Grattis Mormor ,.

Publicerat 2012-06-28 20:43:03
Efter att ha gjort 120 snittar, 2 tårtor, ostbricka & agerat vin-upphällerska, så kan ni nu kalla mig legitimerad festfixare. Vilken härlig födelsedag den gamle fick igår med både tårar, skratt, kramp & solsken!
 
Idag har dagen bestått av löpning, gym, mat handling (när jag insåg att ingen skulle vara hemma & laga mat åt mig ikväll - ren skam att gå miste om en av mammas måltider med tanke på att jag snart flyttar!) & en del tv-tittande & dator-knappande - men så är det ibland; hjärnan står still & plötsligt gör man ingenting & klockan är snart 9. Planerna för ikväll blev inställda även om det innan var så otroligt viktigt, men så är det me't - till helgen blir det förhoppningsvis mer att göra :)
 
Nu står Charlie & hoppar högt bredvid - dags för promenad tycker han. Ha en skön kväll ! 
 

Allmänt // 0 kommentarer
Fullbordad Lycka ,.

Publicerat 2012-06-25 18:56:56
Åh. Jag sprang imorse. Innan frukost. & gymmade nu i eftermiddag. Lyckan är fullgjord. 

// 0 kommentarer
Midsommar Under Täcket ,.

Publicerat 2012-06-23 07:40:38
God morgon på er! Det är 1½ vecka sen jag sprang sist - om inte 2 till och med. Det kliar i kroppen. Jag har ju kört 2 (eller var det 3?) gympass i veckan, men nu börjar sjukan komma tillbaka så det blir till att ta det lugnt igen. Jobbigt när man inte kan använda all midsommarmat till något vettigt, haha.
Gårdagen var super mysig. Jag måste lägga upp bilder för det var nog den knepigaste midsommarn vi någonsin haft - vi satt under presenning (grönt militär 'täcke') & åt. Jätte mysig dag!
Idag fyller den ena av mina föräldrar 60 år. Jag tänker inte skriva vem för jag tror inte att han vill skryta högt om det, haha. Vi ska iallafall dit & säga grattis.
Så in i duschen, på med sminket - & ha en underbar dag! 

Allmänt // 0 kommentarer
Snart Så Älskade Eriksberg ,.

Publicerat 2012-06-19 12:51:09
Jag vet att ni alla var avundsjuka på min lyxiga lunch igår & tänkte att stekt ägg är ju rätt gott ändå & får följa med idag också. Men omelett kommer jag aldrig gilla, så 1 ägg räcker. Hur kan man ens äta omellett ? Usch !
Jag smygtränade imorse. Jag vet - man ska vila, men jag är inte bra på det. Ur kass rent ut sagt. Så jag körde 2 varv runt cirkelgymmet & fick upp puls & svett till högstadiet. Jösse. Men nu är det skönt & jag kommer överleva även denna dagen. Nu ska jag iväg till jobbet & titta när det möbleras om. Snart är ombyggnationen klar i Eriksberg, men jag måste rynka på ögonbrynen & undra varför vi ska vara där när vi inte behöver lyfta, hamra, spika, måla & när gymmarna inte ens får hälsa på. För att sälja kort & för gruppträningen antar jag. Men jag tycker alla skulle få 3 dagars paus.
Ha en skön dag !

Allmänt // 0 kommentarer
Hälsa På Fienden ,.

Publicerat 2012-06-18 20:38:01
Det här mailet känns inte helt okej att få när man jobbar på Friskis&Svettis ..


Allmänt // 0 kommentarer
Jag råkade fixa årets lyxigaste lunch. Bar...

Publicerat 2012-06-18 18:12:44

img_9580 (MMS)

Jag råkade fixa årets lyxigaste lunch. Bara sådär!


Allmänt // 0 kommentarer
Träningsidioter ,.

Publicerat 2012-06-17 16:41:59
Jag trodde aldrig att jag skulle skriva det här; men ni människor måste sluta träna!
Ni träningsnarkomaner som bara lyfter tungt, sliter på era muskler & skriker ut hur grymma ni är på gymmet. Eller ni löparidioter som springer tills benen näst intill trillar av, backe upp & backe ner - tills ni bokstavligen inte orkar mer. Jag blir så trött på er. & till råga på allt så skryter ni om det i Sveriges alla träningsbloggar!
Tror ni inte att vi vill läsa om något annat någon gång?! Det finns faktiskt fler saker i livet att skriva om. Svälten i Afrika till exempel. Eller oljeutsläpp hit & dit. Vita tigrar. Pandor. Krig. Huuur mycket som helst - pick a topic!
Men neeeej, 90% av alla bloggar måste skriva om hur skööönt det var att springa en runda, träna en stund eller äta sunt. Vi bryr oss inte, förstår ni det? WE-DONT-CARE. Ha det.

