claes Ohlsson, haha !
Vi har fått tavlor men ingen skruv ..

Allmänt // 3 kommentarer




baramathilda.blogg.se

Publicerat 2010-11-26 10:05:50
Jag har glömt att visa er den galnaste bilden som har tagits på länge ... Där är jag alltså på jobbet, sjuk & eländig, & packar upp de där nedrans paketen med Mathilda . Båda var väldigt otaggade & bråkade om vem som skulle bära upp paketen på hyllorna & vem som skulle skriva datum (tro mig, inget är speciellt kul, men att skriva datum är sååå mycket mindre ansträngande .. ) . Plötsligt antar jag att Mathilda blir minst sagt trött på att vara där inne att hon hoppar in i paket-vagnen & skriker att hon inte orkar mer . Oj, vad jag skrattade ..
Så trots sjukdom & en tråkig uppgift så lyckades hon få mig glad, den där Mathilda. Fy, vad jag är glad att hon finns där på ICA . Hon är bäst .

Allmänt // 1 kommentarer




Jul på Liseberg

Publicerat 2010-11-26 10:01:29
God morgon !

Idag mår jag betydligt mycket bättre än vad jag har gjort de senaste 2 dagarna, känns som om jag börjar komma på fötter igen vilket är fruktansvärt skönt - jag blir så rastlös när jag är en sjukling !

Denna härliga morgon är vit av snö & jag har precis tagit ut en gratäng ur ungen som luktar gudomligt - detta ska bli lunch/middagen idag - jag kommer ju ta min rast på jobbet med en gång, haha !

Jag jobbar 13-19 & sen ska det bli Jul på Liseberg med många roliga från jobbet - det ser jag fram emot ! Vi kommer nog inte vara inne förrän vid 8, & eftersom Liseberg stänger 10 på fredagar så blir det 'bara' 2 timmar, men jag tror ändå att det kan bli lagom - kylan skulle ju tydligen bita till ordentligt ikväll ..

Nu ska jag sätta tänderna i frukost, duscha & göra mig iordning för 6 timmars arbetande !


Allmänt // 0 kommentarer




Vill man så kan man

Publicerat 2010-11-23 21:12:27
Jag är hemma, hemma, hemma efter en lång-kort dag på jobbet. 8-18. Tiden går väldigt fort ändå, det är jag glad för. Nu ska jag vänta på att morgon dagens lunch ska bli klar i ugnen, sen går jag banimej & sover. 10 timmar imorgon igen, vi får väl se hur länge jag klarar med mina kära feber attacker :) Vill man så kan man - så hette det va ?

Allmänt // 1 kommentarer




Vill man så kan man

Publicerat 2010-11-23 21:12:25
Jag är hemma, hemma, hemma efter en lång-kort dag på jobbet. 8-18. Tiden går väldigt fort ändå, det är jag glad för. Nu ska jag vänta på att morgon dagens lunch ska bli klar i ugnen, sen går jag banimej & sover. 10 timmar imorgon igen, vi får väl se hur länge jag klarar med mina kära feber attacker :) Vill man så kan man - så hette det va ?

Allmänt // 0 kommentarer




En bra dag

Publicerat 2010-11-23 06:54:37
God morgon Sverige !
Trots att jag sovit dåligt så vaknade jag ändå upp med ett leende på läpparna - arbetsdagen igår flöt på så bra att det inte gör någonting att stiga upp klockan 6 på morgonen för att spendera ytterliggare 10 timmar där idag :)
Det är jag som har öppningen så jag måste vara där lite innan 8 för att hinna 'rigga upp' om man kan kalla det så .. Det är ju bara att slänga i sig för-frukosten som består av apelsin & kaffe innan jag traskar iväg.
Ha en super dag !
Ps. Jag lovar att försöka bli bättre på bilder .. Insåg nu att det har varit taskigt med det på sistonde :( & då menar jag inte bilder på mig - utan fina bilder på allt runtomkring :)

Allmänt // 0 kommentarer




Varm mjölk + kanel

Publicerat 2010-11-22 22:15:05
God kväll !
Kroppen är helt mör efter 45 min kämpande på gymmet - har man inte mycket tid så blir det lätt att man kör tills man 'darrar' :) Skönt !
Nu har jag precis druckit ett glas varm mjölk med kanel & ska krypa till sängs. Imorgon blir det jobb 8-18 & sen gymmet - förhoppningsvis .. Kram på er !

