Underbara Ni ,.

Publicerat 2011-09-29 21:30:55
Nu ikväll har jag valt att låsa in mig lite. Förlåt för det, men ibland behövs det :) Vi hörs imorgon istället, okej ? :) Jobb väntar 6.30 imorgon bitti - & sängen står redo nu. God natt & sov gott !
Allmänt // 1 kommentarer




Att Äta Med En Full Mage ,.

Publicerat 2011-09-28 16:48:30
Efter den stora frukosten imorse var det nu dags för lunch. Kände att jag var tvungen att äta något innan jag åker till jobbet - men jag var fortfarande super mätt & fick trycka i mig mat. Konstigt - jag som alltid är hungrig, haha !

Imorse ringde klockan 5:45 & upp steg jag. En nektarin & en kopp grönt te blev för-frukosten & sen åkte jag in för att köra ett mage-rumpa-lår-pass & sen en härlig promenad innan frukost. När klockan var strax innan 12 åkte jag till bilskolan & pluggade lite. 2 var jag hemma.

Men dagen är långt ifrån slut än - jobba måste man ju också ! Så dit ska jag nu :) Jobb i 4 timmar för att sen kunna åka hem & slänga mig i sängen. DOCK känns det som om jag har haft 3 dagar i 1 idag - att gå upp tidigt ger mycket !

Ha en skön eftermiddag :)

Allmänt // 4 kommentarer




Åh, vilken bra dag! Klockan är strax efter...

Publicerat 2011-09-28 10:18:36

img_4655 (MMS)

Åh, vilken bra dag! Klockan är strax efter 10, jag har tränat och avnjutit en god frukost i stan med min bok. Det är härligt att unna sig när man är ledig :)


Allmänt // 3 kommentarer




Jag ÄLSKAR att vara utan internet. Ni med ...

Publicerat 2011-09-27 20:59:42

img_1701 (MMS)

Jag ÄLSKAR att vara utan internet. Ni med 3 vet jag menar - de verkar ha gått på semester i 2 dagar nu för ingenting händer! Imorgon är det comhem installation här så jag 'får' inte vara hemma. Frukost, lunch, träning och plugg i stan väntar! God natt :)


Allmänt // 0 kommentarer




Snabba Dagen ,.

Publicerat 2011-09-26 08:40:25
Den här dagen kommer gå fort - jag känner det redan nu. Natten gick fort, promenaden gick fort, äggen kokade snabbare än vanligt & snart måste jag iväg till det ovanligt snabba bussen.
Idag väntar jobb-möte-jobb-träning-teoriplugg & en bra mat-dag. Hela helgen har bestått av för mycket glass, choklad & socker & nu säger kroppen att det är dags att vända på denna lyx :) Det kommer ju fler helger !
Dagen började med fiberhavregrynsgröt med ½ rivet äpple, ½ skivan nektarin & 1 ägg. Till lunch blir det rester från igår; chili con carne. Ikväll känner jag för laxsallad så vi får se hur den slutar :)
Buss, buss, buss ! Ha en bra dag !
Härliga morgon !

Gröt ! Har ni inte testat med rivet äpple ovanpå så måste ni prova ! Lova !

Allmänt // 1 kommentarer




Mycket Mat - MatDag ,.

Publicerat 2011-09-25 18:51:07
Här har ni alla mat-tokiga ! 4 matinspirations bilder från dagen idag - allt som saknas är frukosten - men visst har ni sett gröt förut ? Tänk er det med en riven nektarin på - mumma !
Efter en härlig runda på stan i 4½ timme med syster så ska jag nu sätta mig med lite teori & ha en skön & lugn söndagskväll. Bio stod på schemat först, men sen insåg vi att det finns fler dagar till det också :)
Lasagne ..
GI-sallad - vems var vems tro ? ;)
Snabba middagen; köttfärs, krossade tomater, vitlök, lök, kryddor, majs, kryddkorv & bönor - voila ! Chili con carne, typ :) Otroligt gott med en klick kesella & ostknäckemackor on the side :)
Hur kunde Gud ha låtit mig missa dessa så länge ? Upptäckta i våras & nu köper jag upp varje dadel-disk jag ser.