Pust.. Det var skönt att få lätta på tankarna. Speciellt när man är sjuk & inte kan göra något av det där underdagar själv.

Allmänt // 1 kommentarer
Är det någon bok som ska rekommenderas så ...

Publicerat 2012-06-16 12:07:42

img_1908 (MMS)

Är det någon bok som ska rekommenderas så är det den här & sockerbomben. Säger hon som aldrig läser böcker - då måste det ju ändå stämma.


Allmänt // 0 kommentarer
Dagens Svårigheter ,.

Publicerat 2012-06-15 07:01:24
'Tji fick jag' brukar man väl säga? 
Nu sitter jag här med en ruggig förkylning & förbannar mig över att jag antagligen kommer ligga i soffan mina 3 kommande lediga dagar. Fast så är det ibland. Mamma är hemma till 1 & syster jobbar till 16, så jag får lite sällskap i omgångar. & så har jag ju Challe. Åh, herregud. Challe. Han kommer ju behöva gå ut. Att vara sjuk blev precis ett livsprojekt.

Allmänt // 0 kommentarer
Avundsjuk På Löparna ,.

Publicerat 2012-06-14 08:33:44
Jag har alltså åkt på något som troligtvis ställt in sig på att ta död på min hals långsamt. Jag blir arg att jag inte ligger i feber, supersvullna mandlar & konstant snorande - istället har jag ingen aptit, smyg-hosta & det river liksom i halsen på mig. Detta betyder vila-vila & mycket tv-tittande för att fördriva tiden. Men just det där ordet vila klingar inte gott i mina öron; det betyder vila, det betyder ingen löpning, det betyder ta-det-lugnt. & det är inte min grej.
Jag vill vara aktiv, jag vill fälla löparna ute på gatorna & stänga ner alla gym i världen. Så ja, jag är avundsjuk. Avundsjuk på de som får träna & springa i Skatås. Avundsjuk & uttråkad.

Allmänt // 0 kommentarer
HUR kan grillat vara så gott?!

Publicerat 2012-06-13 19:04:26

img_7844 (MMS)

HUR kan grillat vara så gott?!


Allmänt // 0 kommentarer
Gnällkärringen Har Talat ,.

Publicerat 2012-06-12 08:44:21
Skrattar bäst som skrattar sist - inatt vaknade jag flera gånger av en otrolig smärta i halsen & nu har jag ett tryck över bihålorna. Kul. Jag hade inte riktigt tänkt att bli sjuk än. & jag skulle ju springa idag innan jobbet. Jag har ju ett nytt träningsschema! Som grädden på moset (vem har grädde på moset förresten?) så har de rivit ut hela köket här hemma hos mamma & nu ska de komma på morgonen & grejja lite till. Suck. Okej, gnällkärring, gör någon nytta & plugga istället.
Ha en skön dag!

Allmänt // 0 kommentarer
15 km ,.

Publicerat 2012-06-10 21:29:07
Människor blir oftast hela utom sig när man berättar att man springer 15 km när de tar trapporna istället för rulltrappan. Mamma till exempel, säger ''herregud'' så många gånger att man tror hon kommer tuppa av.
Men löpning är min hobby. Det är skönt & spelar ingen roll hur många gånger andra än säger att det är 'det värsta som finns ' så kommer det så förbli tills den dagen mina knän går itu.
Igår sprang jag 15 km. Idag äter jag ton med godis. & livet är underbart.

Träning // 0 kommentarer
Upp för 12 trappor med en handbollstjej på...

Publicerat 2012-06-09 18:00:34

img_5799 (MMS)

Upp för 12 trappor med en handbollstjej på ryggen - det är kärlek det!


Allmänt // 0 kommentarer
Ibland måste man få vardagslyxa. Varje dag...

Publicerat 2012-06-07 20:48:12

img_1565 (MMS)

Ibland måste man få vardagslyxa. Varje dag låter bra.