Allmänt // 0 kommentarer




Spinning Puls - review

Publicerat 2010-11-21 22:09:22
Jag måste bara rekommendera Spinning Puls Intervall till alla som gillar spinning eller att hålla igång konstant i 45 min - det var super roligt & man glömde av tiden eftersom man var så inne i att kolla på sin puls-mätare på väggen, haha !
Men nu är jag trött & måste sova :) Till middag blev det köttfärspaj som satt som smäcken ! Gott, gott ! Kram på er & sov gott .

Allmänt // 1 kommentarer




Spinning Puls

Publicerat 2010-11-21 15:58:52
Nu är jag hemma igen !
Jag tillbringade ett par timmar med mamma på kontoret - vi gjorde så lite men ändå så mycket på något konstigt sätt. En lugn dag med andra ord :)

Jag kunde ju inte bestämma mig för vilket pass jag skulle ge mig på när jag satt här imorse, men bestämde mig under dagen för att köra spinning puls - alla pratar ju om att det ska vara så mycket bättre än vanlig spinning att jag blir lite nyfiken .. Styrka får väl köras imorgon då då :)

Nu ska jag dricka upp julmusten & sen ger jag mig iväg ! Kram !

Allmänt // 0 kommentarer




Dagens i-landsproblem !

Publicerat 2010-11-21 09:06:24
God morgon på er !

Jag har dagens jobbigaste i-landsproblem; nämligen om jag ska välja att gå på SkivSpinning eller Spinning Intervall senare idag .. Klart att jag hade kunnat gå på intervallen direkt efter skivspinning som är på 90 min - men hallå eller ? Nae, inte min grej riktigt. Flest har bokat in sig på intervallen & jag har hört att den ska vara bra & rolig, men samtidigt vill jag ju träna styrka - jag älskar ju mina hantlar, haha :)

Det är bara 4 platser kvar på intervallen, desto fler på skivspinning - så antingen måste jag bestämma mig nu, eller inte alls. Vad sjutton ska jag välja ?

Kram på er !

Allmänt // 0 kommentarer




Det lilla barnet i oss alla

Publicerat 2010-11-20 09:30:10
God morgon, god morgon !

Igår kväll när jag & Robin skulle ut & slänga skräp så hade det börjat småsnöa ute. Bara lite, fast det var ju ändå snö & det lilla barnet kom krypandes fram ur mig. Så vaknar jag denna lördagsmorgon & får se mängder med lager av snö ! And it keeps coming. Det snöar visserligen inte så mycket nu, men det lägger sig på marken & bildar fina lager av vit bomull. Så otroligt mysigt ! Dessutom är det kram-snö så alla får passa sig när de går ut med mig idag ;) Haha !

Jag hade tänkt ta en sväng till gymmet nu på förmiddagen alternativt en springrunda, men pga snö & en kropp som ber på sina bara knän att jag inte ska ge mig på tunga saker, så blir det till att vila idag :) Tror man lätt får lite nojja dagen efter när man under fredagskvällen åt så mycket onyttigt som pepparkakor, skumtomtar, julmust, strövargodis m. vaniljsås & praliner att man fick ont i magen - men ska det va' så ska det !


Nu ska jag nog ta tag i mig själv & göra något vettigt. Idag blir det som sagt till att sitta på handbolls-läktaren & sen mys med familj & bubbelpool :) Kram på er !

Snö, snö, snö ! Dock är jag lite orolig för Challe som är cirka 0,00000001 cm hög - han kommer inte vilja gå ut & skulle han nu göra det så kommer han iallafall vara den första som ser gräset på gräsmattan :)
Fin-fina presenter som man kan få på jobbet ibland :)

Allmänt // 0 kommentarer




Nu blir det makaronilåda - något jag aldri...

Publicerat 2010-11-19 14:17:56

img_0058 (MMS)

Nu blir det makaronilåda - något jag aldrig ätit förut men fick ett fruktansvärt sug efter, haha! Gott luktar det iallafall och nu är det väl bara att hugga in!


Allmänt // 2 kommentarer




Apelsiner & Julmust

Publicerat 2010-11-19 08:37:49
God morgon !

