Det Engelska Bröllopet

Publicerat 2011-04-29 11:54:21
Jag är så arg. Är det någon dag man vill vara ledig så är det idag. Det engelska bröllopet är på tv & jag måste åka hemifrån kvart över - vilket betyder att jag får se vigseln i 10 min, max.
Ja, det kommer visas fler gånger - men själva händelsen är bara en gång, resten är ju bara i repris. Hrm. Jaja, hoppas att många får ledigt ett par timmar för att få se det vackra paret gifta sig :) Jag har iallafall hunnit se vad alla tjejer längtar efter; klänningen. Hörs sen !

Allmänt // 0 kommentarer




Kok-bok från mamma och bak-bok från bror -...

Publicerat 2011-04-28 22:16:24

img_6544 (MMS)

Kok-bok från mamma och bak-bok från bror - känner min familj mig bra eller bäst?


Allmänt // 0 kommentarer




Cykeln Till Jobbet

Publicerat 2011-04-28 08:54:51
God morgon alla glada !

Skulle det inte regna idag ? Jag hade fått för mig det. Var lite glad eftersom jag skulle jobba, haha. Men sol funkar ju det också :)
Igår kväll blev det gammal påskmat till middag; baguette med sill , rostbiff , ost , skinka & onsalakorv. Jag har nämligen 3 burkar sill här hemma som måste ätas upp :) Så det blir nog det ikväll också !

Nu blir'e frulle & sen springer jag till jobbet - nåja, nästan iallafall. Idag blir jag förhoppningsvis ägare till en ny cykel så varje dag det inte regnar så cyklar jag milen till jobbet :) Kram !


Allmänt // 0 kommentarer




BildRegn; Going Towards 30..

Publicerat 2011-04-27 08:42:15
God morgon !

Löprundan idag blev inte lång, men mer än nog efter gårdagens bravader. Jag har nog aldrig ätit så mycket gott på en & samma kväll. Vilken mysig kväll vi hade !
Ni får ett bildregn istället för en massa berättande idag - snart ska jag ju iväg & jobba så fler bilder & mer text kommer senare :)

ÅTERIGEN TILL MAMMA & MORMOR: TACK FÖR HJÄLPEN ! Utan er hjälp hade jag stått där med en massa bröd & pålägg men inga snittar, haha ! Det var guld värt !

Ha en bra dag !

After Eight-kladdkaka. Jag vet. Det kan inte låta godare.
Blommor från mommo.
Bok från mamma. Tilläggas kan ju att jag var måttligt social mot Robin igår kväll ..
Underbara box från mina tre små medarbetare. Till alla er som inte vet; den här stilen ska en lägenhet/hus ha !
Smycken från mamma & syster, blomma från Nutti & lott från Robins farmor (MED VINST ! Vad är oddsen?)
Hahaha, slickepott från mommo ! Hon känner ju sitt barnbarn iallafall :))
Jag fick en underbar bukett rosor från min älskling & imorse hade kanterna vikt ner sig något & den var finare än någonsin !

Allmänt // 0 kommentarer




Söt pojkvän hit och dit, det är den knäppa...

Publicerat 2011-04-26 11:40:36

img_0404 (MMS)

Söt pojkvän hit och dit, det är den knäppa sidan hos en man som räknas vet ni väl? Min slog iallafall imorse alla rekord.


Allmänt // 1 kommentarer




Jag Fyller Inte År.

Publicerat 2011-04-26 07:05:16
Nej. Nej. Nej. Nej.

Vaknade upp till ett 10-tal grattis på Facebook klockan 7 på morgonen. Det bådar inte gott. Inte nog med att jag faktiskt BLIR gammal - alla måste veta om det. Men tack till alla er som skymtade födelsedagslistan iallafall & skrev en rad :)

Idag är hela dagen tätt planerad. Ikväll blir det tårta med nära & kära & innan det ska jag hinna åka på shoppingtur, ev. träna, löprundan är skriven & jag ska ju hinna baka tårtan också. Lite småplock är också tänkt. Vi får väl se hur det slutar !

Sluta gräma - sätt igång ! Vi hörs under dagen ! Ha det gött !

Ps. Det står att det ska bli molnigt idag, men peppar peppar så lyser solen som på alla mina födelsedagar - kan man ha sån tur ?

Allmänt // 1 kommentarer




Natten Är Lika Ung Som Mig Själv

Publicerat 2011-04-25 21:35:16
Här sitter jag med munnen full av russin & pistagenötter medan jag sköljer munnen var & varannan minut med citron/lime vatten. Böckerna ikväll består av siffror & tal & det är en fröjd för hjärnan att slippa returer & leenden för en stund. Ikväll ska jag bara vara. Jag & Robin har varit nere & ätit middag vid vattnet & samtidigt vunnit 90 kronor på 2 lotter som jag köpte. Så det där leendet kommer tillbaka trots allt.

