På Resande Fot ,.

Publicerat 2012-01-29 06:48:49
Ullared idag har jag hört. Jag längtar så att jag spricker. Konstigt nog så har jag lyckats undvika denna plats i snart 22 år. Men idag smäller det! Woho!
Allmänt // 0 kommentarer




Jöken Vs. Affärsjuridik

Publicerat 2012-01-24 08:18:48
God morgon!

Snön ligger fortfarande kvar & har förvandlat allt till någon av en isstad. Broddar hade varit ett bra kompliment till både löprundor & promenader. Dock känns det snart som att snön kommer försvinna om en dag eller två & att vi snabbt kommer in i vad vi kallar vår.

Igår damp det ner ett mail i inboxen som vänligt & bestämt berättade att jag var antagen till den juridiska översiktskursen. Glad & nervös - check! Jag läser ju redan affärsjuridik & den är klar i slutet av februari - det får väl helt enkelt bli dubbelt av det roliga fram tills dess :)

Idag är planerna hyfsat många; löprunda nu på morgonen, direkt till gymmet, hem & käka frukost, duscha, fixa & sen åka till jobbet vid 14:45. Eventuellt har jag också planer för ikväll - häng kallas det. Jag slutar 22 så det kan inte bli mer än ren slapphet då.

Ha en skön dag!

Allmänt // 0 kommentarer




Världens Bästa Nyhet ,.

Publicerat 2012-01-21 19:02:03
God kväll på er !

Jag har de största nyheterna på länge: Vi ska flytta till Stockholm! Yes, bye, bye Göteborg - nu är det dags att testa en ny stad. Det tog mig ganska lång tid innan jag förstod vad som väntade, men nu pirrar kroppen av förväntan & lite, lite oro för att inte hitta jobb - men sånt löser sig på vägen, eller hur? :)

Dagen idag har bestått av just det: jobbletande. Den fick dock börja med en runda på 8,5 km (missade precis snön!) & mys frukost med goda smörgåsar & FitnessMagazine (Note till mig själv: avbeställ alla prenumationer!). Så hela dagen har spenderats framför datorn & tvn när det var Sverige-Polen. Om jag känner mig slö? Yes. Men måste man så måste man :)

Nu står köttfärslimpan i ugnen & potatis studsar i kastrullen. Gott med lite vettig mat !

Ha en skön lördagskväll.

Lunch: stenungsbakat bröd med ost+gurk  & lax+avokado+örtsalt - mums!

Kost // 0 kommentarer




Livet Med Två Sidor ,.

Publicerat 2012-01-19 07:07:48
Morgon på er!

Fick en del att tänka på igår att jag inte riktigt hann med att blogga när jag kom hem. Det var jobb som gällde melllan 11:45-19, men 18:30 kliade det så i kroppen att jag kastade på mig andra kläder & sprang in i gymmet. 45 minuter senare hade jag kört igenom kroppen & tog mig trött ut därifrån.

Nu blir det morgon träning för hela slanten också! Tänkte att jag skulle åka typ... Nu ? På så vis slipper jag de där trafikstoppningarna som kommer på 158:an (var bara tvungen att visa att jag visste vad vägen hette). Sen är det 11:30-19 som gäller idag. Lite konstiga tider, men annars får jag inte ihop mitt mån-tors-varannan-fredag schema :)

Ha en skön dag & ta hand om varandra!

Allmänt // 0 kommentarer




Framsteg ,.

Publicerat 2012-01-17 09:02:18
Idag kom det. Jag har liksom väntat lite. Min dagliga halv mil kändes idag alldeles för enkel. Det var nätt & jämt så att jag var trött när jag kom tillbaka. Bara lite trött i benen, men jag hade nog kunnat springa 2 varv till om jag ska vara ärlig ...
Men jag ser det som ett framsteg. Som att jag är tillräckligt upptränad för att kunna ta mig an något längre. Numera ska jag se till att hitta en runda på ca 8 km som jag kan köra istället.

Åh, jag älskar framsteg.