Åh, vilken lugn & härlig morgon. Jag har inte ens satt på tvn trots att mitt favoritprogram går på tv. Det känns bara som om man behöver lite tyst & lugn & ro ibland :)

10 timmar gick oerhört fort igår att jag till och med orkade dra med Robin på en shoppingrunda efteråt. Det inhandlades bland annat apelsiner & julmust - kan inte julen komma snart ? Jag har faktiskt 2 saffranspaket liggandes här i kryddhyllan - kanske ska man smygbaka lite på julen idag ... ?

Nu ska jag se om jag kan få på mig 13 lager kläder till & sen ger jag mig nog ut på en morgonpromenad. Det hade varit härligt :) Ha en bra morgon allihopa - ni kommer nog få höra mer från mig senare under dagen eftersom jag bara jobbar 3 TIMMAR (är det lagligt?) i eftermiddag. Kram på er !


Allmänt // 0 kommentarer




Pama Minutris

Publicerat 2010-11-17 21:54:21
Hallå, hallå !

Så det blev 9 timmars jobbande idag - mestadels med Mathilda vilket var skoj :)
Jag tog tag i mig själv & släpade mig själv upp på gymmet för ett skivstångspass - måste dock tyvärr säga att jag var ganska besviken, det var verkligen inte alls som BodyPump. Det var slappare, långsammare & inte alls lika explosivt .. Njaa, det är tveksamt om man går dit igen. Men Zumban gillar jag, haha ! Blir till att berätta för herr Chef att jag inte jobbar tisdag kvällar .. !

Jag har precis avnjutit en portion Pama Minutris - första gången jag äter hemmalagad risgrynsgröt :) Mumma !
Nu ska jag pilla lite med mailen & sen är det läggdags; 10 timmar arbete väntar imorgon - som varje torsdag :) Kram på er kära medborgare !

Allmänt // 0 kommentarer




Sveriges sämsta bilförare

Publicerat 2010-11-17 07:50:48
God morgon,

Inatt drömde jag att jag skulle börja ta körlektioner, bara det gjorde ju att man vaknade upp med panik, haha. Jag vill så gärna börja köra, men är rädd för att jag ska få 1000 kärringstopp, tappa humöret eller vara kass - men man måste ju börja någonstans, eller hur ? Så snart jag får tiden över så ska jag börja. Jag ska minsann inte hamna bland Sveriges sämsta bilförare !

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe till According to Jim innan jag hoppar in i duschen, käkar & drar iväg till mitt älskvärda jobb. Vi hörs sen :) Kram !

Allmänt // 0 kommentarer




Träning&Slappar-Dag

Publicerat 2010-11-16 21:11:37
Hej, hej, hej !

Innan jag berättar om min dag ska ni få en lätt översikt;

09:00 - Malin stiger upp.
09:20 - Promenad
10:30 - Frukost
10:30 - 12:05 - Film dags (ja, trots det fina vädret ute ... )
12:10 - Löprunda 6 km
13:00 - 16:15 - Mamma-&-Malin-projekt + en mini lunch
16:30 - Bussen till gymmet
17:30 - 18:30 - Zumbaaa
20:30 - Middag

Så ja, ni förstår ju varför jag kanske känner mig lite mör. Jag har liksom tränat & slappat på samma dag :) Sen blir jag lite orolig, för nuförtiden blir jag mätt så himla snabbt ... Jag menar, vi åt köttfärssås & makaroner till middag & jag blir mätt efter halva min lilla skål .. Hur kan detta komma sig ?


Nu ska jag kolla D.H innan jag trallar i säng :) Imorgon blir det jobb mellan 10-19 & det är bäst för fru Mathilda att hon är frisk ... Kram kram !

Allmänt // 0 kommentarer




Sikken Busy Day !

Publicerat 2010-11-15 11:03:36
Hallå, hallå !

Jag har precis klivit in på mamma's kontor igen efter en liten sväng på stan då jag nödvändigtvis behövde en flaska MiviTotal Flex & ett stycke kloklippare till min kära hund eftersom han har tappat bort sin förra ...

Här ska jag vilket som hänga hela dagen till sent ikväll. Först ska jag vänta på att mamma ska coacha färdigt, sen kommer Louise & Oscar på fika, sen blir det lunch, tjöt, mormor kommer vid 6-tiden & sen blir det mer prat & jag kommer vara pang död när jag är hemma ikväll. Tur att jag är ledig imorgon också ..