Kost // 0 kommentarer




Ola Lauritzon & Ulrika Davidsson ,.

Publicerat 2011-09-25 12:01:08
Snart ska jag & syster ge oss in till stan & in i löne-ruschen ! Men är man tjej så är man & måste man shoppa så måste man, haha :)

Bokmässan igår var jätte mysig ! Mysig kanske är fel ord, men jag som aldrig varit på bokmässan förut trodde inte att det skulle vara SÅ MYCKET FOLK ! Det är en härlig stämning & en himla massa montrar - jätte härligt ! 3 böcker fick jag med mg hem + 1 bok som var signerad av Ola Lauritzon & Ulrika Davidsson - det är lite roligt att ha här hemma i köket :)

Som sagt - shopping står på dagslistan & sen ikväll funderar jag på att göra någon härlig gryta. Det ÄR ju trots allt höst nu :) Något mustigt recept på lut kanske ?

Ha en skön söndag - & tänk på att söndagar inte är tråkigt - det blir vad man gör det till !


Allmänt // 0 kommentarer




Lördagskväll Igen ,.

Publicerat 2011-09-24 18:30:04
Nu är jag hemma igen ! Robin har åkt iväg på hockey-kväll med grabbarna så det blir lyxkväll med mig själv & ett hoppfullt besök av syster. Äppelpaj står & gräddar i ugnen & med det får jag återkomma senare. Nu ska här njutas - men jag lovar att visa mina inköp från bokmässan sen :) Ha en gryyyyyyymt skön lördagskväll era spellivinkar !
Allmänt // 0 kommentarer




Live från bokmässan! Ser ni vilka det är?

Publicerat 2011-09-24 16:52:48

img_3610 (MMS)

Live från bokmässan! Ser ni vilka det är?


Allmänt // 0 kommentarer




Hur Många Gillar Spotify ?

Publicerat 2011-09-24 06:19:21
God morgon på er !

Vad är inte bättre att börja en lördag med än MUSIK ?
Därför har jag ett erbjudande till er; någon som hört talas om Digster ? Det är precis som Spotify, men mycket bättre :) Du skriver in låtar du gillar & lyssnar på & får fram låtar efter din egen smak, samtidigt som du kan spara dina musiklistor, betygsätta & allt annat skojj :)

Eftersom ni är så gulliga & läser min blogg så bjuder jag tillsammans med Digster på 6 gratis månader för att ni ska få testa på något bra ! Hur låter det ?

Så här gör ni:

1) Gå in på DIGSTER & registrera er.
2) Som KOD använder ni "buzzador".
3) Tuta & kör ! Ni är klara !

Hur snäll är inte jag ? :) Ha en skön dag allihopa ! Let me know how it works out ! Play it loud !


Allmänt // 0 kommentarer




Bokmässan Med Räkor ,.

Publicerat 2011-09-23 09:12:43
God morgon !

Idag har det varit hit & dit med just det där goda med den här morgonen, men det börjar arta sig. Jag känner att jag måste iväg & träna, rensa tankarna, ge benen vad de tål & bara få en liten jag-stund i stan. Sätta mig på ett fik, läsa & bara vara tills jag börjar jobba vid 2. Skönt !

Löning idag hörrni & i helgen kanske det blir ett & annat besök till bokmässan ? Det är lite roligt att titta på alla författare/kändisar som kommer dit. Jag vet att Guillou (surprise!), Pernilla Wahlgren & Dolph Lundgren kommer dit för att signera. Sistnämnda får jag nog gå & dreggla själv över - Robin får väl stanna hos Pernilla :)

Nu får jag nog packa väskan & ge mig av ! Ha en skön dag !

