Valborg 090430;

Publicerat 2009-04-30 09:41:16
God morgon !

Jag har lite smått bråttom nu känner jag - bussen går om 8 minuter.
Men en snabb uppdatering hinner jag väl med !

Hade inte många lektioner igår - en historia lektion närmare bestämt. Rätt härligt med tanke på att det var super fint väder  ute !
Efter skolan åkte jag till Kungsbacka och fick köpt en tunika, ett linne & Twilight-fimen till Louise (även om jag kommer kolla mer på den än henne antagligen..)
Sen åkte jag en sväng till Robin & skulle ha kollat lite fotboll med hans fotbollsgalna familj - det blev Grey's Anatomy med hans lillasyster istället ! So much better !

Jag måste sticka nu ! Ska möta Ina halv 11 i stan !

Ha en underbar dag !

Ps. Mösspåtagning för min del idag ! Spännande & en dag närmare studenten!

Puss !

Allmänt // 0 kommentarer




Innan klockan 10;

Publicerat 2009-04-27 21:52:03
God kväll !

Jag tänkte faktiskt smyga mig ner i sängen nu. Är fruktansvärt trött efter att ha kommit i sängs ganska sent.
Nu har jag iallafall en färdig svenska redovisning inför imorgon ! Den andra tar jag nästa vecka !
Skönt ! (kommer ni ihåg det positiva tänkandet?)

Sov gott änglar !

Puss !


Allmänt // 0 kommentarer




Vad sysslar vi med;

Publicerat 2009-04-27 18:10:46
Hej allihopa !

Nu börjar ännu en ny vecka & jag ska hinna med en massa saker i skolan. Om 2 veckor är det ju nationella prov i matte C så det blir en hel del plugg inför det - förhoppningsvis. Har även 2 redovisningar i svenskan imorgon & lite historia som måste arbetas med.

Visst kan man se detta som en negativ sak ? Att skolan tar upp så mycket & jag hinner inte med något annat typ, eller ?
Tänker du 'nej' så ljuger du ju - klart man kan se det negativt men det är ju så onödigt.
Ett tag - när det kändes som om det inte fanns ett slut på pluggandet - så tänkte jag bara negativt. Suck, suck, suck stod liksom skrivet i mina tankar. & jag hatar skolan i princip.
Efter några veckor hörde jag verkligen de negativa tankarna som om jag skrikit ut dem  & jag nästan skrattade åt mig själv. Det är ju pinsamt att tänka så negativt ! Och tro mig, jag är verkligen inte den enda . Dag ut & dag in hör jag andra som klagar över plugget, vädret, lärare som vägrar ställa in prov, maten, människors kläder, attityder, ångest hit, ångest dit osv osv. Finns det ingen gräns för hur mycket vi orkar klaga ?
Jag menar, jag är seriös när jag säger att det faktiskt finns de som har det värre än oss. Som de som mister någon som de älskar eller som ligger dödssjuk. OCH VI KLAGAR ÖVER VÄDRET?!
Ge er.

Vi måste börja tänka positivt. Typ väldigt nu.
Gör så att ni iallafall tänker ut - låt oss säga 3 - saker varje dag som är positivt. Det kan vara allt från att faktiskt hinna med bussen (även om ni fick springa), tog er tid att lyssna på läraren under lektionen eftersom han eller hon uppenbarligen är intresserad av det han/hon försöker lära ut, eller att det blir mer plugg gjort när det är dåligt väder ute. Bara små saker. Små saker blir något stort, och ni vet väl vad de säger ?
"Många bäcker små gör en stor å"

Upp med hakan - det finns alltid något som skulle kunna vara värre!

Puss !
Allmänt // 1 kommentarer




HappyBirthday Me;

Publicerat 2009-04-26 14:58:34
Jag är helt slut!
Egentligen borde jag väl inte vara det eftersom vi tog det väldigt lugnt igår & jag kom inte hem jätte sent - men eftersom gårdagen bestod av vår-rensning, förberedande & middag så tog det ju klart på krafterna.
Men sånt går över - jag börjar redan känna mig piggare !