Nu ska det drickas mer kaffe om jag ska klara av min dag. Och jag saknar Mat-hilda - den knäppa bruden. Några sms till henne också kanske ... Kram på er !


Allmänt // 0 kommentarer




1 mil den 13 november 2010

Publicerat 2010-11-14 13:47:50
God morgon !

Ja, det tro det eller ej, men det är faktiskt först nu - klockan 1 - som jag har fått i mig dagens frukost. Jag gick nämligen upp 10:20 idag & strax efter 11 så blev det en sväng till Kungsmässan för att kolla träningsskor. Har hittat ett par nu som jag verkligen gillar, men priset får vänta till lönen ..

Idag är det fars dag & hur firar man inte detta bäst om med hjälp av pappor ? Så jag & Robin är bortbjudna på middag vid 5-tiden senare för god mat & mycket prat.
Min kära sambo var också smart nog att hinna boka tv:n (ja, vi bokar faktiskt tvn här hemma .. ) till ikväll för att kolla fotbollen, så jag kan ju glömma min älskade Beck. När jag insåg att det var söndag & inte kunde ha tv:n ikväll så började hjärnan gå på högvarv .. Fotbollen går ju faktiskt att se på internet va ?

OCH JUST DET ! Vet ni vad jag gjorde igår ? Gav mig ut på en springrunda. Men vet ni vad jag gjorde ? GAV MIG UT PÅ MILEN ! Jag räknade ut på google earth att jag sprang 9.97km - då endast räknat med raka streck - & så krokigt som jag springer så blir det enkelt en mil :) Jag har alltså bockat av 1 mil på min saker-jag-måste-göra-innan-jag-dör-lista. Just nu kan jag inte vara stoltare !

Nu ska jag hämta Challe & ta mig en promenad - för konstigt nog är jag tröttare när jag sover länge än om jag gått upp vid 7 imorse .. Kram kram !


Allmänt // 0 kommentarer




Lektion 1: Hur man gör sin man lycklig

Publicerat 2010-11-13 11:46:23
Idag har det bokstavligt talat varit en god morgon för vissa här hemma - direkt när jag vaknade så var Robin på mig om att steka pannkakor för det var ju 'trots allt lördag' ... Så det är vad jag sysslade min första timme åt & med lyckat resultat; det gick hem hos sambon.


Så nu sitter jag & knaprar mandlar, bär & en macka med äggröra på :) Gottit ! Snart ska jag springa över till mamma & umgås lite & sen blir det middag hos svärmormor & svär-låtsas-morfar :)

Vad ska ni göra idag ?


I brist på bilder ...

Allmänt // 0 kommentarer




Dålig mat - kass träning

Publicerat 2010-11-11 22:15:31
Hallå, hallå !

Dagen på jobbet gick mycket snabbare än förväntat & rätt var det var så var det hemgång. Jag smög mig upp på gymmet & körde lite innan Robin kom & hämtade mig någon timme senare - jag slapp bussen alltså, haha ! Någon måste skaffa körkort ...

Vad gäller maten idag så har den varit avskyvärd, därför är jag tröttare än vanligt den här kvällen. Nu blir det till att lägga sig framför tv:n så att jag är redo för sista arbetsdagen innan mina 4 lediga dagar :) Kram på er & sov gott !

Allmänt // 0 kommentarer




Jim vs Raymond

Publicerat 2010-11-11 08:27:34
God morgon !

Det är så otroligt bra att både According to Jim och Everybody loves Raymond går så här tidigt på morgonen, ibland blir det till och med svårt att välja, haha ! Fast jag tror nog ändå jag föredrar sistnämnda mer trots allt .. Hursomhelst så är det mysigt att sitta framför tvn med frukosten & bara njuta innan man ger sig ut i det ruggiga vädret :)

Idag ska det jobbas mellan 10-20 igen - precis som igår. Gårdagen gick så otroligt fort & tanken var ju att jag skulle träna efteråt, men istället hamnade jag ju utan träning & buss att jag idag överväger att träna för att jag då kan vara säker på skjuts hem, haha ! Låter väl bra ?

Nu är ägget färdigt ! Tjingeling !

Allmänt // 0 kommentarer




Jag hörde otur ...

