The Awesome Grill-Night

Publicerat 2011-05-15 16:39:14
Hej på er !

Idag gör vi bokstavligt talat ingenting ! Vi har varit ute på världens kortaste bilrunda men kom inte på vad vi kunde göra i detta trista väder så vi åkte hem & satte oss framför dator & tv istället. Det är ett riktigt mesväder ute. Lätt regn som tränger in i kläderna & himlen är alldeles mörk. Ganska mysigt, men rastlös är bara förnamnet.

Igår var Karin & Kristoffer här på middag - vilken underbar kväll ! Det blev grillning trots missat solsken & gott plock med efterrätt. Jordgubbar & grädde är ett måste under grillkvällar så det fick stå vid sidan om cheesecaken. När vi sedan kom på att det var Eurovision Song Contest på tv så slutade kvällen med att jag & Karin kämpade oss uppe med halvstängda ögon & killarna satt med varsitt glas whisky.

Robin beställde ugnspannkaka till middag så den står inne i ugnen & solar sig. Den här dagen ser ut att fortsätta som den varit hittills så ni får ha en bra söndag kväll :) Ny vecka &  nya tag imorgon ! Kram !

Grönt är nog den finaste färgen, särskilt mint-färgat. Och så somrigt !

Kött på marinering ..

Japanmix, chilinötter, cashews, riesen & Wilma sticks . Sticksen kommer jag nog inte kunna leva utan. Här är de med smak av vallmo & chili - otroooligt gott !

The Grill-Master !

Först tänkte vi potatisgratäng, men kom på hur vanligt det är - så pastasallad blev det - att förändra & utveckla i det oändliga. Super gott ! Även hemmagjord tsatsiki, bearnaise & persiljesmör stod på schemat.

Allmänt // 0 kommentarer







Namn:


Mail:


Blogg/url:


Kommentera:


Jag är ofta här, spara mina uppgifter!