Mamma står här i köket & förbereder en massa god mat & tårta eftersom det är ... *trumvirvel* MIN FÖDELSEDAG!
Stängde av min mobil igår kväll när jag kom hem så när jag satte på den imorse så ramlade det in tonvis med grattis meddelanden - jag fattar inte hur människor kan ha ett sånt minne !
Jag brukar komma på senare på kvällen om någon fyller år men andra verkar ha ett alarm i minnet. Men sånt är kul ! Tack till alla <3

Sjukaste presenten fick jag ändå igår; en mans deodorant. Vet ni varför ? Jo, för att jag alltid klagar på hur illa män kan lukta & att dom borde vara mer som oss tjejer när det kommer till hygien. Jag har nog aldrig skrattat så mycket, det måste ha varit det sjukaste jag fått någonsin HAHA !

Nu klagar mamma på att jag borde hjälpa till & vara social med min gamle mormor.

Ha en bra dag !

Puss !


Allmänt // 1 kommentarer




utgång;

Publicerat 2009-04-25 18:10:56
Nu drar jag!  
Puss !
Allmänt // 2 kommentarer




Ikväll är det dags;

Publicerat 2009-04-25 15:40:28
Ikväll blir jag stora tjejen ju - hela 19 år !
Nästa vecka går jag väl i pension , tiden går fruktansvärt fort !
Tänk när man gick & la sig på kvällen men låg vaken i flera timmar för att man tyckte det var så spännande att fylla år & få presenter ... tider !

Ikväll har vi iallafall planerat en ute kväll med middag & party ! Är så sjukt partysugen nu & går och dansar runt i lägenheten till allt som spelas på radion .
Kvällen börjar på en populär restaurang inne i centrala Göteborg där vi har bokat bord för 12 & sen drar vi vidare mot något grymt dansställe & spenderar resten av kvällen där. Låter underbart ! Ikväll ska vi ha kul !

Nu måste jag kila in i duschen & sen fixa iordning mig från topp till tå !
Kanske hinner slänge upp en bild på kvällens 'outfit' innan jag får skjuts in till the City. Eller vad säger ni ?

Ha en underbar kväll annars - vi kanske ses ute ?

Puss !


Allmänt // 0 kommentarer




99% Make Up Store;

Publicerat 2009-04-24 22:28:50
God kväll allihopa !

Nu börjar tröttheten kännas rejält om jag ska vara ärlig. Var uppe klockan 6 imorse & fick bara sovit 4-5 timmar plus att jag har varit igång hela dagen. Kom till skolan vid 8 - då visade det sig att vi inte hade någon engelska - sen var jag där till 10 över 1. Efter det så var det dags för shopping !
Glöm diamanter - affärer är en tjejs bästa vän(ner).
Det kändes bara som jag behövde en helt ny sminkväska & eftersom lönen kom idag så passade jag på att köpa en himla massa smink från Channel & MakeUpStore. Skönt ! Nytt rouge, puder, 1 ögonskugga, 1 glitterögonskugga-isch, 2 nya sminkborstar, ett läppstiftsläppglans & sen fick jag en sminkväska, ansiktsmask & världens godaste strawberry body butter på köpet . Underbart !
Kalaset gick på ca 1500 kr - men man måste unna sig lite ibland tycker jag. Plus att det är en födelsedagspresent till mig själv - bra anledning till att inte ha skuldkänslor för att inte ha skänkt pengarna till fattiga barn eller så ...

Imorgon blir det partyyyy ! Ska bli grymt kul att komma ut & äta med alla vännerna för en gång skull - att alla är tillsammans , det händer inte varje dag.
Efter middagen blir det väl en himla massa snack & sen drar vi ut & dansar lite ! Längtar om bara den - vissa har man ju inte träffat på år & dar' !

Men innan det så kommer natten & jag ska förbereda mig för sängen. Skönhetssömnen är viktig !

God natt på er !

Puss !


nu kom ju självklart inte allt med på bildeftersom lite blev köpt efter andra rundan på stan, men det som saknas är alltså läppglanset, glittret och make-up vattnet somfår det på plats ...