Publicerat 2010-11-10 22:15:04
God kväll !
Här sitter jag äntligen hemma i värmen med en kopp te (inte för att det är GOTT - för det är det verkligen inte - utan för att jag inte kan dricka kaffe sent på kvällen & för att varma drycker värmer kroppen helt enkelt . En annan anledning är för att många teer anses nyttiga - men gott ? Inte en chans ... ) efter att ha bokstavligt talat frusit till is ute. Jag brukar inte klaga på kylan - man har väl kläder ? - men idag var det fruktansvärt. Och jag missade min buss för att den andra var sen så jag fick gååå 1 km innan Robin var snäll att plocka upp mig som någon på Rosenlund ... Haha, idag är inte min dag så jag ska nog dra mig mot sängen nu. Kvällen har iallafall avrundats med julmust, prinskorv & knäckemackor med ädelost. Muuums. Jul, jul, jul ! Kram på er & sov gott !

Allmänt // 0 kommentarer




Shake iiiiit

Publicerat 2010-11-09 16:10:02
Nu blir det till att Zumba med Sandra ! Shake it, shake it, shaaake it ! Haha ! Är det detta som kallas taggad till tusen ? I think so :)
Allmänt // 0 kommentarer




Det här har jag saknat! Mammas äggröra fic...

Publicerat 2010-11-09 11:35:04

img_0054 (MMS)

Det här har jag saknat! Mammas äggröra fick kletas på mina mackor imorse, bestående av ägg, lök och kaviar - godare kunde det inte bli! Mums!


Allmänt // 0 kommentarer




Våga känna efter !

Publicerat 2010-11-09 09:00:51
God morgon !

Idag blåser det fruktansvärt mycket, men vet ni vad ? DET SNÖAR ! Så att vinden snurrar i 110 gör inte ett smack . Jag ska spendera några timmar hos mormor idag - funderar på att smygstarta på julen lite & köpa med mig glögg, ädelost & pepparkakor - det hade ju varit så mysigt nu när det till och med snöar, eller hur ? :) Och jag har märkt hur mycket jag längtar till julen & tror inte att jag står ut mer än 1 månad till, så jag måste nog få lite julfirande innan helt enkelt .

Igår fick jag en stark känsla av hur bra jag faktiskt mår nu . Jag känner mig bara glad & lycklig hela tiden & trots små hinder som kan uppkomma, så tar jag dom med en klackspark. Det känns som om allting ändå går min väg hela tiden & jag har blivit mer tacksam att jag kan se allt det positiva istället för att klaga & tycka att livet är skit . I dagens läge händer det ju så konstiga saker som man lätt kan stanna upp & grubbla över, så jag tror att det är viktigt att vi får se det fina i livet . Oftast har man ju isåfall satt sig i dessa obehagliga situationerna själv (jag tror inte på turen & oturen speciellt mycket ) & då kan du ju också ta dig ur dom , eller hur ? Det gäller att komma på lösningar & se en lite utmaning i varje situation, istället för ett problem . Vi måste lära oss att se det positiva i allt.

Nej, jag är glad . Hela tiden . Och det känns väldigt skönt . Känn efter - det är viktigt :)

Kram på er & ha en super bra dag i snön alla Göteborgare ! Nu blir'e kaffe !


Allmänt // 0 kommentarer




Bränt bort lite fett precis - kunde behöva...

Publicerat 2010-11-08 21:32:06

img_0053 (MMS)

Bränt bort lite fett precis - kunde behövas efter chokladen på jobbet... Det är lite dumt det där med gottegrisar och alla olika typer av fikor på jobbet - man trillar ju utan problem själv dit haha! Tur att gymmet ligger en trappa upp :)


Allmänt // 0 kommentarer




Glömt lösen ?

Publicerat 2010-11-08 14:03:26
Har precis hämtat min gamla stationära dator hemma hos mamma ... Vad tror ni händer när allting annat fungerar ? Jag har såklart glömt bort lösenordet ... Hur sjutton gör jag nu ?

Allmänt // 0 kommentarer




Smygstart på julen

Publicerat 2010-11-08 08:35:12
God morgon på er !

Här är det frost ute så min första sak på listan idag - att ta en löprunda - blev inställd så fort jag vaknade. Lite tråkigt, men jag tänker ju inte springa med fingrar & tår som inte går att rubba när jag kommer in sen ...

