Dripp dropp ,.

Publicerat 2012-07-30 08:55:22
Jaha, så precis när man tänker ge sig ut så börjar det REGNA. Såklart. Så jag vänder på klacken & går in igen, sätter mig framför tvn & slår på 'According To Jim' - världens bästa.
Allmänt // 0 kommentarer




Älskade Tårta ,.

Publicerat 2012-07-29 21:56:27
Okej, så det som vi trodde skulle bli en lugn dag med födelsedagsfirande slutade med en mormor som fick åka ambulans in till sjukhuset med ryggont. Hon är inte den som gnäller, så det var bara att åka med. 
 
Innan vi åkte fick vi smaka på lite tårta. Eller tårtor. Idag var det jag & systers pojkvän som var kondotiorister (hur proffsigt låter inte det?) & gjorde varsin. Mätt & nöjd är bara förnamnet.
 
Nu har jag kollat Solsidan & fortsätter kvällen med It's Complicated på 3an. Sen är det läggdags - somnar snart där jag står. God natt & sov gott!
 
En snart nybliven 18-åring visar att man kan ha kul även på sjukhus.

Hälsa // 0 kommentarer




Keso-Frukost ,.

Publicerat 2012-07-28 11:12:23
Igår kväll var det kastrull-poppning här hemma. Det var så otroligt längesen jag åt popcorn & ruggigt gott var det. De har ju kommit fram till att popcorn innehåller mest fibrer av all den mat vi äter - super! Så en näve räcker gott & väl till att täcka ditt dagliga fiberintag :) Bra va?
 
Efter löpningen imorse blev det keso-mjölk-lite sylt-flingor-musli & bär-mix. Gott som sjutton ! Att blanda keso & mjölk är lite underskattat - men så otroligt gott!
 
Nu ska här fixas presenter - mamma är på väg vilken sekund som helst!
 

Kost // 0 kommentarer




Springa För Sjutton ,.

Publicerat 2012-07-28 11:02:23
7 km morgonrunda. Life is good.
Träning // 0 kommentarer




Gröt-Müsli & Långa Dagar ,.

Publicerat 2012-07-27 09:19:44
God morgon!
 
Klockan 6 ringde klockan imorse - klockan 7 slutade jag snooza. Det var skönt & jag tror jag hann drömma 3 olika drömmar under den timmen.
När jag väl klivit upp så drog jag snabbt på mig löparkläderna för att inte hinna ångra mig. Ni vet hur man ibland vaknar & är lite stel, men att det blir bättre sen? När jag vaknar med den känslan så blir det lätt att jag mesar & inte ger mig ut - vid såna här tillfällen får man sluta tänka helt & bara gör't. 
 
När jag kom insåg jag att det är dags att fylla upp kylskåp, skafferi & frys snart; jag hade ingen frukost. Mackor, men inget pålägg, mjölk & sylt med inga flingor, vatten men ingen gröt - men så hittade jag lite musli & tänkte att 'det här kan man kanske göra gröt på'. & mycket riktigt; det gick bra & var riktigt gott - men jag missade saltet. Gott var det iallafall att muslin hade lite solrosfrön i - mums! 
 
Det blir jobb idag igen, men sen är jag ledig i helgen & hela nästa vecka. Ska bli lite gott att ha semester igen - nu hoppas jag bara på fint väder! 10:30-19:30 idag - lite friskvård på det & sen går resten av dagen som på räls.
 
Ha en skön dag allihopa & njut av solen! 
 
Gröt-musli med bär & mjölk.
 
Min & Rebeccas fikastund igår. Inte mycket slår en jobbdag med den här lyxen & att få sitta oförskämt länge i solen. 

Allmänt // 0 kommentarer




Min Älskade Challe ,.

Publicerat 2012-07-26 07:36:02
Jag vet inte om det är PMS, livskris, tidigt klimakterie, för mycket jobb eller ren kärlek för igår när syster kom för att hämta Challe så kändes allting så himla tomt efter. Jag vet helt ensam. Inget tassande, ingen som hoppade (lyftes) upp i sängen & 'gömda' ben på mattan. Men ingen Charlie. Samma känsla uppstod när jag vaknade upp imorse & insåg att jag inte skulle få gå på promenad med min kärlek. 
Han har ju alltid bott hos mamma - men efter 2 nätter så känns det som om jag inte kan klara mig utan den lille rackarn. Nu jobbar jag idag & imorgon - men sen får det här diskuteras - jag måste ha tillbaka min livskamrat.
 