Allmänt // 0 kommentarer




ModelHouse Göteborg;

Publicerat 2009-04-24 00:51:47
Oj, nu är klockan riktigt mycket men ska jag vara ärlig så kom jag inte hem förräns nu ... !

Idag var det beachvolleyturnering - vi förlorade 1 match & kom därför till B-slutspel - där vi vann resten. Vi spelade faktiskt riktigt bra !
Efter turneringen så stack jag & Ina till ModelHouse inne vid Domkyrkan för att bli sminkade & fotograferade- något av det roligaste jag gjort !
Vi hade sjukt kul & många av bilderna blev bra. Sammanlagt betalade vi 3000 kr - alltså 1500 var - vilket är enligt mig ganska rimligt pris för så många bilder.
Något att tipsa om kan jag ju säga !

Jag är verkligen ledsen, men jag orkar inte blogga mer . Jag måste verkligen sova nu.
Lovar att skriva lite mer imorgon !

TACK FÖR EN UNDERBAR DAG INA !

Puss !


(Obs ! Ingen av bilderna som kommer upp är retuscherade!)

Allmänt // 2 kommentarer




Beachvolley DM;

Publicerat 2009-04-23 06:57:45
God morgon !

Kvart över 11 kom jag i säng igår kväll efter att ha suttit upp & pluggat sen 6 - ändå hann jag bara med 3 uppsatser men det är en bra bit på vägen ! En av dem råkade jag glömma av att spara eller något eftersom den var upphämtad från min mail - så den försvann ju där vid 10 när jag trodde att jag var klar. Det var absolut det värsta som kunde hända !
Men nu är det klart iallafall .

Vet ni vad det är dags för idag? BEACHVOLLEY DM ! Gymnasiet spelar idag medans högstadiet  hade sin chans igår.
Det ska bli sjukt kul! Vi var rätt duktiga sist  & då spelade ingen av oss - nu är vi änd 3 av 4 i mitt lag som spelar i år. Grymt skoj !

Ska sticka om en halvtimme så jag måste skynda på !

Ha en bra dag !


(Har inte många bilder på min bärbara, så här kommer en bild från Rhodos i somras! Underbara resa!)

Allmänt // 0 kommentarer




Gör vad du vill;

Publicerat 2009-04-22 18:35:31
Hej !

Idag blev det en ganska sen bloggning, men det blir bara så ibland. Har helt enkelt inte hunnit.
Nu borde jag sätta mig ner & plugga men jag har så mycket att göra att jag helt enkelt inte vet vart jag ska börja. Fruktansvärt.

Jag satt & tänkte lite på bussen idag - inte för att jag inte brukar det men jag tänkte för en gång skull berätta om vad.
Man brukar ju säga att mindre begåvade barn typ väljer fordon eller el på gymnasiet & att dom lite smartare  väljer typ natur. Känner ni igen det?
Jag går ju samhäll-ekonomi - vad blir det? Något mittemellan då eller? Fast ekonomi räknas väl som ganska bra va?
Hursomhelst, om vi säger att jag verkligen älskar bilar & traktorer (nu skrattar Sandra - det svär jag på - ganska internt) & jag skulle kunna göra vad som helst för att få gå fordon, men min familj skäms för att jag skulle välja en så korkad linje eftersom jag är smartare än så, så istället väljer jag natur - bara för utsidans skull. För att jag ska kunna operera människor i framtiden eller whatever.
Men då har ju min dröm gått i krash, eller hur ? För att jag valde något som ser bättre ut men som jag verkligen inte tycker om.
Samma sak blir det ju om man hör att någon går natur - visst ser man annorlunda på denna eleven då ? Inte annorlunda kanske, men som ett riktigt smart-ass ?
Och visst borde inte det vara så att man blir olika behandlad pga. vilken linje man väljer , eller att man kommer få svårare att kanske få ett lite bättre & mer välbetalt jobb, eller ?

Nej, välj det ni tycker är kul är mitt förslag. Man orkar ju inte lida genom livet precis - och sen önska att man gjort något annat.

Tillbaka till plugget !

Allmänt // 2 kommentarer




Besök på Göteborgs Kexfabrik;

Publicerat 2009-04-20 18:27:57
Hej !