Nu ska jag låta kvällen ta mig med storm. Åh, vad sängen kommer vara skön inatt. & sista natten som 20-åring. Imorgon börjar jag gå mot 30. Men ikväll är jag lika ung som natten.

Ha en bra kväll allihopa & njut av sista kvällen på påsklovet små barn :) Kram till er alla !


Allmänt // 0 kommentarer




Sista Dagen På Påsken

Publicerat 2011-04-25 10:54:03
God morgon alla goa' & glada !

Idag lyser solen igen & det är snart dags att bege sig mot jobbet. Det har varit allt utom mycket folk i butiken de här påskdagarna (tror jag det - vädret är ju på topp!) så nu idag innan skolan sätter igång så hoppas jag på lite mer liv.

Jag är medveten om uppdateringen här under påsken - det har blivit ledighet från bloggen också helt enkelt :) I torsdags var vi på påskmiddag/barnkalas hos Robins kusiner, fredagen var vi i Sjuntorp, lördag grillade jag med mamma & syster & igår ägnade jag & Robin tid åt varandra med god tacos & segande framför tvn. Alla timmar därimellan har det varit konstant jobb. Det är viktigt att man planerar in saker emellan tycker jag, då känns det inte som att man bara jobbar iallafall.

Idag är det återigen 8 timmars jobb & imorgon blir jag gammal & grå så det ska bakas lite inför morgondagen. Jag ska kolla igenom mobilen & se om jag har lite bilder att bjuda på, annars kommer det förhoppningsvis ett bildspel imorgon kväll :)

Ha en super dag ! Kram !

Påskpresent från mamma & syster ...

... fyllt med naturgodis !

& Robban fick två äggkoppar ! Haha ! Dessa kommer bli flitigt använda :)

Allmänt // 0 kommentarer




Robin spänner fast matkassen när vi åker h...

Publicerat 2011-04-24 21:54:24

img_3570 (MMS)

Robin spänner fast matkassen när vi åker hem från affären .. Säkerhetsskäl. Vi fick sätta på honom en vit tröja som vi knöt där bak. Av säkerhetsskäl.


Allmänt // 0 kommentarer




Mitt Underbara Liv

Publicerat 2011-04-23 22:00:47
Hej på er !
Nu är en sket-vecka avklarad & det är återigen dags att ta tag i ett normalt kostliv. Det har blivit alldeles för mycket färglös mat & mängder av det som vanligtvis gömmer sig i ett påskägg. Jag känner mig ungefär 15 kg överviktig & orken är som ett tjockt täcke över mig. Dags att kasta sockret bakom sig & jag tar mig glatt åt utmaningen att komma i mina gamla skor igen. Kom till mig underbara, färglada & sprudlande mat - nu går vi åter igen hand i hand & ännu ett kapitel i Malin's Härliga Liv har börjat. God natt.

Allmänt // 0 kommentarer




Vårat internet har lagt ner så det fick bl...

Publicerat 2011-04-22 07:37:38

img_2072 (MMS)

Vårat internet har lagt ner så det fick bli bloggande från bussen istället :) gårdagen var super bra! Mamma hämtade mig vid 11, vi åkte hem och först när vi står vid dörren så kommer jag på att robin hade nyckeln - då var det bara att åka tillbaka .. Idag är det jobb 8-16 som gäller och sen full fart mot Trollhättan! Vad gör ni på denna otroooligt långa fredag? Glad påsk!


Allmänt // 0 kommentarer




BarnKalas - get it ?

Publicerat 2011-04-20 09:50:19
Ett stort GOD MORGON var det här !

Löprundan var så där extra härlig idag. Inte strålande sol, men fortfarande väldigt varmt & behagligt. Nu har jag vaknat till ordentligt & sitter & planerar kommande veckor/månader. Det händer så mycket nu & när till och med grillkvällarna börjar planeras - då vet man att det närmar sig sommar ! För visst har värmen kommit med stormsteg ? Så härligt !

Idag ska det jobbas 12-20 & sen blir det lite muskelnedbrytning på gymmet. Imorgon är det samma arbetstimmar som gäller - men jag ska se om jag kan få kortat ner dom 1 timme för vi ska på barnkalas. Det är Robin's kusiner som fyller år & det roliga med självaste barnkalaset är att båda är myndiga .. Ja, torr humor ÄR roligast !
På fredag jobbar jag 8-16 & sen bär det upp till Sjuntorp (ni vet - det som ligger mitt ute i ingenstans?) & dit längtar jag. Det blir påskfirande & en riktig myskväll. I övrigt blir det jobb hela helgen :) Jag vet att antingen mamma eller Robin nämnde någon om helgen, men det är long gone nu - minnet börjar tryte, haha.

Dags för frukost & sen är det bara att ta kliven mot dörren & bege sig mot en hyfsat kort arbetsdag :) Ha en strålande dag !