Så istället satte jag mig med en kopp citronvatten framför datorn & börja kolla bloggar. Kryddburken.se är en stor favorit hos mig - den kvinnan kan laga mat säger jag bara ! Nu hade de också smystartat lite på julen & vem gav det mer-smak om inte mig .. Kanske skulle man köra något sånt till helgen ? Eller borde man vänta till iallafall första advent ? Vad tycker ni ?

Vintern & julen är helt klart den bästa tiden på året, jag tror inte någon kan säga emot mig om den saken. Det är så otroligt mysigt ! Vi har till och med köpt hem glögg-kollektionen som ICA säljer. Små söta flaskor i olika smaker med bas glögg då såklart. Ska bli roligt att testa ! Glöggprovning kanske blir nästa fluga ? Vin provning är ju sååå ute .... haha ! Hoppas ni förstår att jag skämtar :)

Nu ska jag smita hem till mami & hämta min kära lilla hund & se om jag kan konka med mig datorn hem också. Den måste lagas ... Kram på er !

Jag, som är ett STORT fan av Onsala-korv, blir ju bara helt fast klistrad av den här bilden ! Jag har försökt göra brysselkål miljarder gånger, men de smakar aldrig som mormors på julafton ... Mums ! Visste ni förresten att onsala korv på knäckebröd är det godaste som finns ? Jo, jag lovar ! Bättre än glass & godis - utan tvekan !

Allmänt // 0 kommentarer




Mina super snabba byxor

Publicerat 2010-11-07 10:13:34
God morgon !

Yes, jag har fått tillbaka min löpar känsla ! Den där som gör det härligt att vara ute & springa istället för segt & långtråkigt. Idag var det en toppen dag att springa då solen sken & det var knäpptyst ute, samma sak häromkvällen när jag & syster sprang till hennes gym & tillbaka - obeskrivligt !
Kanske är det mina nya super snabba byxor som gör det ? Haha !

Nu ska jag duscha av mig mitt härliga svett - de på jobbet ska ju inte behöva lida för att jag kämpar på så bra ...

Kram på er !


Träning // 0 kommentarer




Choklad provning

Publicerat 2010-11-05 08:07:31
God morgon, god morgon !

Idag vaknade jag upp med fortsatt värk i foten från igår ... Jag som hade planerat att ta mig en löprunda efter jobbet igår blev lite besviken & förstår inte vart denna smärta kommer ifrån ... Knepigt. Får gå lite bättre ett tag framöver & se om det artar sig :)

Igår kväll hade vi choklad provning här hemma - våran favorit så här långt i boxen var nånting-nånting-cheesecake. Den var verkligen överraskande god ! Så om ni är lite intresserade av att testa samma sak så kommer länken HÄR - det är bara att klicka hem & första paketet kostar bara 147 kr :) Billigt för gott !

Nu ska jag göra frukost & sen kilar jag till jobbet. Det visade sig att jag jobbade 10-20 & inte 16-20 - kul med överraskningar som sagt ! Kram kram !

Allmänt // 2 kommentarer




Ibland dimper det ju ner otroligt goda sak...

Publicerat 2010-11-04 21:16:50

img_0050 (MMS)

Ibland dimper det ju ner otroligt goda saker i brevlådan vill jag lovs ...! Då var det ju inte svårt att komma på något till middag trots allt :)


Allmänt // 1 kommentarer




Frukost med syster kan ju bara inte bli bä...

Publicerat 2010-11-04 21:10:14

img_0049 (MMS)

Frukost med syster kan ju bara inte bli bättre! Mysig start på dagen vill jag lova <3


Allmänt // 0 kommentarer




Frode Överli

Publicerat 2010-11-04 09:00:19
God morgon !

Jag säger ju alltid att jag hellre börjar tidigt än sent, men idag var det riktigt gott med sovmorgon. Jag börjar inte förrän vid 12 så jag åker hemifrån 11.15 idag. Sen jobbar jag bara 8 timmar idag så visst blir det en sen hemkomst, men jag kommer ju inte vara helt slut precis :) Funderar på att eventuellt träna efteråt, men då kommer jag inte vara hemma förrän 10 så vi får nog se hur det blir med den saken.