MEN GOD MORGON! Jag har precis kommit in från en runda i slottis & ska snart sticka till jobbet. Jobbar 9-19 idag - många timmar men med bra sällskap. Förhoppningsvis kommer familjen på kaffe & sen kommer Rebecca 12:30 :) 
 
Ha en skön dag allihopa!
 
Fina, fina. 

Allmänt // 0 kommentarer




Runkeeper vs GoogleEarth

Publicerat 2012-07-24 18:55:27
Hej på er!
 
Hoppas ni Göteborgare har det bra i solen - vilket väder vi har haft idag!
Det har hänt så mycket på jobbet att tiden gick fortare än någonsin. Jag & min kära arbetskamrat hade att göra så det räckte & blev över kan man säga; det luktade bränt på herrarnas båda toaletter & lyset hade gått, lyset i deras omklädningsrum fungerade inte under förmiddagen, lyset i hallen funkade inte ordentligt, pass saknade ledare, lyset i köket gick & vi fick en läcka genom en taklampa så fastighetsskötaren fick komma förbi i ilfart. Låter som om jag jobbar på världens mest snart ihopfallna gym - men så är inte fallet. Bara lite otur en sommardag som denna.
 
Jag tog mig precis en löptur i väntan på maten. Runkeeper mätte 4,7 km - GoogleEarth 7,2 - hur är det ens möjligt? 
 
Dags för lite gott käk ! Ha en skön eftermiddag.

Träning // 0 kommentarer




Flowin ,.

Publicerat 2012-07-21 07:45:27

Här har ni att göra ikväll ! Beställ nu ! 

Allmänt // 0 kommentarer




Dagens Inspo ,.

Publicerat 2012-07-21 07:42:57
God morgon på er!
 
Efter en av Göteborg's första sommarmornar spenderades i Slottsskogsspåret tillsammans med en & annan löpare, harar & ekorrar. I'm blessed som får chansen till det här. 
Ikväll blir det Flowin här hemma - att det är lördag betyder inte att jag inte vill må bra! 
Kram till er ! 
 
Källor: Ovanstående bilder kommer alla från olika hemsidor på google.

Allmänt // 0 kommentarer




Grymt Pass #1,5 ,.

Publicerat 2012-07-20 22:23:50
Det är så mysigt med besök från familjen. Nu kom mamma, Flisen & nysövda Challe (tandsten) för att tjöta & bara vara en fredagkväll som denna. Jag tror vi alla kan komma bra överrens om att hallon + mango + grädde/hallonkesella kan vara det godaste någonsin.

Utöver detta har jag jobbat 6:30-15:30 idag. Meningen var att jag skulle ta ut en friskvårdstimme under dagen, men det var innan jag insåg att jag tagit med mig allt utom själva träningskläderna hemma. Bara att vänta tills dagen var slut - efter jobbet åkte jag in & körde ett av de bättre passen på länge på västra hamngatan (VH) vid Domkyrkan. Yes ! Den som väntar på något gott.

Nu ska det sovas - imorgon jobbar jag 9-14:30. Inte många timmar, jag vet, men vi har bara öppet 9:30-14 på lördagar under sommaren. Efter det blir det träning ! Träningsnarkoman. Tankarna finns på en löprunda imorgon bitti. Det hade varit skönt.

God natt !
Träning // 0 kommentarer




Sådär ja ,.

Publicerat 2012-07-19 17:51:30
Underbara träning. Nu känner jag mig som en ny människa.
Alla musklerna fick vakna upp lite idag. Imorgon blir det mage tror jag. Mage, rumpa & ben. Det var längesen.
Nu; makaroner & köttfärssås.
Allmänt // 0 kommentarer




Utkast: Jul. 19, 2012

Publicerat 2012-07-19 13:02:19
Sen när räckte det med en morgon jogg på 6 km? När träningen uteblivit helt på 2 dagar så är det dags för dubbla pass idag. Nu bär det av till gymmet!
Jag blir lite arg på att mobil bloggandet inte vill sammarbeta. Vad kan det bero på ?
Allmänt // 0 kommentarer




Big Day ,.