Super enkla sommar-frisyren ! Man börjar bara med en inbakad-lugg-fläta & sen drar man med allt hår mot slutet :) Fin-fint vettu' !

Allmänt // 0 kommentarer




Mat Var Det Ja.

Publicerat 2011-04-19 21:37:42
Jag. Är. Propp. Mätt. God middag, massa gott till efterrätt + kvällsmat. Massa mat helt enkelt. & nu sprängs min mage.
Så här kommer en bild på middagen, sen droppar jag i säng. Imorgon väntar 8 timmars jobb, men vi hörs nog imorgon bitti iallafall :) Kram & god natt !

Allmänt // 1 kommentarer




Nytt Stjärnskott - Ulrik Munther, Mina Damer & Herrar !

Publicerat 2011-04-19 12:27:19
Hallå !

Jag sitter här & funderas över Kullaviks Lilla 17-åriga Talang Ulrik Munther som verkar ha tagit över radion. Skivkontrakt med Universal Music släpper han nu under 2011 sin första cd & har bla medverkat i Lilla Melodifestivalen (som han tog hem!), Bingolott, Vakna med The Voice, Bobster, MTV on Stage, Humorgalan & som grädden på moset också blivit hyllad av självaste Perez Hilton som slängde upp Ulrik's version på Lady Gaga's låt Born this way. Ja, han har ju blivit sedd av rätt personer iallafall .

Den här killen är värd att lyssna på så här ger jag er videon på något som skapade hans säkrade framtid. Killen är grym & jag kan ju inte vara mer stolt att vi är från samma stad & att han gick i syrrans klass. Tillägga kan ju också att han bokstavligt talat är född stjärna - han har alltid haft glimten i ögat & på alla sätt visat att han sticker ut lite extra. Är det någon som förtjänar rampljuset (dess ljusa sidor!) så är det den här grabben !


Allmänt // 0 kommentarer




Grand Hotel Stockholm

Publicerat 2011-04-18 10:57:36
God morgon !

Idag lyser solen starkare än på länge & springturen imorse var rena rama drömmen.
Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på på min lediga dag, men njuta av solen är högst upp på listan.

Innan jag tar mina steg utanför dörren så tänkte jag ge er en så kallad BildBomd från helgen - som sagt, världens bästaste helg. Tack älskling ! & alla ni som har egna bloggar vet själva att det tar år & dagar att ladda upp bilder vilket betyder att idag blir det mer bilder - mindre text. But I know you love it. Kram på er !

Ja, telefonen sitter nog där utifall det blir stopp i toaletten eller om du skulle vilja ringa en vän .. ?





Frukosten finns inte att säga mycket om. Robin, när fixar du det här hemma ?

När vi kom hem efter showen så hade de tagit bort överkastet, vikt upp täck-kanten, lagt fram tofflorna & fixar nya handdukar. Det var ingen tvekan om lyxen.

Utsikten från rummet.


Paraplyet behövdes aldrig, men det hängde där innanför dörren om-ifall-att.

Haha, ja, ni ser rätt; barnprogram på tv. Jag kan vara lite barnslig ibland. Mamma kallar mig fortfarande för Lill-Malin ... does that tell you enough ?



Resor // 0 kommentarer




Världens Bästa Helg Vart Det Här !

Publicerat 2011-04-17 20:43:33
Vi är hemma ! Efter fel på planet så blev vi lite försenade, men kom hem säkert till slut :)
Vilken fantastisk helg vi har haft ! Jag har inga ord mer än att det har varit världens bästa & mysigaste helg. Lite bilder kommer kanske upp redan idag om jag orkar, annars ägnar jag imorgon bitti åt det :) Kram på er !

Allmänt // 0 kommentarer




Hufvudstaden

Publicerat 2011-04-16 07:36:59
God morgon !

Här sitter vi med varsin kopp kaffe i handen. Men en sak är annorlunda. Robin läser inte längre nyheter på internet. Han har beställt GP. Så varje morgon ligger det en tjock tidning & fyller upp våran brevlåda. En tidning som tar dagar att läsa. En tidning med extra svåra ord & med färre bilder än en annan. Men han gillar det - så då är det väl bara att bita ihop. Han tror att jag kommer börja läsa den så småningom. Det tror jag också ..

Igår kväll ägnade vi kvällen hos Robin's mamma med mycket god mat, tv & chips + godis. Jag har inte ätit just lösgodis på väldigt länge - men igår var det gott & idag räcker det :) Jag har helt enkelt kommit in i en period där jag kan säga nej till godis - skönt ! Förrut var det ju massätning, haha ! Godis är bara gott ibland :)

Idag tar vi vårt pick & pack & svänger upp till Hufvudstaden. Det blir ett stycke bortskämd flickvän som ska ägna kvällen på Jeff Dunham & natten på Grand Hotell. Yes, bortskämd it is.

Jag får väl helt enkelt ta & städa här hemma lite nu - det känns alltid skönt att komma hem till ett välstädat hem igen, inte sant ?