Just nu gör jag ju ändå allt för att inte behöva plugga så ett inlägg sitter väl inte fel?

Idag var vi på studiebesök på Göteborgs Kexfabrik i Kungälv. Det var faktiskt lite halvmysigt att gå omkring där & titta när kakorna tillverkades. Mysigt kanske är fel ord, men det kändes som om man reste tillbaka lite i tiden. Idag går ju i princip all tillverkning till med hjälp av robotar att vi snart inte behöver några anställda på mitt kära Hemköp, men där satt några tanter så fint & plockade ner kexen i sina paket. Vita rockar & mössor gjorde ju bara känslan starkare.

Jag trodde att jag skulle skratta ihjäl mig ett tag när dom kommer fram tills oss och sträcker fram blå plastöverdrag till skorna, handskar för oss med lösnaglar eller nagellack, rockar & sen en vit mössa som toppen över i:t. Vi var nog sexigast i hela Göteborg just då skulle jag tippa på !

Nej, vet ni vad toppen över i:t var förresten ? Vi fick med oss en hel kartong med kakor ! Inte att dela på utan typ 8 paket till var och en ! Gud, så gott !

Någon som är sugen?


(Mitt besök slutade med att ...)

(...vi fick en mycket spännande låda ....)


(...FYLLD MED KAKOR!!!!)




Eftersom jag hoppade lunchen idag & istället åt kakor så tänkte jag laga något nyttigare till middag. Sallad & Kyckling i världens godaste sås ! Á la moi!
Nu måste jag verkligen få lite plugg gjort ! Ha en bra kväll !



PUSS !

Allmänt // 1 kommentarer




Thank God it's sunday;

Publicerat 2009-04-19 08:18:58
God mooooooooorgon !

Jag fattar inte, jag kom hem vid halv 2 & var varken trött då - eller nu. Jag vaknar kvart  8 av mig själv ! Det är ju nätt & jämt 6 timmars sömn.
Kunda inte somnaom heller så här ligger jag & kollar på Degrassi.

Hade en jätte trevlig hundvaktskväll igår tillsammans med Robin & hundarna var verkligen ur mysiga ! Hans mormor hade en fågel också som gärna hade kapat mitt finger om jag hållit det kvar inne i buren & sen en katt som kom in och ut själv genom att hoppa upp på handtaget - det var lite läskigt att höra dörren öppnas innan vi förstod vad det var dock. Trevlig kväll som sagt !

Nu börjar familjen vakna till här hemma så nu går jag upp & käkar lite frukost innan jag drar till min sista dag på jobbet för den här veckan - skönt !

Ha en bra dag !

Puss !


(Hahahaha, oj vilka gamla bilder man kan hitta ! Sitter på en av dom bärbara nu så man kanske ska ta sig en titt ? Bilden ovan är från Sandras 18-årsdag när vi var på väg från Allan till Göteborg . Minnen!)


Allmänt // 0 kommentarer




Jag älskar havet;

Publicerat 2009-04-17 11:18:14







Ser det inte härligt ut?



Nu ska jag göra mig iordning & sen sticka till jobbet.

Ha en underbar dag !

Puss !


Allmänt // 2 kommentarer




Torsdag 090416;

Publicerat 2009-04-16 20:41:57
Jag är helt slut. Min mage värker från all träningen medans benen skakar av all mjölksyra. Hur underbart är inte det? Då känns det ju att man har kämpat ! Det var bara jag & Marigona på träningen idag så det blev lite privatlektion av det hela. Vi hade jätte kul & tränade på allt som behövdes i stort sett.

Resten av dagen har varit helt underbar - kom i och för sig till skolan imorse & hade matte med min spanska lärare ... Han är i grund & botten från Bolivia så hans svenska är ju inte på topp kan jag ju lova. & han är grym på att skriva av från boken. Känns lite värdelöst att ha lektion med honom faktiskt. Men men, så är det ibland.
Sen hade jag inte fler lektioner under dagen eftersom min engelska & företagsekonomi lärare hade fotbollsturnering med några från skolan. En heldag i solen med andra ord !

