Socker, socker ,.

Publicerat 2011-10-31 18:19:17
Mindre än 6 timmar kvar till November utmaningen ! Hur många kan hålla sig från godis, kakor, chips, snabbmat etc ? Det är bara 4 veckor. Tänk hur fort 1 vecka går - det är ju alltid måndag ! Vi kan !
Allmänt // 1 kommentarer




Välkommen Myskväll ,.

Publicerat 2011-10-28 18:20:09
Myskväll med tjejerna väntar om en stund. Massor av plockmat, godis & glass. Bättre kan det faktiskt inte bli idag. & nej, jag skäms inte.
Ha en uuuunderbar fredag allihopa & lycka till alla ni som kör Högskoleprovet imorgon :) Kram, kram, kraaaam !

Allmänt // 1 kommentarer




Sockerfria November ,.

Publicerat 2011-10-26 07:35:42
God morgon på er !
Jag har precis druckit upp mitt te & ska ge mig ut på dagens morgonpromenad. Först vill jag bara uppmärksamma er på vad som kommer hända här i bloggen under november månad;
Varje morgon sitter jag & lyssnar/tittar på Mix Megapols morgonprogram. Nu har de snart kört sin sockerfria oktober period - en månad fri från socker helt enkelt.
Nu kommer november & det kanske är dags att köra en rensning innan jul, eller vad säger ni ?
Alla som vill, kan eller vill ha en liten utmaning; Nu kör vi en sockerfri november månad !
Hur många är på ?

Allmänt // 1 kommentarer




Att det kan vara så fruktansvärt skönt att...

Publicerat 2011-10-25 13:56:44

img_0149 (MMS)

Att det kan vara så fruktansvärt skönt att bara vara ...


Allmänt // 1 kommentarer




Bra Dag ,.

Publicerat 2011-10-24 20:58:29
Jag är helt slut. Efter en tjötig frukost, 2 gympass & tid med min ny-gamla bästis från Alingsås så kan dagen inte ha blivit bättre - nu är jag helt borta ! Tänkte lägga mig & kolla på Den Som Dräper som alla pratat om - upp till bevis ! Ha en skön kväll !
Allmänt // 0 kommentarer




Årets Misstag ,.

Publicerat 2011-10-21 19:44:24
Häromdagen gjorde jag det största misstaget i mitt liv; jag bestämde mig för att baka kakor. & dom blev så fruktansvärt äckliga att jag inte kan sluta äta dom. Sådär "hej jag är världens kaka - ät mig!" - & äter dom gör jag. Men jag inbillar mig att man får göra det när man är sjuk. För det är jag; sjuk uppåt väggarna. 2 dagar till - sen får jag vila. Skönt.
Nyss gjorde jag dock ett annat misstag också; satte på kanal 7. Brokeback Mountain. Jag behöver inte säga mer. Jag kommer bara aldrig kunna titta på en man igen. Aldrig.
äckliga kaka.

Allmänt // 0 kommentarer




Varför Kan Jag Inte Göteborg !? ,.

Publicerat 2011-10-20 09:22:41
Åh, herregud - jag kan inte prata. Min röst är helt borta på monarna & låter för jäklig på dagarna. Stackars arbetskamrater. Men jag mår inte dåligt & därför är jag inte sjuk. Sen att nässprayet är min bästa vän & te är Guds gåva - det är en annan sak.
Men nu förstår ni kanske varför det varit tyst på bloggen ? När jag inte jobbat så har jag vilat & tvärtom. Idag jobbar jag 12-18, men största delen kommer bestå av möte inne på Kansliet så det blir mer en utflyktsdag. Vi ska mötas på Magasinsgatan fick jag höra igår. Jag har bott i Göteborg i hela mitt liv men ... Någon som har en karta ?

Allmänt // 2 kommentarer




Positiva Dagen ,.

Publicerat 2011-10-17 15:58:47
Hej, hej, hej !