Underbara lunch on the run igår. Har varit sugen på räksallad så otroligt länge & den här satt som handen i handsken - fast i magen :)

Allmänt // 0 kommentarer




Min Högstaste Önskan ,.

Publicerat 2011-09-22 08:46:00
Jag vill så gärna ha en hund. En vit, liten söt hund. Jag lovar att ta hand om den. Fast det sa jag med den första också - & sen bodde jag plötsligt i Australien. Utan hund.
Men nu ska jag stanna här. Nu behöver jag en hund. De timmarna på dagarna som jag kan vara ensam. Robin tjötar om en sköldpadda - men på allvarligaste allvar; hund eller sköldpadda ?
Vi ska ha en hund.

Allmänt // 1 kommentarer




Inte Sommar - Höst ! ,.

Publicerat 2011-09-21 06:28:11
God morgon !

Nu ÄR det höst - jag struntar i om det inte gått under ett visst gradantal på nätterna, att solen lyser ibland & att man inte bytt jacka än - nu får ha vilka ursäkter ni vill för att få ha sommar ett tag till, men NU ÄR DET HÖST.
Klockan är en bit över 6 & det är kolsvart ute. Te't står på bordet & en extra filt runt kroppen verkar som en bra idé.
Under tiden jag kokar mitt ägg passar jag på att skriva något som ska efterlikna ett snabbt litet inlägg :)

Hur har ni haft det ? För min del har det varit mycket jobb det senaste & som sagt går allt i ett, men det är bara bra; det är så tråkigt att sitta & inte ha något att göra !

Idag är det dags för Göteborgs-körning - jag & en annan elev skall alltså sätta skräck i Göteborg tillsammans med våran stackars lärare. 2,5 h är lektionen & det är skönt att ha den gjord så här på morgonen så att resten av dagen är tom sen - bra ! Får se om det ev blir träning - det var snack om kalas också för någon av Robins mycket avlägsna släktingar - det står också på agendan.

Nu kokar ägget snart sönder ! Ha en skön dag & njut av livet :)

Allmänt // 0 kommentarer




Goda , Goda , Kvällsmål ,.

Publicerat 2011-09-20 08:51:45
God morgon !

Varför känns det som att livet går i ett just nu ? Jag har inte bara satt mig ner & andats ut på länge för så fort jag kommer hem så är det iväg till nästa grej - men det är så härligt ! Nu har jag ingenting planerat till helgen (förutom 4 timmars jobb på lördag förmiddagen) & inget ska planeras - än iallafall :) En härlig andas-ut helg ska det bli innan vi sätter igång på måndag igen !

Snart ska jag ta mitt pick & pack & bege mig mot bilskolan för att sen åka hem, äta & packa på 30 minuter & sen bege mig mot jobbet. Planen är att det ska bli spinning ikväll efter jobbet - annars blir det gymmet.

Ikväll efter detta väntar denna goda uppenbarelse & med det säger jag tack & hej - vi hörs senare :)

Hemmagjort valnöts- & aprikosbröd toppat med keso- & avokadoblandning + lite örtsalt on top - mums !

Allmänt // 0 kommentarer




Det Är Skillnaden Som Gör Skillnaden ,.

Publicerat 2011-09-19 08:46:02
Att det kan vara en sån otrolig skillnad när det kommer till konstistensen på havregrynsgröt & fiberhavregrynsgröt - tur att det är den sist nämnda som är godast !

Med frukost i magen & en avbockad morgonpromenad så hade jag nu tänkt bege mig till bilskolan för en lektion. Nu har jag inte kört mer än 1 gång på 2 veckor så vi får väl se hur det går - ni som bor i Kungsbacka kanske ska överväga att stanna hemma nu på förmiddagen ?

Runt 12 är jag hemma igen i 2 timmar innan jag börjar jobba 14:30 - då är det personalmöte & roliga pass som börjar. Klockan 8 slutar jag & då blir det nog lite träning för min del. Körde axlar & rygg igår så det får väl bli mage, bröst & kanske lite ben idag ? Det blir mixat iallafall ! Så vi hörs ikväll tror jag :) Då väntar recept & veckans träning !