Nu måste jag dyka ner i mina böcker & sätta igång med uppsatserna . Känns som om det behövs.
Någon som har samma öde som mig - det där med pluggandet ?

God natt på er ! <3


Allmänt // 1 kommentarer




Yesterdays & Todays;

Publicerat 2009-04-16 07:50:55
God morgon !

Det är sol idag igen ! Åh, så härligt !
Hälften av mina lektioner är inställda idag så jag har en mattelektion nu på morgonen & en tyska lektion senare i eftermiddag - men då kan man ju sitta ute istället de andra timmarna. & tjöta som vi säger här nere i Götet.

Middagen igår var helt okej faktiskt, vi hade riktigt skoj & mina oupptäckta släktingar var trevliga.
Vem säger att släktmiddagar behöver vara tråkiga ?

Innan jag sticker så slänger jag upp en gruppbild (förutom på mig som tog kortet - ibland har man tur!) & en bild på en lite somrigare outfit idag - tagna med en mobilkamera men det får duga :)

Ha en underbar dag i solen !
Puss !



Allmänt // 0 kommentarer




Min Balklänning;

Publicerat 2009-04-15 17:54:16
Vet ni vad som kom hem till mig idag? Min balklänning!
Äntligen - det har tagit alldeles för lång tid & jag som inte har något tålamod har det kliat i fingrarna på.
Den är iallafall jätte fin ! Tänkte visa upp den här först, men bestämde mig för att låta er se bilder senare - det får vara någon typ av överraskning ! Färgen är perfekt & jag kunde inte vara mer nöjd. Love it !

Nu ska jag iväg på tebjudning hos mormor - ska tydligen upptäcka nya släktingar .... Så det ska väl bli.. intressant ?
På med leendet så drar vi !

Ha en bra eftermiddag!

Puss !
Allmänt // 0 kommentarer




Tillbaka på Beachen;

Publicerat 2009-04-14 20:10:09

Hej !

Jag är helt slut! Första träningen efter en veckas uppehåll & tränaren kör så klart på som bara den ! Men det är kul ändå.
Ymyr, Marigona's pojkvän från en annan del av världen (jag kommer aldrig ihåg vilken...), var med idag också. Han var hur snäll, rolig, störd, gay & verkade underbar ! Hon förtjänar every piece.

Vad mer ... ? Jo, skolan började ju. Woho. Kan ju inte bli roligare nästan, men jag försöker att ta vara på varje skoldag eftersom jag snart inte behöver gå dit mer & då kanske man ångrar sig.
Denna veckan ser ut så här;

Arbete: Fredag-Söndag består av jobb, om jag inte skaffar mig planer på kvällarna. Har fått ett långt pass på fredag men det är bara att bita ihop ! När lönen kommer blir det ju kul & jag orkar inte gå runt & klaga på att det hade kunnat vara bättre. Nu är det som det är & det känns skönt att tjäna lite egna pengar också.
Skola: 3 uppsatser ska vara inlämnade imorgon, eller inatt, så nu blir det mycket plugg ikväll. Har börjat på 1 så jag har en del kvar - som tur är ska dom inte vara speciellt långa!
Vänner/Familj/Fritid: Träning som vanligt på torsdag kväll, resten av veckan kommer att bestå av vänner & familj. Känns som om man blir mer & mer fast i skolarbeten hela tiden - men nu börjar det ju som tur är kanske släppa lite grann ...
Kanske en danskväll på torsdag, eller vad sa du Ina?

Lovet gick alldeles för snabbt. Han inte ens med hälften av vad jag skulle & nya planer dök upp.
Jag säger ju det: man ska inte planera - ta dagen som den kommer !

Nu måste jag begrava mig i läxor. Vi hörs kanske senare !

Puss !


(vem saknar hösten räcker upp en hand ? kanske tid för sommar nu, eller vad säger ni?)