Frukost. 2 grova, grova mackor - en med 1 ägg & kaviar & den andra med en halv skiva skinka & ost + gurka. Mjölk till detta. Åh, älskade mjölk.

Kost // 0 kommentarer




Att Planera Sin Tid ,.

Publicerat 2012-01-17 07:24:07
God morgon!
Med ett stort glas citronvatten vid min sida & böckerna på andra så har jag nu suttit & planerat mitt plugg den första halvtimmen av min morgon. Det gäller att lägga ner mycket tid på planeringen när man studerar hemifrån - något som jag måste öva på. Böckerna åker iallafall med till jobbet så kanske jag får pluggat lite under rasten ocskå ..
Men först: morgon löpning!

Allmänt // 0 kommentarer




Vila = Tröttare ,.

Publicerat 2012-01-16 10:45:48
Jag är nog inte sådär jätte van vid att vara ledig helger & jobba måndag till fredag. Nu jobbade jag ju några timmar i lördags, men att komma igång idag går låååångtsamt. Eftersom jag tränat hela helgen så blir det vilodag idag - det är behövligt! En morgonpromenad på 30 minuter fick dock inviga denna morgon & jag är nöjd.
Jobb till 20 ikväll. Längtar redan till läggdags. Hur är det möjligt att vara trött efter ledighet ?
Ha en skön dag!

Allmänt // 0 kommentarer




Inspirations Nivå ,.

Publicerat 2012-01-15 12:44:30
Gårdagens middag slutade som en trevlig, lugn & pratsam afton. Med fondue-grytan i mitten serverades det kött, rotfrukter-i-ugn, baguette, sallad & olika såser. Som alltid tänkte jag fota, men innan vi ens hunnit sätta oss ner så var allt borta. Efterätten blev fruktsallad, kladdkaka & grädde (jag vet, januari är min godis-fria månad - därför stoppade vi vid fruktsallad & grädde) där fruktsalladen norpades från under hela kvällen.

Dagen idag började med sovmorgon till strax innan 9, följt av löptur, frukost & gym. Snart ska det shoppas & sen är det plugg som gäller. Älskade plugg <3


Träning // 0 kommentarer




The Best Way Is The Only Way ,.

Publicerat 2012-01-14 16:35:25
Hej på er!

Gårdagen var inte alls rolig; hemska saker som hände. Dock tog jag mig 2 löprundor - en på 5 km & en på 7,5 km - för att rensa tankarna. Så träningen fick jag ändå.
Det där med träning är bra för många saker som vi alla veta - men när det kommer till tänka-tänka, ja, då ska man nog ge sig ut & andas lite frisk luft.

Imorse ringde klockan vid 7 & jag visste att det var dags för jobb. Jag satte klockan någon timme tidigare för att hinna ta mig ut en stund, men snooze knappen övertalade mig att stanna i sängen den tiden istället. Halv 10 befann jag mig på jobbet följt av lite styrketräning - kroppen är helt slut nu med mycket fokus på axlar & rygg - gott!

Ikväll är det gäster som väntar så nu är det nog dags att sätta igång med lite förberedelser.

Ha en skön lördag kväll!

Någon som möööjligtvis kan gissa vad det blir?

Allmänt // 0 kommentarer




Överträning ,.

Publicerat 2012-01-11 10:55:49
Hej !

7:30 stod klockan på imorse, 7 vaknade jag. Efter mycket kämpande för att somna om så bestämde jag mig ändå för att gå upp & dra mina ben direkt till gymmet. Men nu börjar jag fundera på om jag kanske är lite övertränad - de senaste dagarna har jag vaknat upp & känt mig mör i hela kroppen, så imorgon & ev på fredag så blir det nog vila för min del, hur mycket det än ogillas. Men när jag inte ens kan ge mig ut på mina favoritrundor så har det gått ett snäpp för långt :)
Så för att fira att jag har kört mitt sista träningspass på ett litet tag så ska jag nu köpa med mig ingredienser till smoothie, Ludde på jobbet fixar mixer & den här dagen kommer bli super :)

Vad gör alla denna soliga dag ?