Nu hade jag tänkt ge mig ut på en morgon promenad efter att jag surplat upp mitt kaffe. Härlig start på dagen kallas det ! Ha en super dag så hörs vi snart igen ! Kram !

Förresten, vad tycker ni om den nya serien i Metro ? Jag personligen älskade ju Elvis, men den här är lite små rolig & mycket kortare så man hinner faktiskt läsa den innan man ska hoppa av bussen igen ;) Serien är skriven & skapad av Frode Överli som härstammar från vårt kära grannland Norge.

Allmänt // 1 kommentarer




Jag & min älskade syster

Publicerat 2010-11-03 21:36:20
God kväll !
Jag & syster har haft världens myskväll med The Last Song (medan hon grät under filmen så grät jag först nu, hahaha ! ), kycklingsallad & strövargodis. Det kunde bara inte bli bättre.
Imorgon väntar det lite jobb så det är väl dags att jag går & lägger mig - börjar ju trots allt klockan 12 ;)
Kram på er & sov gott !

Allmänt // 0 kommentarer




I love plugg !

Publicerat 2010-11-03 11:25:55
Hej alla glada !

Det har blivit intensivt plugg från min & systers sida här på morgonen kan jag lova ! Hon har fått en uppgift i skolan som handlar mycket om bla aerob/anaerob träning, idrottskost, energi, uthållighet & massa annat roligt som ingick i min utbildning. Under tiden jag sitter med ett leende som sträcker sig från öra till öra så sitter hon & suckar & stönar om att få vara klar snart. Det finns ju massor att få med - varför stressa med ett så roligt ämne ? Nej, nej - det här ska vi minsann dra ut på .. Någon gång inatt bör vi väl kunna vara klara iallafall :)

Jag & Robin ska iväg & käka lunch nu hade vi tänkt, sen är det back to buisness med pluggandet. Kanske skulle man sätta sig på universitetet snart igen trots allt ? Det är ju först nu man inser hur gott det hade varit att plugga 5 dagar i veckan istället för att jobba 7 ...

Sista lediga dagen idag - hörs det ? Jag ska inte planera någonting, but I guess I already did ...

Kram på er !


Allmänt // 0 kommentarer




Mat, träning & sängliggande

Publicerat 2010-11-01 19:35:13
Hej på er !

Klockan har inte ens slagit 19.30 & jag ligger i sängen, haha ! Ja, jag hade kanske inte tänkt att ligga här hela kvällen, men efter en god plock-middag så var det bara sängen jag kände att jag behövde.

Hade en mysig dag i Kungsbacka med syster idag. Robin kom förbi & lunchade med oss innan vi shoppade vidare. För mig blev det tyvärr ingenting av det som stod på listan, men jag kom hem med ett par nya träningsbyxor iallafall :) Svarta med rosa linjer - super snygga ! Dessa fick invigas när vi kom hem med ett tufft träningspass som tog halvt död på mig. Därav säng-liggandet kanske ... ?

Middagen bestod av revbenspjäll, sötpotatismos & knäckemackor med onsala korv på :) Gott ! Jag köpte även det nya brödet från Fazer - de där sub-liknande bröden som heter något med "70% fullkorn" & råg. Jätte gott verkligen ! Något att rekommendera till alla lika mycket som kanelknäcke :)

Nu ska jag fortsätta titta på 2½ men . Kram kram !

Allmänt // 0 kommentarer




Skor - not a girl's best friend

Publicerat 2010-11-01 10:47:26
God morgon !

Idag känner jag mig utvilad men ändå lite seg i kroppen - precis så det ska kännas en ruggig höst dag :)

Jag & lillasyster som satt & lurade på ett lov denna veckan, ska bege oss till Kungsbacka en stund för lite shopping. Något jag verkligen behöver köpa är SKOR ! Varför ska det vara så svårt att ha något som är både helt & varmt om fötterna ? Och jag måste få tillägga det att jag inte förstår mig på tjejer med 100 par skor hemma - det är både svårt & omöjligt att hitta skor ibland. Då är väl ändå kläder roliga ? Skulle det vara något fel med kläder så kommer de ju ändå till användning på ett eller annat sätt - en sax & sytråd är allt du behöver ...

Nej, nu är det väl ändå dags att åka ? Kram på er kära svenska medborgare :)


Allmänt // 0 kommentarer