Allmänt // 1 kommentarer




Jag vann!;

Publicerat 2009-04-13 21:01:28
Jag kan ju, med mycket stolthet, meddela att jag vann över MästerBagarn' Robin - inte ens hans mamma trodde att jag hade en chans !
Tilläggas kan ju att vi gick efter hans recept - men jag vann ändå ! Stolt som bara den faktiskt. Trodde jag inte.
Tack för en god match Robin ;) haha!
Sen kollade vi James Bond (eftersom jag pinsamt nog aldrig sett en Bond film.........) & hade det trevligt . Satt & pratade om en hel del sjuka saker som hänt oss genom åren & om Hans. Världens bästa karlakarl.

Nu ska jag få lite plugg gjort & sen drar jag mig mot sängen !

God natt & ha en bra sista lov dag !

Puss !





Allmänt // 0 kommentarer




Måndag 090413;

Publicerat 2009-04-13 10:08:20
Go' Mörra ! som dom så fint säger i Allan (=alingås that is!)

Haft en bra helg ? Min har varit lite halv lat men det är mycket plugg som har behövt göras. Nu börjar ju en ny skolvecka med nya tag !

Som avslutning på lovet så ska jag ha kladdkake-competition med Robin som anser sig vara världsbäst på kladdkakor, så vi får väl se hur det slutar !
Sen ska jag förmodligen in till stan & käka middag med Ina & gå på bio - en typisk mys tjej kväll !

Denna kommande vecka kommer innehålla en hel del plugg & jobb så det blir inte mycket fritid över. Imorgon väntar 3 prov - matte, tyska & spanska - 3 inlämningar i Företagsekonomi ska vara inlämnade på onsdag & sen jobbar jag fredag, lördag & söndag.
Man får ta vara på dom få lediga dagar man har !

Nu ska jag ut & ta en spring runda innan jag trycker i mig massa onyttigt !
Ha en toppen dag !


(maskerad bild för 1½ år sen)

Allmänt // 1 kommentarer




This is the life;

Publicerat 2009-04-12 15:09:21

Hur många är bakis idag räcker upp en hand !

Kan tänka mig att det är en del alltså. Just därför står söndagen idag still som vanligt. Har konstigt nog fått lite plugg gjort så nu ska jag bara planera resten av dagen. Bio står som en hög prioritet, det är så många filmer jag vill se !
Någon som är på?

Ha en bra dag !
Puss !


(good times.)

Allmänt // 2 kommentarer




Till alla som jobbar;

Publicerat 2009-04-11 10:29:40
Nu ska jag kila iväg till jobbet om en stund - vaknade verkligen på rätt sida idag (utan ironi!) och även om jag behöver sitta inne till klockan 5 & solen skiner ute så är det inga problem! Dessutom jobbar jag med Emelie - vi kommer ha så mycket kul !

Så till alla er som känner att dagen suger för att ni behöver jobba; ni kommer fortfarande jobba eller hur ? Det är inte så att ni kan ändra det nu så här sent. Sluta klaga & ha lite kul istället !

Glad Påsk allihopa !



Ps. Sillen står bara på bordet för att 1% av Sveriges befolkning gillar det - man behöver alltså inte äta någonting. Inte ens för att vara snäll mot mormor, för sanningen är den - att hon gillar det inte heller.

Puss !
Allmänt // 0 kommentarer




Varför Sverige Mamma;

Publicerat 2009-04-10 20:00:56
Hej !

Oj, oj, oj vilken härlig dag det har varit ! Jag har varit ute hela dagen & solen har bara fått våldta mig med sin värme. Skämtåsido - men härligt har det utan tvekan varit ! Hoppas nu att värmen håller i sig.

På tal om det där med värme då - sol eller snö, kallt eller varmt och så vidare. Vilket föredrar man egentligen ? Visst, när det är så där fruktansvärt varmt så önskar man ju att det hade funnits en isvak i närhete, men när man tänker efter så är det ju värmen som är bäst på alla möjliga sätt. Man mår så mycket bättre då !
Nu är det så att ungefär halva jorden är väl typ varm året om i stort sett, sen finns det polerna där ni hittar is & snö och sist men inte minst de länderna mitt emellan. Som Sverige.
Lilla ynkliga, bisarra & trååååkiga Sverige. Varför bor man här ? Vi klagar ju alltid på vädret. Är det inte stekande hetta (om man nu kan få det häromkring?) så är det alltid för blåsigt, regnigt, kallt eller något annat. Jaha, tillbaka till min fråga; varför ägnar man en enda sekund åt att bo här då? Det finns ju mycket härligare länder att flytta till, men nej - Sverige är ju så bra , eller ? Det får man alltid höra. Bra med vård, skola & annan skit som man kanske får betala en mindre summa för utomlands.
Men är det inte värt den summan om man får slippa det här tråkiga landet för ett tag ? Där alla går runt sura & som knappt vågar hälsa på varandra när man trallar förbi. Fega Svennar!