Ha en go dag !


Allmänt // 0 kommentarer




Det är med tunga steg jag tar mina ben mot...

Publicerat 2011-09-18 21:08:50

img_5214 (MMS)

Det är med tunga steg jag tar mina ben mot sängen med en underbar bok! Efter en massa gotteätande och brödbakande efter ett härligt gympass så förtjänar jag varenda sekund av den här lugna kvällen :) god natt och sov gott!


Allmänt // 0 kommentarer




Nu Kommer Hösten ,.

Publicerat 2011-09-17 10:19:15
God morgon !

Åh, det är så underbart att ta en höstig morgonpromenad i det här vädret ! Det är lite halvkyligt, men inte kallt & riktigt uppiggande ! Härlig start på dagen !

Idag ska det jobbas mellan 12:30-17:30 - dvs typ ingenting alls :) Gillar mina nya arbetstider & det märks verkligen under helgerna - att få hela lördagskvällen ledig känns underbart !

Vad gör alla denna lördag ?



Middag igår; ben & jerry glass, lite grädde, varma bär & start on top :) Inte mer än hälften gick ner - men det lilla var gott :)

Allmänt // 0 kommentarer




Dagens Blogg-Tips ,.

Publicerat 2011-09-16 07:23:08
Måste passa på att tipsa om en underbart söt blogg som drivs av AliceAugusta. Otroligt fina bilder & inspiration till tusen ! Grym tjej ! Klicka på bilden för att komma till hennes blogg :)



"Jag heter varken Alice eller Augusta, men det gör min dator och min externa hårddisk. Jag heter däremot Josefin, är 23 år gammal och bor, sedan juni i år, tillsammans med min sambo (och man to be) i Helsingborg.

Och vad jag gör? Massor! Men den här bloggen handlar om träning, styrketräning, löpning, matlagning, ekologi, receptexperiment och toppas av ren och skär svettlycka!

Jag svarar på alla kommentarer i kommentarsfältet under respektive inlägg, så saknar ni svar på er fråga - läs där!"


Träning // 1 kommentarer




No Food Diet ,.

Publicerat 2011-09-16 07:19:46
God morgon !

Igår under de sista seten på gymmet så blev jag plötsligt väldigt yr. Sen började jag må illa. Sen tappade jag aptiten. Jag åkte till bilskolan efteråt - köpte med mig en smörgås om ifall att jag skulle bli hungrig. Satt där lite över 2 timmar. Åkte hem. La mig i sängen. Frös. Robin kommer hem. Frågar vad vi ska äta. Mat ? Just det. Jag insåg att jag inte ätit på över 8 timmar (om man inte räknar bort proteindrinken som jag tryckte i mig efter träningspasset). Min kropp var otroligt svag, mådde illa & ryggen gjort ont, ont, ont. Jag tvingade mig själv till att ta lite fil & musli samt den där mackan som fortfarande låg i kylen. Det tog väl någon timme att få i sig det där.

Imorse när jag vaknade så var allting borta. Det enda jag känner av är svagheten i kroppen på grund av näringsbrist. Så nu förstår ni varför det inte blev något skrivande igår - jag kom helt enkelt inte fram till datorn. Usch, det var läskigt. Huvudsaken är att jag mår bättre nu :)

Men hur mycket jag än velat så blir det ingen träning idag. Däremot ska jag till bilskolan här på förmiddagen & senare i eftermiddag kommer Larsson hit & spenderar helgen hos oss. Nu jobbar jag hela helgen, men lite ses vi iallafall :) Han har även uppkörning idag 13:30 så han kommer direkt från den. Spännande !

Nu får jag nog ta tag i mig själv & dra mig mot Kungsbacka. Ha en skön dag !