Hör av mig från flygplatsen eller när vi kommer upp. För Stockholm, visst bjuder ni på fint väder ? Kram !

Allmänt // 1 kommentarer




Jeff Dunham & Grand Hotel

Publicerat 2011-04-15 08:13:08
God morgon !

Nu är det slut på det roliga & idag är det dags att resa sig från sängen & upptäcka världen - nämligen på jobbet mellan 13-19 ! Inom mig skriker kroppen efter träning, men jag får väl se till att klara mig genom en arbetsdag innan jag tar på mig något större, plus att jag vill vara utvilad & super energisk i helgen när jag & Robin tar Stockholm med storm !

Ja, ni hörde rätt - vi ska till Stockholm - igen. Men inte för några intervjuer, shoppingbesök eller strosande - vi ska se Jeff Dunham & bo på Grand Hotell . Nej, livet är inte speciellt tråkigt just nu kan jag lova - jag längtar så jag spricker ! Vi åker imorgon förmiddag & kommer hem på söndag eftermiddag. Söndag betyder frukost. Frukost på hotell betyder himmelriket. Frukost på Grand Hotell betyder lyckligaste tjejen i världen. Det är verkligen något med hotell frukostar. Själv tycker jag att frukosten är det bästa målet på dagen så varför inte göra den så bra man kan ? Helgen kommer bli så bra !

Nu blir det en kort morgon promenad & hund-rastande. Kram på er & ha en skön dag !


Allmänt // 1 kommentarer




Mat-Duellen

Publicerat 2011-04-13 18:01:41
Hej !

Kroppen fryser & jag ryser - konstig känsla man kan få ibland. Men ser man det från den ljusa sidan så är ju en varm skön dusch allting mycket bättre då :)

Jag glömde av att blogga igår kväll & glömde då också att berätta vilken knäpp eftermiddag jag & mamma hade.
På något vänster kom vi in på hur man gjorde fiskpudding & var tvungna att ringa mormor när vi blev oense om man hade potatis i eller ej (vi behöver inte säga vem som trodde vad.. ). Hursomhelst, efter en italiensk diskussion började vi blev hungriga & bestämde oss för att köra en fiskpudding-duell. Vi skulle mötas mellan husen, dra upp våra pistoler, lyfta på locket & lukta oss till en vinnare.

Dock kom jag hem & fick avslag på middagen. Robin äter hellre mat med lite tuggmotstånd - vilket raderar soppa, slemmig fisk & absolut fiskpudding från schemat. Då fick jag komma på något nytt & slängde ihop ett par chokladbollar - gissa om det blev mycket skratt när vi möttes ute i regnet. Gott var det iallafall från bådas håll & båda fick bli vinnare (vilken kliché va?).

Nu börjar Vänner på tv så jag ska bara krypa ner i sängen & vänta på min prins att komma ridandes på en vit häst. Han byter däck - vilken saga va ? Kram på er !

Fiskpudding kan hon ju göra iallafall !
Detta åt jag & Robin istället; lax i citronsås med dill, potatis, ärtor & grönsaker :) Mumma det också !

Kost // 0 kommentarer




Den Där Lilla 'Hungern'

Publicerat 2011-04-12 21:51:54
Ledsen för ingen update mina kära medlemmar. Ett stycke förkylningsbakterie kryper runt i kroppen på mig & väntar på att få attackera mina muskler & ben. Klarar ni er med uppdatering till imorgon ? Vi hörs då . Klem !
Allmänt // 0 kommentarer




Sveriges Hollywood

Publicerat 2011-04-12 08:50:05
God morgon !

Snart ska jag iväg till det lilla universitet som ligger i Kungsbacka storstad. Efter det blir det nog lite träning innan jag åker & våldgästar mormor. Man får försöka hinna med så mycket som möjligt när man väl är ledig & umgås med nära & kära är en av mina prioriteringar.

Hursomhelst, hela morgonen har jag suttit & kollat igenom matbloggar. Det finns nog inget som intresserar mig mer - så roligt att se hur alla skapar samma sak så olika ! Jag har ju mina favoriter som ni kan få ta del av i ett senare inlägg - nu har jag ju redan lovat en massa bilder från min & Robin's strandpromenad i Särö. Det är som ett litet Hollywood. Inga dåliga hus ! Well, enjoy ! Nu åker jag ! Kram !

Gårdagens kvällsmål; fil, mango, jordgubbar & passionsfrukt - en riktig 'man tager vad man haver' & en super god sådan !

Allmänt // 0 kommentarer




Skriva Med Ögonen Slutna.