Nu tar man studenten till sommaren, kanske är det dags att bege sig utåt då ?

Bara tankar & slut på klagandet för idag. Puss !
Allmänt // 0 kommentarer




Hårmodell;

Publicerat 2009-04-07 15:42:42
Ja ni, idag är det verkligen en sån där lazy-ass dag. Jag hade verkligen velat ha den här dagen så schleten som den varit hitills - utan smink & mjukis kläder, men icke - idag är det annat planerat.

Imorse vaknade jag upp hos Sandra i Alingsås - åkte till henne igår kväll & förutom att äta glass & dricka smoothies så fick jag även träffa hennes nya mään Jonas. En trevlig kille måste jag ju säga & lika knäpp som Sandra själv. Sånt tycker vi om.
Idag vaknade vi hursomhelst vid 9 - då åt vi frukost & tog oss en riktigt lång, härlig promenad. När vi kom tillbaka satte vi oss ner med Sandra's geografi kurs så att hon fick gjort lite innan hon åker till sälen på torsdag. Stackare säger jag bara - det är inga lätta uppgifter hon har fått ! 

Nu är jag hemma iallafall och nästa sak på dagens lista står hårmodell! Min frisör smsade mig & frågade om jag hade lust att få håret fixat - enda kravet var att hon skulle få göra vad hon vill i stort sett.
Men va tusan, lite chansningar får man väl ta ! Så länge det inte blir kortkortkortkortkortkortkortkort så är jag nöjd !
Jag ska vara på salongen kl 19.00 när dom stänger, så får vi väl se vad hon har i åtanke ...
Färgning & klippning väntar - bilder kommer upp senare !

Puss !
Allmänt // 0 kommentarer




HandbollsDagen;

Publicerat 2009-04-05 16:52:32
Hej allihopa !

Konstigt nog hann jag inte blogga imorse - jag som gick runt & tycktes bara sega mig fram här hemma.
Kvart över 1 åkte jag till Partille för att kolla när Louise spelade match - de förlorade tyvärr med 1 mål, men det var kanske på tiden. De har verkligen blivit skit duktiga !

Nu när jag kom hem så var det dags att hitta på något vettigt, så vet ni vad jag bestämde mig för att göra ?
Sätta mig på balkongen och bara låta tiden gå. Det är så det ska vara en sommardag !

Får se vad kvällen har att bjuda på - mer bloggning senare !

Pussssssss!
Allmänt // 0 kommentarer




Hemma bäst;

Publicerat 2009-04-04 21:44:39
Åh, va skönt det är att komma hem när man jobbat hela dagen - och sen ha middagen stående på bordet . Man blir ju bra bortskämd av mamma ibland ...

Dagen har gått jätte segt & sista halv timmen var olidlig.
Robin & hans kompis (som vann tennisen kan ju tilläggas !) kom in i eftermiddags - det var väl typ höjdpunkten på dagen. Sen hände det ingenting mer.

Nu ska jag lägga mig i sängen & bara vara slappast av all !
Är ju ledig imorgon så jag får se vad jag ska hitta på. Förslag?

God natt på er !

Peace !
Allmänt // 0 kommentarer




Smile;

Publicerat 2009-04-04 12:20:54
God morgon !

Efter att ha gått och lagt sig vid 1-halv 2 inatt så vaknade jag upp kvart över 9 och var, konstigt nog, väldigt pigg !
Inte nog med det, solen sken ute och jag fick se några barn leka i t-shirt på lekplatsen nedanför.
Tog en promenad ner till havet och satte mig på bryggan ett tag - så otroligt skönt när ingen är där utan man hör bara fåglar och vattnet i stort sett.  Flyttar jag utomlands så är det en självklart sak jag kommer sakna ..