Allmänt // 0 kommentarer




Roligt hur två små grönsaker kan vara goda...

Publicerat 2011-09-15 12:24:22

img_0660 (MMS)

Roligt hur två små grönsaker kan vara godare än alla stora tillsammans - säsong för ärtor så köp hem och knapra! :) Har precis tränat, träffat Sandra och ska nu åka till bilskolan för lite plugg :) härlig dag! Nu hörs vi när jag kommer hem - får väl köra en sammanfattningsvariant sen antar jag - den hår veckan har det inte funnits mycket tid över .. Ha det gott!


Allmänt // 0 kommentarer




Jag skäms nästan över att säga att jag red...

Publicerat 2011-09-13 05:56:58

img_5854 (MMS)

Jag skäms nästan över att säga att jag redan sitter på bussen.. Men så är det när man ska vara först på plats och börjar 6:30 :) fast hellre det än att stänga - morgonmänniska som jag är! Här i Göteborg har vi storm - det är nästan inte nådigt. Nu blir det jobb fram till klockan 1, träning och sen till bilskolan för lite teori. Detta kommer bli en bra dag :) ha en härlig dag och håll i hatten Göteborg !


Allmänt // 0 kommentarer




Fiskgratäng I Baksätet ,.

Publicerat 2011-09-12 08:30:53
God morgon på er !

Hur härligt är det inte att ta en morgonpromenad i den där lilla småkyliga-värmen - den typiska höstkänslan bara kittlar i kroppen på mig. Händerna drar sig tillbaka in i tröjärmarna & axlarna åker upp en aning. Benen börjar traska på fortare & kroppen hittar värmen & flåset. Underbara känsla !

Tanken var att det även idag skulle bli grötfrukost (ny fetisch) & hur bra var det inte att jag hade sparat på det som blev över igår & satt in i kylen ? Super, tänkte jag ! Då slipper jag ju mecka med kastruller hit & dit nu på morgonen. & jag har ju tekniskt sett ätit kall gröt en gång innan - davosgröten. Det kan ju inte vara mycket skillnad på att ha vatten & fil i. Där blev jag blåst.
Gröten var äcklig, klumpig, kletig & snurrade runt i tallriken som bambi på hal is. Jag är inte den kräsna, men det här gick tyvärr inte ner. Som tur var köpte jag hem en grund-müsli igår som fick ersätta. Detta tillsammans med bär, 1 nektarin, kokosflingor, gojibär & lite äppelmos gjorde susen !

Nu är det dags att dra sig mot jobbet ! Det är jobb 9:30-18:30 som gäller & ett förhoppningsvis bitande pass efteråt. Ha en härlig dag !

Allmänt // 0 kommentarer




Då var det dags - första fotbollsmatchen i...

Publicerat 2011-09-11 18:20:26

img_9722 (MMS)

Då var det dags - första fotbollsmatchen i mitt liv! IFK mot MALMÖ!


Allmänt // 0 kommentarer




Lyxmiddag igår kväll! Haha! Lyxmiddag för ...

Publicerat 2011-09-10 13:35:12

img_9929 (MMS)

Lyxmiddag igår kväll! Haha! Lyxmiddag för mig inkluderar mackor och fil med nötter - får du till en bra blandning så är jag din. Här behövs inga 3-rätters eller hinkar med sötsaker :) Regnet trillar ner här i Göteborg - såna här dagar är det härligt att jobba! Majorna står på schemat - mysig anläggning :) tonfiskröra till lunch och jag är mätt som en plätt!


Allmänt // 0 kommentarer




Efter 7,5 timmar utan mat så räckte inte d...

Publicerat 2011-09-09 11:54:24

img_0249 (MMS)

Efter 7,5 timmar utan mat så räckte inte denna lilla middag - men gott var det! Kesella med banan och lite müsli vid sidan om fick kompensera :)) mums!


Allmänt // 0 kommentarer




FredagsMyset Då ? ,.