Publicerat 2012-07-17 08:24:33
God morgon! 
 
Åh, vad skönt jag sov inatt. Det var nästan löjligt. Jag har en lång & stor kudde som fick agera myskompis & som jag låg slingrad runt hela natten, haha. 
Mamma & Flisen (lillasyster) hämtade upp mig efter jobbet & tillbringade kvällen hos mig. Det var mysigt & tjejkvällar får man aldrig nog av. Så mycket kärlek i 3 flickor. 
Vi åt indisk gryta (jag vet, ni måste få receptet; så otroligt, otroligt gott & enklare + billigare mat får man leta efter) och myste framför tvn.
 
Idag är det annat som gäller; vi har miljöinspektion på jobbet så jag sitter här & tänker igenom allt så att inget blir glömt. Jag gillar när saker händer, & detta är lite spännande :) Lång men bra dag gissar jag på!
 
Nu får ni ha en bra dag, jag måste kila. 
 

Allmänt // 1 kommentarer




Short Brief ,.

Publicerat 2012-07-15 13:26:42
Jag ser att min mobil har strejkat vad gäller bloggningen - jag som trodde att jag varit duktig & uppdaterat er, men icke sa nicke. Inte ett enda inlägg har kommit - vad är det med det ? Så här får ni en sammanfattning av de senaste dagarna. Resten av tiden tränar jag bara. Mormor fick en härlig överraskning när jag hälsade på henne idag under min promenad - 1 mil fram & tillbaka. Perfekta löprundan i framtiden!
 
Bild 1) Min fina familj har varit på besök. Ett antal gånger. & det känns som om sängen är det enda de kommer hit för ... ?
Bild 2) Jag saknar min lilla råtta. 
Bild 3) Jag är glad & lycklig 24/7. Livet leker.
Bild 4) En av monarna (& den bästa) började med 45 crosstrainer med Rebecca - adda sen en himla massa tjöt. 

Allmänt // 0 kommentarer




Kakor & Godis ,.

Publicerat 2012-07-12 19:53:58
Efter en stor middag är jag fruktansvärt sötsugen. Sådär jobbigt mycket. Men mer på kakor än godis, & det händer aldrig. Men köper jag ett kakpaket så lär det försvinna inom två röda. Köper jag lösgodis så kan jag ju försöka hindra mig själv från att köpa mycket från början. Vad säger ni - ska jag slå till ... ?

Allmänt // 0 kommentarer




Le Åt Världen ,.

Publicerat 2012-07-11 11:43:06
Ibland vaknar man & bara känner att ett stort leende sprider sig över ansiktet. Att man är glad för allt i sin omgivning & vill att hela världen ska veta. Idag var en sån dag. Jag hade en lååång sovmorgon & en skön löprunda i Slottsskogen. Nu hänger regnet i luften & jag planerar dagen. Vad ska man hitta på ? 

Allmänt // 0 kommentarer




Nyttiga Kvällssnacks ,.

Publicerat 2012-07-09 20:35:55
Sitter här & äter frysta björnbär. Hur kan något så enkelt vara så gott? Nästa gång blir det frysta körsbär - det slår allt. Var inne på frysta (frusen frukt är otroligt gott) jordgubbar ett tag, men de ger bara brain freeze.

Hursomhelst, jag skulle bara kika in för att be alla där ute att köpa kokos-flakes. Ni kommer inte ångra er. Godast i världen. Punkt.
Allmänt // 0 kommentarer




Första Rundan ,.

Publicerat 2012-07-09 10:30:52
Jag måste erkänna; jag hittar bara till Sälbacken i Slottsskogen, that's it. Jag visste inte ens att det var så stort som jag upptäckte imorse.

Det är härligt att börja dagen med en runda i 'skogen' med fåglar & människor som tränar på sina egna sätt. Det blev en snabb runda på 30 min & sen tog jag tillfället till att bekanta mig med området i en promenad. Det känns verkligen som om man är på semester någonstans utomlands - en härlig känsla.