Allmänt // 0 kommentarer
Träning Hela Dagen ,.

Publicerat 2012-06-06 21:14:35
Oj, den hä rdagen gick minst sagt fort. Det är min enda ledig dag denna veckan & den spenderades i mål för Nationaldagsloppet. Heja er som cyklade - jätte duktiga & så snabba att man inte ens han hejja på ordentligt. Nu är jag själv sugen på att cykla. Jag har ju ändå slagit vad om att golf, simning & cykling är något som aldrig kommer komma upp på min lista, men där skrevs det nog till. Det såg otroligt härligt ut!
Innan loppet var det milen & efter loppet var det snabb träning som gällde & sen var klockan plötsligt 17.
Nu ska jag somna till Ocean's thirteen. Sov gott!

Träning // 0 kommentarer
Blodomloppet 2012 ,.

Publicerat 2012-06-05 11:32:04
Jag sitter här & läser historier, berättelser & sammanfattningar från de som sprang Stockholm Marathon. Åh, vad jag ryser. Vilken underbar känsla det måste varit! Jag är själv så sugen att jag spricker & många tankar finns på att springa Göteborgsvarvet & ett eventuellt maraton nästa år. Lite mer tanke kring det.

Gårdagen var jätte härlig & vilka kämpar man sprang med. 1 mil är ett vanligt träningspass, men igår kändes det trögt. Jag hade kunnat prestera bättre, men det känns som om en del nervositet satte in & jag fokuserade mer på allt runt omkring än själva löpningen. Nästa lopp blir det ingen musik - den åkte av redan efter 5 km när jag insåg att bandet rund armen gav mig blodstopp. Då kändes det inte värt att ha Madonna i lurarna längre.
För oss som sprang milen så var det två 5 km varv som gällde - varav varven avslutades med en röt-backe som gick upp, upp, upp - det sköna var att den också gick rakt ner när du vill kommit till toppen :)

Efter loppet var det picknick & det var ett glatt gäng som frös i solen. Vi fick även testa den nya mjölken med extra protein & blåbärssmak - smakar som glass & är värd att testa - fruktansvärt god!

Nu bär det strax av till jobbet & 22 ikväll är jag förhoppningsvis hemma & behöver inte sätta någon klocka för imorgon är jag ledig. Låter skönt, men jag jobbar också helgen. Fast det är rätt gott med en ledig dag mitt i veckan:)
Ha en skön dag!

& frukost imorse.

Träning // 0 kommentarer
Skönt med ett gym som har cirkelgym - 2 va...

Publicerat 2012-06-05 09:53:26

img_2072 (MMS)

Skönt med ett gym som har cirkelgym - 2 varv såhär på morgonen (30 min intensivt) och nu frukost! Bra start!


Allmänt // 0 kommentarer
Uppladdning inför blodomloppet - nu kör vi!

Publicerat 2012-06-04 13:33:06

img_8918 (MMS)

Uppladdning inför blodomloppet - nu kör vi!


Allmänt // 0 kommentarer
Pre Blodomlopp ,.

Publicerat 2012-06-02 19:47:25
Efter 3 1/2 timmars konstant promenerande genom stan idag med världens bästa Elin, så var det skönt att komma hem till ett bad & en smulpaj. Nu gottar jag mig & mentalladdar inför blodomloppet på måndag. Mitt första lopp & jag känner mig som en tönt när jag hör nerverna darra ikapp. Men det är väl bara att springa antar jag - för ju fortare det går desto snabbare är jag i mål, inte sant?
Ha en bra lördagskväll!
God & nyttig lunch med en god & nyttig tjej!

Allmänt // 0 kommentarer
Efter att ha besökt Kortedala för 2a gånge...

Publicerat 2012-06-01 09:38:18

img_5941 (MMS)

Efter att ha besökt Kortedala för 2a gången den här veckan (3e blir senare idag) så känner jag att det var på tiden att se mig om i staden jag är uppvuxen i. Nu bär det tillbaka till jobbet i väntan på att bilen ska bli klar från sin service. En del har frågat varför jag lägger upp rätt mycket matbilder och har gjort de senaste dagarna. Jag kör nämligen en detox som jag ska berätta mer om senare. Idag är jag inne på 7e dagen av 14. Så en vecka till får ni allt stå ut :) Ha en skön dag!


Allmänt // 0 kommentarer