Nyduschad tjej!

Allmänt // 0 kommentarer




En Sån Där Snabb Dag ,.

Publicerat 2012-01-10 13:47:24
Stackars lilla Charlie står & gnäller nedanför mig om att han vill gå ut, ha mat & uppmärksamhet. Timmarna på den här dagen har gått löjligt fort & snart måste jag rusa iväg till jobbet.
Hur mör mina ben än var imorse (börjar detta blir något vanligt fenomen hos mig?) så bestämde jag mig för att iallafall ta mig en liten runda. Det blev väl något halvmil & det är bättre än inget!
Sen var det rakt till gymmet för att ta kål på mina stackars muskler som inte har fått leva på länge, därefter hem, duscha, äta & ja, snart åka till jobbet. Så blir det när man går upp sent!
Jag hoppas på ett sms från posten inom det närmaste - snart vill jag sätta igång med min Affärsjuridik!
Så var det me't - nu måste jag kila! Ha en skön dag!

Träning // 0 kommentarer




Det Skulle Ju Vilas ,.

Publicerat 2012-01-09 10:50:18
God morgon!

Den här helgen har blivit allt utom lugn, på något konstigt sätt. För det har inte hänt speciellt mycket, så jag får väl tillägga lugn as in utifrån träningsperspektiv. I fredags är jag ganska säker på att jag var ute & sprang. 8,5 ? Visst var det så ? Sen på lördagen så var det släktfika & gym på eftermiddagen. Mina muskler höll på att ge upp, jag blev helt slut efter bara några set. Skönt var det iaf! Sen igår sprang jag bort till Särö, vilket också blev dryga 8,5 km. Det här löparsuget är så otroligt skönt, fast idag sa benen ifrån. Att vakna med möra ben är både skönt & segt. Det blev varken promenad eller löprunda imorse utan bara en lång stund i sängen.

Det är jobb som väntar idag. 12-20, & sen en träff + promenad med Sandra i stan. Vi ska ta oss en väg runt om alla affärer - så finns det inga chanser för att denna runda blir shopping istället :)

Ha en skön dag!

Träning // 0 kommentarer




Kolhydratat ,.

Publicerat 2012-01-07 21:42:17
Ikväll har det blivit kolhydratsladdning för hela slanten. Sådär mycket att man typ spricker. Men så tänkte jag att något vettigt kan man kanske använda det till? Imorgon springer jag från Kullavik till Särö. 8,5 km blir det.
Tills dess tittar jag på tv innan jag ska hämta en full Robin i stan, sömn & sen upp för en tidig söndags morgon.

Allmänt // 0 kommentarer




8 k's ,.

Publicerat 2012-01-06 18:26:50
Åh, vilken härlig fredag!
Kom precis in från att ha tagit mig en springrunda på 8,5 km & nu har jag duschat & slängt ihop ett bröd på jäsning. Det är precis så här en vecka ska sluta; ta dagen som den kommer typ.
Har även beställt böcker till min kurs som börjar nästa vecka. Den 9 januari börjar jag läsa affärsjuridik ett tag framöver.
Äsch, va fasen, det är fredag - ha en skön kväll allihopa! Hörs imorgon kanske :)

Träning // 0 kommentarer




That's How It Works ,.

Publicerat 2012-01-06 15:45:00
När jag väl satt igång är det saker som kan hindra mig. Jag älskar träning, & det vet många nog redan. Att börja dagen med att gå upp 9:30, äta en apelsin, åka till gymmet, lunch, långpromenad & sen ändå sitta & överväga en löprunda på 9 km - det är ledighet för mig.
Livet är bra.

Allmänt // 2 kommentarer




Nyårsdagen ,.

Publicerat 2012-01-01 12:21:51
Dagen har börjat med en löprunda i spö-regn & frukost vid 12. The Kardashians går på tv & det här är en härlig nyårsdag. Om en stund bär det av till gymmet innan jag insjuknar i lathetens tecken.

Allmänt // 0 kommentarer