Trots en oövervinnerlig förkylning så är idag en bra dag ! Det är mulet, disigt, tråkigt & molnigt ute, men det gör ingenting, för ändå känns allting otroligt bra.
Jag har haft fin besök här på morgonen så det blev frukost med Robin's syster samt lite bak. Sen ringde telefonen & det var dags för en tur till jobbet. Efter någon halvtimme åkte jag vidare till Frölunda Torg för att köpa present till Robin's pappa som fyller snäppet under 50 idag & därför en sväng till hans jobb för att lämna av ett fint fat fyllt med nybakta kakor :)
Nu är jag hemma igen, med min kaffekopp & en lätt huvudvärk - så hur kommer det sig att jag inte är trött ?
Tåls att fundera på ! Dags att läsa lite i min nya bok innan det bär av till Göteborg som chaufför, sen föreläsning & lite träning on top. Bättre kan det ju inte bli ! Ha en skön dag !

Allmänt // 0 kommentarer




Svensson Sa Du ? ,.

Publicerat 2011-10-15 18:56:46
Nu åker vi iväg på bio tillsammans med mys Karin & Kristoffer :) Svensson, Svensson väntar ! Jag får se om jag orkar hålla mig vaken - mina bihålor värker & jag känner att det är min tur att bli sjuk nu. Usch, usch ! Inte ens super kosten kan hålla dig frisk alla dagar, haha :) Ha en skön lördagskväll !
Allmänt // 2 kommentarer




FredagsKänslan ,.

Publicerat 2011-10-14 10:11:24
Jag hade tänkt ge er ett härligt & inspirerande fredags-inlägg, men klockan flög iväg & jag kom på att jag inte fixat lunchlåda (idag heller .. haha!) så det måste springas till affären !
Här har ni lite inspiration att gnaga på & sen önskar jag er en härlig fredag med massor av fredagskänsla !
Lunch från Adam's Café på Frölunda Torg - vilken jätte portion ! & gott !
Lunch från ICA & lite Wellness !
Plus lite kärlek när det kommer till möten på jobbet :)

Allmänt // 1 kommentarer




Världens Bästa Farmor ,.

Publicerat 2011-10-12 09:17:45
God morgon !

Snacka om att vakna på fel sida - ni killar skulle aldrig förstå, men det var som att ha PMS ggr 75. Jag blev alltså ledsen under min morgonpromenad - för att det blåste motvind ? Ja, ni kan ju försöka ge er in på tjejvärlden iallafall. Ledsen för vind, jösses ...
Men det har blivit lite bättre & jag ska nog klara av att jobba till 7 ikväll. Idag väntar 3 timmar förtimmarsjobb i Frölunda, sen åker jag till Askim för möte ang lite projekt innan jag åker tillbaka till Frölunda & kör resterande timmar där. Jag har aldrig jobbat i Frölunda - bara tränat där - så detta blir nytt för mig :) Kul !

Igår besökte jag farmor som bor utanför Borås - vilken jätte mysig dag ! Det var nästan 1 års sen (!!) sen vi sågs sist & det var en hel del att prata om :) Jag lovade att komma tillbaka snart - nu kan jag ju köra själv, haha !

Bilder kommer här & sen måste jag kila :) Ha en härlig dag !

Gulliga farmor ! Jag älskar hur hon bor ! Så mysigt !
& lilla Tilda - farmors toy-pudel :)


Allmänt // 1 kommentarer




Underbara Inredning ,.

Publicerat 2011-10-10 07:26:02
Till alla er som har samma inredningstankar som mig, så kommer här en länk som en tjej skickade igår & trodde jag skulle tycka om - oj, vad rätt hon hade ! Helt underbar hemsida med massa inredningsprylar, kläder, julpynt etc. Ni måste se den !
KLICKA HÄR DÅ !

Allmänt // 1 kommentarer




Jag Erkänner ,.

Publicerat 2011-10-09 17:03:06
.. Jag faller lättast för reklam vid kassorna.

Allmänt // 2 kommentarer




Hur Enkelt ? ,.

Publicerat 2011-10-09 17:02:02
Hej på er !

Vi ska sticka iväg på bio om en liten stund, men jag måste slänga upp ett super lax-recept som ni måste testa nästa gång ni ska fixa fest på en vardag :) Enkelt är det & snabbare än ögat går det !