Publicerat 2011-04-11 21:39:44
God kväll !
Jag hade tänkt lägga upp mängder med bilder från igår & idag, men ögonen säger annat. Hade jag kunnat göra detta sovandes så hade ni fått se urtjusiga bilder från min & Robin's härliga promenad igår & mitt kvällsmål från idag - men ni kanske kan vänta till imorgon bitti ?
Klockan 9 stiger jag in i folkuniversitetets salar - då börjar mina 5 veckor på något som ska bli Matematik D . Äntligen ska jag få börja plugga lite smått, det känns skönt.
Sova var det. Nu. Kram på er & hoppas att ni får en bra måndagskväll - bara 4 arbetsdagar till helgen !

Allmänt // 0 kommentarer




Titta vilka goa gubbar som prydde flingorn...

Publicerat 2011-04-11 13:28:42

img_7665 (MMS)

Titta vilka goa gubbar som prydde flingorna imorse! Och sol har vi också så kan dagen bli bättre?


Allmänt // 0 kommentarer




PS.

Publicerat 2011-04-09 21:41:26
Hej ! 

För första gången på väldigt länge så har jag ätit glass ! Glass & choklad är - som ni alla vet - bättre än godis på alla sätt som finns & idag testade jag en av SIA's glassar - Vanilj Chokladkola - hemma hos mamma & det var då en fröjd för magen. Det blev dock alldeles för mycket av det goda & jag ligger platt fall här hemma. Men idag var det värt det. Oj, vad god den var ! Mycket rekommenderad till alla som .. ja, älskar glass helt enkelt !

När klockan slog 18 idag så var det dags för mig att klocka ur & bege mig hemåt från jobbet. Jag & Robin satte igång med middagen direkt när vi kom hem & lasagne stod på schemat. Vad Robin inte visste (eller vet ?) är att jag använde fullkornsplattor istället - mycket bättre för magen & tarmar :) Ingen som helst skillnad - mer än att jag blev mätt på ungefär hälften av vad jag normalt hade ätit. Gott var det ! Det också ;)

Nu på eftermiddag-kväll känner jag att mina 6 timmar börja komma ikappp mig - & en massa jobbande. Jag brukar må prima efter 7,5 timmars sömn - mer eller mindre gör mig seg i kolan. Så skönt att lära sig om vad ens kropp behöver ! Hur många timmar behöver du sova ?


Heartbreak Kid går på tv nu & jag får nog supporta vår svenska Malin i hennes framgångar - grym tjej ! Sen blir det läggdasg :) Ha en bra kväll allihopa ! Hoppas ni har njutit riktigt mycket av den härliga Göteborgs-solen idag ! Kram !

Gissa vem som skrattade mest - jag eller Robin .. ?

Allmänt // 0 kommentarer




SuperSnabba Inlägget

Publicerat 2011-04-09 06:39:38
Goooood morgon !

Nu har jag snart varit vaken 1 timme & inser att jag har super lite batteri på datorn = kort inlägg !

Igår hann jag träna på förmiddagen & trots att det var cardion jag fasade mest inför så blev det mest av just det, haha - ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig !
När klockan slog 4 så var det dags att bege sig mot jobbet för att stänga butiken vid 22. Detta betyder ynka 6 timmars sömn för mig, men jag är hyffsat pigg ändå - vi får väl se ikväll helt enkelt ;)

Det blir jobb mellan 8-18 idag & jag ser redan fram emot en skön hemmakväll med Robin.

Kort var det - vi får höras senare ! Kram på er alla goa & ha en bra lördag !

Allmänt // 2 kommentarer




Så Var Det Det Där Med En Kommentar ..

Publicerat 2011-04-08 07:55:23
Nej, men hej ! Lika roligt att ni tittar in här idag också vill jag först börja med att säga :) Lämna gärna en kommentar, frågor eller en smiley så får jag veta vem som läser - annat än mamma & storebror, haha !

Jag vaknade för ungefär 20 minuter sen & anföll vattenkranen av törst. Nu sitter jag istället med kaffe, i sängen, framför According To Jim & insåg precis att livet inte kan bli bättre. Jag börjar inte förrän klockan 4 så innan det ska jag hitta till las gymmas - det har inte blivit att jag har tränat sen i måndags eller tisdags - & jag får en känsla att det var i måndags. Längtan kryper i kroppen & snart kommer jag väl börja drömma om mina vikter.

Hursomhelst, kaffet ska drickas upp, frulle ska i magen & sen kilar jag nog med en gång. Det tar ju en stund att ta sig till gymmet så maten får smälta på vägen ;)

Ha en go dag allihopa & tänk på att livet blir bäst med tusen positiva tankar !

Allmänt // 2 kommentarer




Sånt här fint papper får man om man är gry...

Publicerat 2011-04-07 14:42:10

img_5512 (MMS)

Sånt här fint papper får man om man är grym på post och paket! Höjdpunkten på dagen - wohooo!


Allmänt // 0 kommentarer




Daniel Paris

Publicerat 2011-04-07 07:05:07
God morgon !