Publicerat 2011-09-09 08:56:41
Vilken rolig dag jag hade igår ! Att få sitta ensam i bilen & låta bilen snurra runt, runt & hit & dit var en galen känsla. Först fick jag testa en Toyota som var ganska tråkig, men när jag satte mig i en Volvo C30 så var jag i himlen. Det gick så fort, haha ! Nu förstår jag varför man kan vilja bli rallyförare eller varför killar gillar snabba bilar.
Men fart & sladd är inte bara frid & fröjd - vi fick även se en video där 2 killar kör något för fort på en motorväg, kommer lite för långt ut till vänster på väggrenen & när de ska försöka vrida upp bilen igen så flyger den över hela vägen, voltar & hamnar i diket på andra sidan. Killarna klarade sig - bilen har de satt upp som ett skräckexempel på Stora Holm. Tanken får en ju att rysa. Det var ju meningen med hela dagen & nu kommer jag köra som en kärring ute på vägarna :)

Idag är det jobb igen - 10-17.30 står på schemat & ett eventuellt träningspass efteråt. Vi får se. Jag har av någon konstig anledning otroligt ont i hälarna idag så det kanske blir raka vägen hem till soffan för min del - det hade varit skönt, men det är alltid skönare att lägga sig där efter ett träningspass, varm dusch & myskläder - inte sant ? ;)

Nu ska jag packa väskan, hämta matlådan & sätta mig på bussen. Ikväll ska ni få ett litet 'recept' på något otroligt gott som kan passa bra till fredagsmyset ikväll :) Ha en skön dag !

Allmänt // 0 kommentarer




Här har jag spenderat 4 timmar av min dagb...

Publicerat 2011-09-08 18:00:30

img_8784 (MMS)

Här har jag spenderat 4 timmar av min dagb ser ni var det är? STORA HOLM! Nervös till tusen men det släppte så fort foten lade sig på bromsen. Härliga dag!


Allmänt // 0 kommentarer




Hur Hemskt Kan Det Vara ,. ?

Publicerat 2011-09-08 07:07:54
Idag vaknade jag med en stor sten i magen för första gången. En stor, fet, tung sten. Det är sällan jag blir nervös eller illa tills mods, men idag är en dag när jag inte vet vad som väntar & detta bestämmer min kropp sig att skapa oro av. Jag ska nämligen köra HALKAN. Jag vet, jag vet - alla ni som sitter där & redan gjort den säger -"DET ÄR SÅ ROLIGT! DU KOMMER ÄLSKA DET! MAN KAN INTE MISSLYCKAS!". Det är just det jag inte vill höra - att man inte kan misslyckas. Tänk då om jag blir den första ? Självförtroendet är på topp, haha. Nej, jag är bara nervös. En del av mig mår så här - den andra, lite mer härligt äventyrliga, längtar så att den spricker. Den vill bara köra nu, nu, nu. Sladda av vägen. Snurra runt. Slira. Halka. Väja. Skratta. Leka.
Så om vi skulle ta & göra grus av den där stenen kanske ?

Allmänt // 0 kommentarer




Arbete pågår! Mysmorgon pågår :)

Publicerat 2011-09-07 10:55:54

img_6661 (MMS)

Arbete pågår! Mysmorgon pågår :)


Allmänt // 0 kommentarer




Morrn' , morrn' ,.

Publicerat 2011-09-07 08:04:52
God morgon !
Jag ska se om jag möjligtvis kan övertyga mamma om att åka & äta frukost där jag var igår - så jag återkommer :) Håll nu tummarna !

Allmänt // 0 kommentarer




Regn , Bak & Tv ,.

Publicerat 2011-09-06 20:03:43
Regnet öser ner utanför mitt fönster - & vad passar då inte bättre än att stanna inne & baka ?
Surdegsrågbröd står på schemat & det doftar ljuvligt i hela lägenheten. Blir det gott så får ni receptet - men det vet ni att det brukar bli ;) haha !
Ha en skön kväll & glöm inte att kolla på alla galningar i IDOL kl. 20.00. Kram !