Ni behöver

4 portioner lax
2-3 msk hummerfond
3 dl matlagningsgrädde
dill
citronsaft
salt
peppar

Så här gör ni

1) Sätt ugnen på 200 grader
2) Blanda hummerfond, grädden, kryddor & citronsaften i en bunke
3) Lägg ner laxarna i en smord form
4) Häll över blandningen
5) Strö över dill
6) Skjut in i ugnen ca 15 minuter - till laxen fått färg ! Klart !


Serveras med sötpotatis & sallad ! Godare kan det nog inte bli - & alla instämde :)

Efterrätt är väl ändå ett måste på en lördag ? Hallonkaka blev det. HallonPAJ skulle det varit, men det blev mer kaka. God ändå & smög ner även på en söndag :)

Ser ni vad det är på himlen ? GÄSS ! & de flyger söderut :) Synd för er som trodde att sommaren skulle komma tillbaka, haha :)

Recept // 1 kommentarer




Ett Körkort Rikare ,.

Publicerat 2011-10-06 14:32:15
Hej, hej, hej !

Jag har varit - som ni märkt - helt off de senaste dagarna. 4 dagar utan gym & bara en massa bilar i tankarna. Jag har nämligen teori i fredags & uppkörning i tisdags så nu sitter jag här - med ett körtkort rikare :) Känns otroligt kul - även om jag aldrig i min vildaste fantasi kunde se mig själv på vägarna. Tur att alla andra kan köra iallafall :)

Jag tänkte ge er ett bildspel här & sen åker jag till jobbet. Kan nog få för mig att blogga från bilen ikväll; vi ska nämligen upp till Alingsås & hämta vår nya bil. Skönt är ordet. Ett särskilt stort tack till Robin's pappa som lånat ut sin bil till mig :) Han är en pärla & jag klurar på hur jag ska gottgöra honom. Förslag ?

Kram på er ! Ha en härlig dag !

Gulliga mamma hade förberett världens finaste present (det kommer kort ! Jag lovar!) redan dagen innan uppkörningen & stod där beredd när jag kom hem med ett stort leende på läpparna :)
Herrn i huset visste minsann hur man gör sin kvinna glad en sån här dag ! Kladdkaka sattes i ugnen efter middagen & smakade ljuvligt !
Från en sak till en annan; mamma & jag hade frukostbuffé här hemma imorse :) Mys, mys, mys !
Nybakt bröd (fuskade jag & köpte i affären!) med olika pålägg :)

Allmänt // 2 kommentarer




Vad tycker vi om SVETT? Äckligt, grymt, hä...

Publicerat 2011-10-03 13:10:46

img_0089 (MMS)

Vad tycker vi om SVETT? Äckligt, grymt, härligt, fräscht, vidrigt, motbjudande, sexigt? You tell me!


Allmänt // 2 kommentarer




Extra Morgon ,.

Publicerat 2011-10-01 06:29:27
God morgon på er ! Idag är jag uppe med tuppen igen - extra morgon ni vet !
Jag sitter & surplar i mig mitt gröna te med en härligt gul citronskiva som ligger & skvallpar på toppen. Mums !

Idag är det utbildning på Friskis som gäller. 9.30-17 är det sagt & samma tid gäller för vanligt jobb imorgon också. Det är min helg & först igår insåg jag att jag inte haft en hel ledig helg sedan jag började där. Det gör mig ingenting eftersom jag trivs som en fisk i djupaste vatten - men nästa helg ska bli skönt att få helt oplanerad.

Igår jobbade jag 6.30-10, åkte iväg på lite hemligheter & sen kom jag tillbaka för att jobba 16.30-19.30. Kom lite tidigare till det sista passet - så hann jag träna också :) Jag vet inte vad som har hänt med mig - men löpningen har försvunnit helt. Puts väck ! Jag tar hellre promenader på morgonen istället & ja, jag har nog aldrig varit en kvällslöperska. Konstigt. Det kommer väl tillbaka antar jag :) eller hoppas ! Jag tänker inte tvinga fram lusten ;)

Nej, nu får jag väl röra på påkarna, slänga i mig teet & ta mig ut ! Snart är ju snön här så det kan vara gott att inte dra fram isdubbarna än :)

Kram till er alla från oss alla !

Allmänt // 1 kommentarer