Jag betyder mest.

Publicerat 2015-01-16 22:56:08
Det är en så himla lustig känsla. Att betyda så mycket för någon. Att vara någons värld och någons allt. Bokstavligt talat. Att någon lyser upp när du visar dig och lyssnar efter din röst i rummet. 
Att denna någon lägger allt i dina händer och litar på allt du gör. 

Livet som mamma är underbart och jag hade aldrig kunnat föreställa mig den här känslan innan jag fick barn. 
Hon avgudar mig och jag henne. Hon är mitt allt och jag skulle göra vad som helst för henne. 

Du som inte är förälder har ingen aning. Och det säger jag inte för att vara elak, utan för att du har så mycket att se fram emot. 
Du vet att du kommer älska ditt barn, men det är en speciell och ovillkorlig kärlek. En kärlek som aldrig tar slut och som blir starkare för var dag. 

Jag hoppas alla i världen får känna vad jag känner varje dag, någon dag.
Allmänt // 0 kommentarer
Babymassage

Publicerat 2015-01-15 13:30:07
Sådär! Då var det klart! Idag handlade föräldragruppen om babymassage och smakportioner plus att vi fick väga de små trollen. Elise är ju väldigt lång och har små Michelin-ben, så jag visste att hon skulle väga lite mer än de andra bebisarna. De andra bebisarna låg runt 6-6.5 kg så jag trodde runt 7, men så lägger jag henne på vågen och hon väger 8 kg!! 8?! Haha! Gissa om jag dog av skratt. BVC-sköterskan fnittrade lite och sa att jag inte behövde tänka på vikten förrän hon är ungefär 3 år - att man då undviker sötsaker som godis och saft och försöker ge barnet en så nyttig kost som möjligt. Och missförstå mig rätt, jag tycker inte mitt barn är tjockt. Tvärtom så tycker jag att hon är helt perfekt och jag skulle aldrig göra något för att försöka banta henne eller något annat sjukt. 
Hon älskar bara mat - precis som sina föräldrar ;) 
 
Och just det. Gruppen var inte i 4 timmar - det hade stått fel på pappret. Den var istället i 45 minuter och plötsligt har jag en helt oplanerad dag! Woho! 

Allmänt // 0 kommentarer
Föräldragrupp

Publicerat 2015-01-15 10:19:10
Hej!Jag och Elise är på väg till BVC för vår tredje eller fjärde träff med en föräldragrupp. Jämfört med de andra besöken på 1,5 h så är det idag 4 timmar! Vi ska visserligen vägas och mätas (bebisarna alltså..) så det kanske tar en stund med 7 stycken? 

I Göteborg regnar det och är kallt så jag längtar redan hem till vår varma lägenhet igen.. 

Allmänt // 0 kommentarer
Frisörbesök

Publicerat 2015-01-13 11:34:27
Äntligen kommer jag iväg! Min utväxt sträcker sig genom hela Sverige och det ska bli så fräscht att få bli lite blond igen :)
Elises moster passar henne idag så de ska få mysa i ett par timmar. Håller tummarna för att hon inte får något infall och är alltför jobbig, haha.

Allmänt // 0 kommentarer
Göteborg i storm.

Publicerat 2015-01-11 00:00:20
Usch. Det blåser så mycket att jag får lite ont i magen. 
Brandkåren spärrade av gatan här och man hör ambulanser och poliser passera förbi. 
Min största farhåga är att byggställningar mitt emot ska falla och åka rakt in i fönstret. Därför har jag flyttat Elise en bit in i rummet. 

Min älskade lilla unge. Tänk så mycket kärlek. Denna obeskrivliga lycka önskar jag att alla får känna någon gång i sitt liv. Helst flera gånger om.

Imorgon kommer Jessica och Jaime till Göteborg. Eller de har varit här sen igår, men vi träffar dem imorgon innan de åker hem. Hoppas vinden avtagit då. 

God natt!Allmänt // 0 kommentarer
Baby rum

Publicerat 2015-01-09 23:51:31
Elise har sovit i nästan 3 h nu och äntligen är det min tur att lägga mig efter en halvdan natt. Bra tajmat förresten - hon kommer ju vakna närsomhelst och vilja ha mat.

När Elise börjar sova 8 timmars nätter så ska vi börja möblera om här hemma igen. Fredrick sover ju i eget rum nu och så fort vi får lite mer sömn så får Elise sova själv. Då ser ni! Då ska vi göra om hennes rum så det står härliga till. Har suttit på Pinterest hela kvällen och bara drömt mig bort bland allt pysslande! Sov nu älskade unge. Sov.
Allmänt // 0 kommentarer
Ett år sedan. Nästan.

Publicerat 2015-01-08 18:31:42
Såg på blogg.se's första sida att någon tjej plussade för exakt ett år sedan idag. Det fick mig att tänka på att vi också gjorde det! Och precis som den här tjejen så tog vi första testet den 7/1 men ett extra 8/1 för att vara på den säkra sidan. 

Så många blandade känslor egentligen. Att plussa. Men ändå inte. Det tog oss 7-8 månader att bli gravida och när jag fick syn på plusset så tänkte jag "jaha. Nu ska vi alltså bli föräldrar". Det kom väldigt naturligt - vi hade ju haft all tid i världen att förbereda oss! 

Jag överraskade Fredrick på kvällen (hur jag nu kunde hålla mig hela dagen!) med ett paket på kvällen. Ett paket med två små strumpor i. Såklart så fattade han direkt. Vilken känsla.
Samtidigt ville vi ju inte skrika ut det till världen med en gång eftersom man är rädd för allt som kan hända. 
Nu i efterhand önskar jag att jag skrivit ner graviditeten dag för dag. Tanke för tanke. Och att jag skulle tagit ännu fler bilder! Men det kommer förhoppningvis fler tillfällen för det ;)

Mamma fick veta samma dag. Det samtalet gav mig mycket pirr i magen - jag var 'bara' 23 och även om mamma alltid stöttat mig i allt så undrade jag när det skulle vända, haha. 
Såklart så blev hon smått chockad men överlycklig och började gråta <3 älskade mamma.

Nytränad mamma och nyvaken docka med världens finaste dubbelhaka❤️
Graviditet // 0 kommentarer
Stans slappaste morsa.

Publicerat 2015-01-07 14:43:41
Idag har jag strosat runt i Fredricks kläder hela dagen. Hans slitna shorts och en alldeles för stor T-shirt. Elise har tillochmed hunnit spy ner både över- och underdel, men jag är för lat för att byta. 
I 3 h har jag sprungit fram och tillbaka mellan Elise och Ikea möblerna. Snickaren ska komma och sätta upp vår nya garderob i veckan och då kan det vara skönt att ha allt klart. 
Nu har vi haft lunchpaus och jag sitter och dricker kaffe och läser bloggar under tiden Elise sover lite till. Det tar på krafterna att skruva möbler har jag hört.. 
 

Allmänt // 0 kommentarer