Vi var ute & åt på PastaHouse (tror det stavades så iallafall, så eller Pastahaus... hursomhelst) - verkligen ur gott !
Det blev mycket prat om mormor, Hans, pedofiler & ticks - en udda blandning måste jag säga, men jätte roligt !
Tack för en mysig kväll !

Nu ska jag dra på mig arbetskläderna & försöka få i mig lite mat innan jag går till jobbet. Jag är nog den miljövänligaste som finns ..

Ha en underbar dag i solen, Göteborg !

Vi hörs senare!

Peeeace !


(hit vill jag. Någon som är på?)
bild lånad från thailandbilder.com

Allmänt // 2 kommentarer




Mitt Sista Lov;

Publicerat 2009-04-03 08:45:27
Godmorgon allihopa!

Sovit gott? Jag har drömt en massa knepiga drömmar, men till slut vaknade jag - 1 timme innan klockan skulle ringa och då kunde jag inte heller somna om .. Knepigt.

Vet ni vad jag kom på nyss ? Jag har inte tänkt på det innan, men detta är faktiskt mitt sista lov som kommer nästa vecka. Ja, i gymnasiet alltså. Det känns så himla skumt. Inga mer sommarlov, vinterlov, höstlov, sportlov eller påsklov. Det är ju inte riktigt samma sak när man börjar läsa vidare sen .. Jag kommer sakna det. Visserligen har jag ju mer än sommarlov denna sommaren då - även om jag ska försöka jobba en del - men det är ju inget direkt lov.
Oj, vad man kan grubbla öve saker ibland . Ibland vill jag inte ta studenten utan bara stanna upp lite. Det går ju bra har jag hört ...

Idag, idag . Ja, vi har poängjaktsdag i skolan vilket betyder att man får komma dit & plugga ikapp sina ämnen - det känns inte riktigt nödvändigt så min tanke är väl att stanna hemma & se hur mycket jag kan få skrivit på mina 3 uppsatser som jag har kvar. Det brukar gå fort.
Sen ska jag jobba mellan 16-20 & efter det får vi helt enkelt se.

Vad ska ni göra? Några tips till mig med torka ? :)
Ha en bra dag!

Puss !
Allmänt // 1 kommentarer




Torsdag 090402;

Publicerat 2009-04-02 07:30:48
God morgon!

Jag tror nog att detta kommer vara den värsta dagen i mitt liv, jag har världens jobbigaste sak framför mig - men det blir nog bra .

Som grädden på moset så vaknade jag av våra underbara byggarbetare utanför som tycker att det är helt okej att börja bygga, riva & banka klockan kvart i 6 på morgonen !
Har såna inget vett i huvudet eller?!

Igår var det första april också - Carlos tyckte det var skit kul att skämta om att han skulle sluta jobbet (som han snackat om tidigare) så när han drog sitt så kallade 'skämt' så funderade jag allvarligt på om jag skulle gå över till affären bara för att kunna slå till honom & sen gå hem igen...

Läste ut Twilight numbero 3 igår ! Jag vill inte börja på 4an för när jag inser att det är den sista boken kommer jag ju bli deprimerad.
Nu är iallafall Bella & Edward förlovade och ska gifta sig (förhoppningsvis!) i bok 4. Hon är inte vampyr ännu, men har däremot fått en crush på Jacob som också blivit varulv.
Oj, sa jag för mycket ? Opsi. Nu vet ni iallafall!

Ha en toppen dag - jag ska verkligen anstränga mig för att ha desamma !

Puss !


(idioter...... låter ju som ett 3e världskrig...)

Allmänt // 1 kommentarer




Twilight New Moon Trailern;

Publicerat 2009-04-01 17:57:44

Titta vad jag hittade alla Twilight-fans; trailern till New Moon som kommer på bio i November!
Titta och njut - det kommer bli ännu en grym film!

Puss !


Allmänt // 1 kommentarer