Det finns ju inget bättre sätt att börja morgonen på än att göra iordning god frukost, koka kaffe & sen trycka på Vakna med The Voice på 5:an ! Jag älskar det ! & bäst måste ju vara när Daniel Paris träder in i studion ;)
Nu är det dags att mentala sig inför ett 12-timmars pass. Lunchen är fixad & består av en goood kycklingsallad. Just nu känns den här dagen på topp ! Ska försöka blogga under rasten så får ni veta hur resten går ;) Kram !

Allmänt // 0 kommentarer




12 Timmar Var Väl Ändå Fel ?

Publicerat 2011-04-06 22:41:16
Puh !
Jag är helt slut. Inte efter 7 timmars arbete utan för att jag fick reda på att jag jobbar 12 timmar imorgon. Det är bara att bita ihop, eller vad säger ni ?
God natt & sov gott !

Allmänt // 0 kommentarer




Ung Tanke I Gammal Kropp

Publicerat 2011-04-06 12:43:16
Hej på er !

Halv 9 var jag uppe imorse & seg som en larv. Jag har blivit fruktansvärt trött på kvällarna & vill gärna ligga till 12 på morgonen (tur att man har lite självdisciplin!) om jag skulle få. Varför ? Ingen aning . Jag tror att det kan vara för att jag körde igång så tufft med tyngderna på gymmet efter ett långt uppehåll & kroppen skriker efter vila så det är vad den ska få idag. Istället för gym innan jobbet så fick det bli en sväng på Kungsmässan där jag gick runt & drömde mig bort bland kläder & möbler. Om man bara haft sisådär en 500.000 extra i månaden så hade allting varit perfa ! Riktigt så bra är det dock inte & drömmarna är fortfarande drömmar.

När jag gick där så hör jag ett gammalt, gammalt par framför mig (då förstår ni kanske hur sakta jag lunkade fram?) där damen plötsligt utbrister:

- "Nej, men du, vi köper en bukett & sen så åker vi hem igen istället"
Mannen - som jag kan svära på är Robin om en himla massa år - svarar med en bitsk röst:
- "Åkte vi ända hit för en bukett blommor ?! & sen hem igen  ? Det var ju fruktansvärt onödigt"

Jag kunde verkligen se mig & Robin i det paret. Jag älskar att bara ta små utflykter & egentligen inte göra/köpa något speciellt - medan Robin helst & gärna har ett syfte med färden. Haha, ibland är det bra konstigt att se sig själv i en gammal kropp & speciellt när jag denna månaden börjar gå mot 30 istället för 20 .. Det ni ! Skönt med pension snart iallafall.

Nu ska jag laga till mig någon typ av lunch & sen är det jobb mellan 15-22 som väntar. Det är bara att sätta igång igen - nu jobbas det fram tills början på nästa vecka ! Ha en bra dag mina kära !

Allmänt // 0 kommentarer




Kanelbullar Hos Charlie Sheen

Publicerat 2011-04-05 21:30:19
Fick mig ett gott skratt från en kommentar som hade trillat in. Jag saknar dig också Elin ;) !

När RobbanBobban kom hem så slog kanel-doften honom i ansiktet. Bullarna var fortfarande varma & hade legat ute i den friska luften i inte mer än 10 minuter. För många bullar var & en kopp kaffe satt fint - ibland är regn-väder det bästa som finns :)

Nu är det en dokumentär om Charlie Sheen som jag måste titta på. Jag förstår inte hur en människa kan gå ner sig så otroligt - & fortfarande vara den roligaste jag vet ! De enda gångerna jag skäms av att jag skrattar åt honom är när Robin skrattar bredvid - då vet man att humorn är botten nådd.

Dags för säng-läge; här ska det fortsättas slappas i mina otroligt bra myskläder ! God natt & sov gott !

Lånad bild, men så här såg det alltså ut när kanelbulledegen jäst klart - tack till Manitoba Cream så fick vi världens godaste bullar !


Allmänt // 0 kommentarer




Kanelbullar På En Regnig Dag

Publicerat 2011-04-05 15:20:32
Jag kände mig ju lite stel i förmiddags när jag skulle dra iväg till gymmet. Dels för gammal träningsvärk & dels för att jag inte stretchade ordentligt igår. Det har hänt 1 gång tidigare att jag vänt om på väg till gymmet - men då gick det bara inte - de andra gångerna slappheten har krupit upp bakifrån så har jag bara slutat tänka & stegat bestämt mot gymmet. Som idag. Meningen var att jag skulle köra rumpa+mage idag, men under uppvärmningen på crosstrainern så var Top Models på tv & jag blev fastklistrad. Det blev istället 50 minuter cross & 700 kcal brända ! Tummen upp  ! Som avslutning mosade jag istället magen lite & sprang sen till tåget.

Nu är jag hemma igen & har precis ätit pasta-kyckling-gratäng & ska nu ställa mig & baka bullar ! Passar mig utmärkt när det regnar ute & idag behöver jag en vilodag innan arbetsdagarna ligger framför mina fötter.