Allmänt // 0 kommentarer




Frukost & Telefonkonferens ,.

Publicerat 2011-09-06 15:09:47
Den här dagen har varit minst sagt LÅNG. Att jag flög upp ur sängen vid 7 & sen fick besök av 2 män när jag kom ur duschen som knackade på & brölade -"DÅ VAR DET DAGS FÖR VENTILATIONSKONTROLL!" - tänk er en brötig Hagrid. 2 minuter senare var jag ute ur lägenheten & på väg mot Kungsbacka.

Det blev frukost med bra bok & telefonkonferens med mamma en stund under tiden jag satt där - & jag insåg att bättre start på morgonen inte gick att få.
När frullen var nere i magen reste jag mig & strosade bort mot körskolan. Alla datorer var upptagna så jag gick vidare mot skoaffärer, sportbutiker & hälsokostaffärer. Efter detta var alla elever som bortblåsta & jag spendera 1½ timme med 2 av skolans tester. Bra övning & det var enkelt att se vad jag behövde öva mer på :)

När jag kom hem hade boken från morgonen sjunkit in & jag kände suget efter en jogg/löprunda. Jag har inte sprungit på säkert 2 veckor så jag började otroligt lugnt men ökade farten allt eftersom. Mycket backar & krön & mina ben var inte de första att tacka mig efter rundan. Härligt att komma ut i spåret igen !

Nu blir det badrumsfixande :) Ha en bra dag !

Inte mycket till höjdartid - men det räknade jag inte med :) Bara skönt att komma ut !

Allmänt // 1 kommentarer




Bra, bra morgon!

Publicerat 2011-09-06 09:15:36

img_2481 (MMS)

Bra, bra morgon!


Allmänt // 0 kommentarer




Min, Min, Min Dag ,.

Publicerat 2011-09-06 07:44:24
God morgon alla goa & glada !

Har ni märkt hur många som gör reklam för just KEXCHOKLADEN på bloggarna den här veckan ? Jag ser alla smaker från orginal & hallon till banan & blåbär - varför denna kexiga uppståndelse ?
Det är ju nästan så att man själv blir lite sugen, haha ;)

Idag är det tisdag den 6 september - tiden går bra fort - & det är ett grymt höstväder ute. Sol med mörka moln här & där, regn i luften & vindar som förstör frisyren.
Idag är även en av de dagarna om året som jag ska tillägna MIG. Jag ska bara vara & njuta av mitt eget sällskap. Göra det jag känner för lite & hinna med saker som jag kanske inte hinner göra annars :) Dagen skall börja med frukost i mitt eget sällskap inne i Kungsbacka & sen beger jag mig till bilskolan en liten stund & kör teori. Skotittande & jackor är också välkomna på listan tillsammans med en mängd av strosande & eventuella tankar på gym lite senare. Men idag ska jag bara vara jag & inte göra ett skit - hur låter det ? :) Uppdatering får ni ändå - bloggen har ju blivit en typ av besatthet på senare dar' .. ;)

Ha en härlig dag !

Ps. Vad är oddsen att det ska komma fläktgubbar & kolla igenom våran ventilationssystem just idag när det är min lediga dag ? Mellan 8-16 dessutom. Så man vet inte när de kommer. Gå runt naken hemma bör man inte göra iallafall .. Fast det gör väl ingen ... ? Eller .. ?

Allmänt // 0 kommentarer




Paket, paket !

Publicerat 2011-09-05 19:26:10
2 paket låg i lådan & väntade på mig idag ! Roligast är nog ändå när man glömmer att man beställt något - det var nästan lite födelsedagsfeeling över det hela :)

Allmänt // 0 kommentarer




MatInspiration;

Publicerat 2011-09-05 19:24:20
Lunchen idag bestod dessvärre av en macka & en macka enbart, men gårdagens lunch kan jag nästan skryta med :) Kyckling i kantarellgryta tillsammans med en god, fräsch sallad & keso med en mäk on the side. Gott, gott !