Resten av dagen ska jag använda till att hämta lite saker som jag glömt hos mamma, fylla upp kylen, träna & köpa anteckningsblock - jag skriver på kaffefilter.

Nu blir det dusch & sen bär det av mot kusten!

Allmänt // 0 kommentarer




Du Måste Flytta På Dej ,.

Publicerat 2012-07-08 21:01:50
Hej på er!
 
Jag tror att jag börjar komma på plats nu. Har ju flyttat, & flyttat, & flyttat tills jag inte orkade mer. Det är skönt, roligt & alldeles underbart, men så otroligt tyst. Var är familjen? Var är hunden? Katterna? Den höga volymen på tv? Mamma som lagar mat? Eller syster som snor mina kläder? 
Man vänjer sig.
 
Här var det filmkväll igår som slutade i alldeles för lite sömn, samt en otrolig huvudvärk idag - det var längesen & nu vet jag varför. Kom i säng vid 3 & vaknade vid 7 av att mamma var på väg på besök. Hon hade med sig knäckebröd, ägg & kaviar - är det något jag (& mamma) är svag för, så är det mammas äggröra alt. knäckemacka, ägg, kaviar eller kaviar & gul lök. Åh ! Tack mammsen ! 
 
Idag har jag inte gjort många knop. Klockan 12 kom syster hit & jag körde ett för henne mycket svettigt pass i Slottsskogen. Det var roligt att få vara bossen & peppa! Får en att tänka en gång extra innan man själv lägger av nästa pass. 
När vi kom hem vid 14 så intog vi soffan & här har jag suttit hela dagen med undantag från ett besök till affären för lite mat. & nu är det Lucky You på tv - den ska jag iaf börja se på innan jag somnar. Imorgon är jag fit for fight igen! 
 
Vad har ni gjort medan jag har varit borta ? :)
 
 
 

Allmänt // 0 kommentarer




Friends Feedback ,.

Publicerat 2012-07-05 08:39:34
God morgon!
 
Igår firade syster & hennes pojkvän 2 år - så det blev middag för både dem (vi får mat annars också alltså..) & för mig som ska flytta imorgon. Det blev kött med potatisklyftor & en härlig melonsallad. Smulpaj till efterrätt - såklart! Gott varé!
 
Nu på morgonen blir det träning & sen ska jag äntligen få träffa Adehle - vi har inte setts på hur länge som helst så det kommer antagligen bli en hel del tjattrande & mysande i solen. 
 
Vad gör ni idag? 

Allmänt // 0 kommentarer




Gym & Partille Cup

Publicerat 2012-07-04 08:23:25
God morgon på er!

Det är morgon träning som gäller idag - ingen löpning utan gym. Kommer inte ihåg om vi skulle mötas 10 eller 10:30 bara .. Jobbigt att vara tidig & att vara sen ..

Ni missar väl inte Partille Cup i veckan ?
Träning // 0 kommentarer




Hejja Mamma ,.

Publicerat 2012-07-02 10:46:35
Fullt ös medvetslös kallar jag det här. Körde ett FitnessCamp pass igår & upptäckte muskler som jag aldrig trodde jag skulle behöva använda mig av. Grymt pepp & pass!
När jag kom hem stod grillen i lågor & salladen på bordet - det gäller att tajma bra är mitt tips för dagen.

Nu på morgonen blev det ingen löpning, men en desto roligare stund med mammorna på Mamma Camp på Plikta i Slottis. Ett par riktiga kämpar var det som flåsade & kämpade medan jag satt på rumpan & antecknade. 
 
Idag blir det senare träning & lite shopping med fru Shopping, syster. Vi ska gå & dra i något köpcenter & bara vara. Jag är trött, mör & kroppen värker skönt. Sitter även & funderar på vad jag ska göra med mina 2 semesterveckor som är kvar, samt den i augusti. Funderar lite på Stockholm nu till helgen eller nästa. Denna helgen flyttar jag ju, så nästa hade kanske passat bättre. 
 
Dags att ta tag i livet - ha en bra dag & ta vara på dagen!
 

Allmänt // 0 kommentarer