Degen är jäst & det är dags att se vad Manitoba Cream har att erbjuda ! Kram !

Allmänt // 1 kommentarer




Släck Ljusen !

Publicerat 2011-04-05 09:29:23
God morgon !

Jag har beslutsångest - träna eller inte träna ? Eller träna nu rättare sagt - eller senare ? Det är ju så skönt att ha "fått det gjort" & sen ha hela dagen istället för att kila dit ikväll. Hrm .. Jag tror att hundpassningen hindrar mig lite - jag vill ju inte lämna min lilla kärlek hemma själv alltför länge. Känner jag mig själv rätt så kommer jag snart sitta på bussen ändå, haha. Det går inte att hålla sig.

Idag hade jag tänkt att jag skulle fått bakat något - det var så länge sen ! Jag är den typ av person som älskar att baka & trixa & fixa med vackra dekorationer - men det stoppar oftast där. Jag tar ett litet smakprov för att se hur resultatet blev, men sen vill jag inte ha. Jag vet - knäpp är rätt ord, haha.
Hursomhelst så funderar jag på en kanellängd eller liknande - vad tror ni om det ?

Vi hade för övrigt en mindre brand i våran lägenhet igår .. Jag, mamma & Robin står i köket & pratar. Plötsligt går brandlarmet & ingen förstår varför (för somliga går inte hissen hela vägen upp..) . Jag går ut i sovrummet/vardagsrummet & får se lågor som går upp längst väggen . Den första jag ropade på var Robin som kommer gåendes med mamma i hälarna - haha, inte mycket action här inte - tills de får syn på elden & vi börjar diskutera hur vi ska släcka den. Robin springer & hämtar vatten när mamma säger att han får hämta en handduk/filt för att man aldrig ska hälla vatten på stearin (ny lärdom!).
Ingenting blev förstört, men det visade sig att ett värmeljus hade självantänt efter det att stearinet hade tagit slut. Obehagligt, men vi var alla väldigt lugna & var tacksamma för brandlarmet som någon ängel satt upp här hemma.

Ja, det var den historien, nu ska jag nog ta på mig träningskläderna trots allt & vara tacksam för att det inte var en större brand - man får vara tacksam för det lilla så att säga :) Ha en bra dag ! Kram till er alla & glöm inte att släcka ljusen !

Allmänt // 0 kommentarer




Dags För Pepp-Talk !

Publicerat 2011-04-04 16:33:06
Jisses, vilket bra pass jag fick till idag ! Det bara mullrade i hela kroppen innan all energin sprängdes & fick trycka ut de sista svettdropparna under spinningpasset efteråt. Att först gå runt bland alla hantlar & käglor & sen köra de där 40 minuterna spinning intensivt är ren & klar vardagslyx. Bättre kan det inte bli ! 

När jag först började träna (dvs när jag själv såg mig växa överallt utom i själva muskelmassan under mina 6 första månader i Australien, höhö..) så tänkte jag aldrig riktigt på varför eller vad som sporrade mig att gå till gymmet. Varför började jag plötsligt lyfta tunga grejer på konstiga sätt ? Varför sprang jag samma runda varje morgon ? Varför anställde jag en PT ? & Varför ändrade jag mitt sätt att leva så drastiskt ?

Jag kommer aldrig kunna säga att "Åh, just i den här sekunden så ändrades mitt tänk på grund av .." osv. För det kommer jag inte ihåg. Men jag insåg att när man lever i ett land som precis uppfunnit gymgrovt bröd så är det svårt att leva hälsosamt. Jag överdriver inte om jag säger att vi åt nachos-tallrik 4 gånger i veckan till middag, pommes de övriga & kladdkaka/köpta kakor till efterrätt varenda dag. Det var chips hit & dit, vin, kakor, glass, skit bröd & skit mat. Jag blir arg på mig själv när jag tänker tillbaka på vad jag gjorde mot min kropp. Jag lät mig falla in i dåliga vanor & slukas av tanken att få ligga hemma i soffan.

Detta var de 6 första månaderna. Bilderna från den sista tiden är jobbiga & otroligt frustrerande att titta på. I slutet av februari 2010 så var det nog. Jag antar att jag först såg mig själv just då. Vågade titta mig i spegeln på något sätt. Nu ska jag inte säga att det var många kilon jag hade runt omkring mig, men jag kände mig äcklig & tjock på insidan. Någon som hört talas om TOFI Thin Outside Fat Inside. De orden beskrev mig perfekt.

Så jag ändrade på, ja, allt. Det var en otrolig förändring & jag börja älska att vakna upp till en ny dag. Från att ha varit i en mindre typ av depression så blev jag mer & mer positiv & älskade livet. Från början av Mars 2010 till början av Juni 2010 så hade jag tappat snäppet under 10 kg. Det är 4 månader. På egen hand. Jag vissteingenting om kost utan började läsa mig till faktan på internet innan jag själv blev licensierad kostrådgivare underhösten 2010 - något jag aldrig skulle ta tillbaka för allt i världen.