Är ni i Göteborg så är dock denna macka ett måste ! Ni hittar den på hörnan mellan SATS & F&S vid Domkyrkan. Recept nu igen .. ?
Gryta & keso är himmelriket.

Kost // 0 kommentarer




Veckans Träning v. 35

Publicerat 2011-09-05 19:20:55
Veckan som gick var helt okej om jag får säga det själv. Mellan jobb, körningar, kalas & lite återhämtning så blev det också en del med träning - gott ! Men när helgen kom så kände jag mig inte alltför pigg & fräsch så då fick styrkan vänta & promenaderna fick ta över :)

Måndag
Morgonpromenad 30 min
Styrka; överkropp

Tisdag
Morgonpromenad 45 min
Styrka; Ben + mage

Onsdag
Morgonpromenad 45 min
Styrka; Skivstångspass (här insåg jag att styrke-gruppträning inte är min grej, haha)

Torsdag
VILA

Fredag
Morgonpromenad 40 min
Styrka; överkropp

Lördag
Morgonpromenad 45 min


Söndag
Morgonpromenad 45 min

Styrka: 4 pass
Promenader: 6 pass
Vilodagar: 1



Träning // 0 kommentarer




Känns som en lovande lördag kväll...

Publicerat 2011-09-03 21:00:34

img_5244 (MMS)

Känns som en lovande lördag kväll...


Allmänt // 0 kommentarer




Långa Farbrorn Dag ,.

Publicerat 2011-09-02 16:56:59
Hej på er !

Vilket kalas det blev här igår - otroligt trevlig kväll med mycket skratt & magknip. Fick även till en super körning när mormor skulle hem att jag riktigt stod & stampade utanför bilskolan i förmiddags. Det var motorvägen som stod på schemat & jag har nu knäckt mitt rekord på ett stadigt 110km/h. Det går så fort att det nästan blir långsamt, känns nästan som att bilen lyfter lite, haha. Roligt var det !

Efter detta fick jag även till ett sjudunrande pass där armarna fick vad de tålde & jag skakade mig ut från gymmet. Aptiten är inte helt på topp pga en dum hals, & en ost-skink smörgås + proteinshake känns inte som en stadig lunch.. Det löser vi till middagen & kvällsmålet istället. Äta bör man annars dör man har man ju hört :)

Nu, efter många timmar, så är jag hemma igen. Jag & Robin skulle gått ut & ätit idag, men det får nog skjutas lite på; inte så roligt att gå ut & äta om man inte känner smaken på godsakerna, hihi :)

Allmänt // 0 kommentarer




Kalas betyder go fika! Utanför bild fanns ...

Publicerat 2011-09-01 22:01:42

img_3222 (MMS)

Kalas betyder go fika! Utanför bild fanns även en kalorisnål bärpaj - den gick åt först, haha! Gott, gotti, gott, gott!


Allmänt // 0 kommentarer




Hipp, hipp ,.

Publicerat 2011-09-01 08:55:47
Idag är ingen vanlig dag för det är Robban's födelsedag ! Hurra, hurra, hurra !

Vilket betyder att jag varit upp sen klockan 6 för att gratta födelsedagsbarnet, han fick sina presenter & sen har det varit fullt ös med att baka tårta & äta frukost on the side. Tror att den här tårtan blir över förväntan för min del - trodde nämligen att jag skulle misslyckas redan på steg 1, men allting verkar ju hålla ihop .. ?

Nu ska jag iväg för en körlektion & sen blir det storstädning. Dumt att vänta till sista minuten kanske ..
Hinner jag så blir det träning någonstans - hade hellre kört ett pass idag & vilat imorgon, men vi får väl se vad kroppen säger :)

Ha en bra dag som alltid :)

Allmänt // 0 kommentarer