Vad jag vill att ni tänker på är; hur jobbigt det än är att kanske gå till gymmet just den dagen ni tänkt städa heeeela huset - det är att tänka på målet. Tänk på hur gott det känns efteråt. Våga pressa er själv. Våga leva lite. Tycker du inte om en viss träningstyp - så strunta i den då ! Välj något du gillar. Ge er ut. Upptäck naturen. Prata med nära & kära. Våga sätta upp mål tillsammans. Sitt inte bara där - förändringen kommer inte till dig, du kommer till förändringen.

& som sagt, jag älskar personen jag är nu - 'trots' att jag ägnar tid på gymmet. Det är inget fel på mig eller de andra miljoner människor i världen som älskar att träna. Men det krävs vilja. Våga visa att du kan !

Förändringen kommer först när DU blivit medveten.

Det är först efter 1 år som jag skapat mitt första egna träningsschema - många tack till PT-Fia som sporrat & gett tummen upp för träningsscheman & utveckling !


Hälsa // 0 kommentarer




Ny Medlem I FrukostFamiljen

Publicerat 2011-04-04 10:00:09
God förmiddag på er !

Jag hade tänkt ta mig en springtur imorse, men kände inte alls för det när jag vaknade, så det fick bli en promenad istället. Så kan det ju också vara ibland :)

Jag vet också att uppdateringen igår var obefintlig & tänkte därför lägga upp extra mycket bilder under dagen idag istället - visst låter det som en deal ?
Saken var ju den att jag & Robin hjälpte mamma med att tömma ett förråd som hon haft på Shurgaard i sisådär evigheter. Så vi passade på när vi alla var lediga & fick gjort det på 1½ timme ! Go Team !
Jag förstår inte hur något egentligen så tråkigt kan bli så roligt när man har en knäpp mamma & en impulsgalen pojkvän .. Ja, bilderna får nog tala för sig själva .. Nu ska jag iväg & träna & sen spinna i 40 min efteråt - & med träna menar jag såklart lyfta tungt.En eventuell BodyStep väntar kanske ikväll också - vi får se. Ha en bra förmiddag så hörs vi sen !

Det lutade lite som ni förstår ...

& jag har vågat testa ett nytt knäckebröd ! Spelt-knäcke tror jag det hette. Kommer i små eller stora förpackningar. Jag köpte ett litet. Vet inte riktigt vad jag tycker. Smakar inte jätte mycket, bra tuggmotstånd, smular inte för mycket - men hålet i mitten ? Vem vill ha hål i mitten av sin knäckebrödsskiva ? 4/5 kan den få. Endast på grund av hålet.

Allmänt // 0 kommentarer




Idag överraskade robin mig med att sätta u...

Publicerat 2011-04-02 21:36:00

img_0256 (MMS)

Idag överraskade robin mig med att sätta upp våran vackra kärleksrank är i sovrummet. Jag älskar den!


Allmänt // 1 kommentarer




Högskoleprov om 40 min. Det känns skönt me...

Publicerat 2011-04-02 07:24:25

Högskoleprov om 40 min. Det känns skönt med dåligt väder - i skolan var det alltid skönt att sitta inne och göra prov då :) nu ska jag låta hjärnan vila innan den får arbeta på högvarv - det var ju ett tag sen nu, haha!


Allmänt // 0 kommentarer




Härlig Fredag !

Publicerat 2011-04-01 21:22:48
Hej !

Jag måste sätta mig ner & iallafall öppna högskoleprovsboken. Nu kom nervositeten & jag är minst sagt oförberedd inför imorgon. Meningen var ju att jag inte skulle plugga någonting denna gången, kolla resultatet & sen plugga i mängder inför nästa. Men det gör mig bara nervös. Nåja, det får gå som det går. Jag vill bara veta vad som kommer hända när jag stiger in i salen. Inte ens det har jag en aning om.

Idag har det blivit promenad i stan, shopping & body pump med Robin's mamma, fika med svärsyster & hennes knäppa man & ett besök på ICA. Robin & hans systers kille sprang runt & vägde mjölkpaket på en våg för te & sen skrattade dom som aldrig förr - ni förstår ju humorn jag omringas av .. Hursomhelst, nu är Robin inte längre Robin utan Mr. Te. "Call me Mr. Te" säger han. Jösses.

Japp, lite bilder har ni här ! Ganska klen frukost, men sen blev det thaimat till middag så det väger väl upp dagen trots allt ;) Kram !


Allmänt // 0 kommentarer




Bra Shit

Publicerat 2011-04-01 08:05:00
Men god morgon på er ! Roligt att ni tittade in idag igen :)
Jag ska ta mig en snabb springtur & sen tittar jag in igen - för att ge er den bästa belöningen nu till helgen ! Ha det gott så länge !

Allmänt // 0 kommentarer